53

илюминат - ренегат

преди 3 години

Да се забранят герберастките простотии си трябва!Забрана за горенето на *** на ндрагента и изсичането на горите на първо време!

52

Анонимен

преди 3 години

Същия случай го имаше в щатите, след което американците осъдиха една компания(няма да им казвам името) да им върнат парите за лъжите с които са ги заблуждавали,че уж с новите коли нямало да има замърсявания на въздуха!Обаче американците излязоха доста хитри и си изкараха пари чрез осъждане на компанията за тези лъжи, а в България, като по-малка и слаба държава, няма да можете да ги осъдите. А и в България,бат Бойко само се дупи и прокарва лобистки закони в полза на чужди интереси.

51

Анонимен

преди 3 години

Диктатура на гербериата.Гербериата е новата господарска класа.

50

Пурко

преди 3 години

До Анонимен 32Много точно казано! Аз бих добавил, че щом някоя Цветелина се добере до удобна за атака позиция...и Господ не може да ни спаси от нея!

49

Анонимен

преди 3 години

Оппппаааааа.Я сега тия дето по цял ден драскат тука, щото си мислят, че каквото и да напишат няма значение, я сега да видим старата бангия като не могат да я карат ..... хохохохохо ..... скоро и други такива изненадииииииии.П.П. Време е да разкараме ориенталците.

48

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ: Да се забранят старите коли и всеки да си купи чисто нова. Баце ще даде от чекмеджето.

47

ПКП

преди 3 години

Мога да добавя, че решението е малко по-различно, датата от друга страна е ясна 4-ти април.

46

Пурко

преди 3 години

Хайде на 04.04 да забраним тия алъшверишовци! Могат да намерят пари и да дават по 1000 лева на всеки, който бракува/предаде старата си кола, за да си купи малко по-нова и чиста.

45

Анонимен

преди 3 години

Това е все едно да крадеш ток и да аплодираш идеята за повишаване на цената му, понеже на теб не ти пука.Ей тая черта, характерна за милите ми сънародници-българи, ме вбесява!

44

96

преди 3 години

който няма пари няма да кара кола, ще кара колело, такси, градски транспорт, всяка 5 кола пуши зверски, не знам къде си взимат техническите прегледи

43

ПКП

преди 3 години

Като цензурирате това от името, все едно не уважавате ВИНЕТУ!!! Много смели сте станали хахаха

42

Избирателите: да се

преди 3 години

Забрани уродливата псевдопартия тире хунта Герб.

41

Анонимен

преди 3 години

Пак им дават акъл от Брюксел.Обаче тук НЕ става. Като ни осигурят техния стандарт на живот и като поживеем 10 години с него, тогава може.

40

Анонимен

преди 3 години

Като за начало, не е лошо да се спрат от движение раздрънканите камионетки ивеко на джендърмерията,бълващи кълбета отровни пушеци.

39

69

преди 3 години

Браво, нещо правилно най накрая, не само в тези дни, а по принцип трябва да се забранят поне за София, евро 4 максимум, непопулярна мярка е но правилна.

38

Анонимен

преди 3 години

Във Факултето палят десет матрака да се сгреят и Фандъка спира всички Голф 2-КИ... хахахха. Кажи честно!

37

КЮМУР

преди 3 години

Основният замърсител, особено в по малките населени места е битовото отопление. Гори се всичко, което може да гори. Трябва измерване на фини прахови частици в абсолютно всеки град и Тогава въпросите да се решават генерално!

36

Анонимен

преди 3 години

от къде да ги вземат хората тези пари, като със работа пари не се изкарват ? кажете тото ли да пускаме или да ги окрадем ? не може всички да станем са депутати

35

sofeto

преди 3 години

Да се санкционират екологично и технически неизправни МПСта а не стари или нови. В БГ всичко е примитивно законодателство и наредби от неуkи селяци!

34

Щирлиц

преди 3 години

Да се забрани ГЕРБ със закон,завинаги.И всички пипала на червената ***.ф ия.