107

Анонимен

преди 3 години

Дългия е преди всичко бизнесмен. Предлага на пазара такива продукти, каквито се търсят. Българинът е откърмен със сръбско и си търси чалгата. Човека си прави бизнес така и е натрупал милиони. Аз не виждам нищо лошо. Оставаше да вижда, че българина търси чалга и той да свири Шустакович...

106

Анонимен

преди 3 години

Мен не ме интересува какъв е Трифонов. Важното е, че е събрал интелигентни хора, които не са се цапали и не са крали държавни пари.

105

Анонимен

преди 3 години

Естествено,че нарочно отпуска мерките.Тия PCR-и и маски FF52 някой трябва да ги купува бе!Как да пълни шкафчето иначе?Е намира си и други начини праща разни алпинисти да срутят тук-там малко скали и прави картичка за 6 милиона лева.Или тръба във Варненското езеро я ''ремонтира'' няколко пъти,а може и гориво да източват водолази за по някое милионче от потънал кораб в морето.Варианти да искаш ограда с Турция против бежанци.Ограда с Румъния против диви сви не.Твърди,че го прави занарода,ама дали?!

104

Баба Пенка

преди 3 години

Забраних на съседките си да излизат. Станали на по 80, ще ми ходят на пазар. Вадя точилката и ги налагам по гърбиците - ама вие какво си мислите, в извънредно положение сме, военно направо, тук няма човешки права. Аз слушам само ЩАБА и изпълнявам!!

103

8787

преди 3 години

Ангеле, велик си! Нали знаеш, че след изборите излиташ ***?

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108Щом има 32 чалга песни значи е чалгар :)) Патриотични песни има, джаз и да иска няма да му се получи....:) Както и да е, разбирам че си фен затова го защитаваш :)

101

Demonaz

преди 3 години

Може и 1км разстояние. То бива,бива глупости ама вече на нищо не прелича.

100

Анонимен

преди 3 години

Каква пандемия бе Калинке !?!?

99

Някой

преди 3 години

Моите уважения г-н Кунчев, но когато говорите, може би трябва да обмислите какво казвате! Как си представяте тази дистанция в училищата, спортните зали, съблекалните в тези зали, хранителните магазини???? Има момент когато на хората толкова им омръзва от безумни и неадекватни изказвания, че просто спират да ви слушат!

98

Баба Пенка

преди 3 години

Неразумници! Хаймани! Ако всички си бяхме останали вкъщи за една година и само да излизаме набързо до магазина за основни продукти - хляб, маргарин, вода - нямаше да има вече болни. Но всички са егоисти и искат лятна отпуска, Коледа, Великден. Заради вас пандемията расте с бясна сила. Добре, че се ваксинирах с най-качествената ваксина на Пфайзър и вече съм по-спокойна - мога да си позволя да излизам веднъж месечно, в безопасност съм.

97

Анонимен

преди 3 години

Държането под контрол, за да не срине здравната система срива психиката и икономиката!Благодарим!

96

Анонимен

преди 3 години

Трифонов бил чалгар. Сега му отворих дискографията и гледам 218 песни общо има. От тях чиста форма чалга са 32 парчета. От 218 само 32... другото е поп, джаз, патриотични песни, даже 4 рап парчета има. Ноо... неееее... чалгар бил. Това е българина. Кажеш му нищо и той вярва сляпо. Няма да отвори, да почете, да се поинтересува.. Сляпо върви напред...

95

hahaha

преди 3 години

Смешното е, че мерките никой не ги спазва, но после като бройките почнат да падат винаги се дължи на мерките.

94

Бацил

преди 3 години

Тоя луд ли е? Какво им става на тия хора, чия заръка изпълняват да ни съсипят тотално? Всичко се превърна само в политика, науката нейна подчинена!

93

Анархист

преди 3 години

Щом си рекъл че 2+2=5

92

Анонимен

преди 3 години

Акция Избори се провежда през Щаба :D

91

Анонимен

преди 3 години

След тази новина 3 метровите ролетки в Брикошаж свършиха.

90

Анонимен

преди 3 години

До Не!Подготвят почвата, все пак има нЕма 2 месеца до избори, може тогава да има пик на "чумата" :))

89

Батко

преди 3 години

Кунчев ти и компанията ти сте за затвора, вярвам рано или късно, че ще се озовете там!Спри да се показваш по телевизията, рядко неприятен тип си! Мерките са ви некадърни и винаги са били такива, плашите хората, съсипвате им психическото здраве и ги оставяте без работа, това се нарича геноцид!Колко още време ще ви търпим тъпите мерки и колко още ще ни занимавате с тази измислена пандемия? Нито вирусът е толкова опасен, нито пък е толкова смъртоносен!!!Приказките ви за наивници, вече не минават

88

Анонимен

преди 3 години

Вижте по социалните мрежи. Всички партии в огромно нарушение на закона вече от няколко седмици си спонсорират публикации и тръбят неща за изборите. А законово едва от 4 март имат право да го правят. Гледам само Има Такъв Народ на Трифонов не правят нищо такова. Щом от сега спазват повече закона, за мен това си е плюсче в тяхното поле.