9

Нане

преди 3 години

Убеден съм, че брюкселските улавци, ще постигнат немислимото доскоро обединение и единение на Българският Народ срещу тях...Едно референдумче и Булекзит до края на годината!

8

Сертификат

преди 3 години

Трябва да има, не може шепа антиваксъри , да сеят зараза и смърт в целият континет. Кой те не иска ваксина да си наляга парцалите и да си стои затворен в къщи.

7

Анонимен

преди 3 години

"Въпреки че ваксинирането няма да бъде задължително и няма да бъде условие за пътуване, разработването на стандартизиран документ за поставената ваксина е неотложна задача, написа Мицотакис в писмото си до председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен."Тази позиция е лишена от всякаква логика и смисъл. Трябва ли да посоча очевидното противоречие в изказването на гръцкия премиер?

6

Ми добре

преди 3 години

Щом страните, които са най-зависими от туризма решават да въвеждат ограничение за неваксинираните... Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Мога и да не посетя лично тези дестинации. Не обичам да се бутам където не ме искат.

5

Анонимен

преди 3 години

Хора, борете се срещу Ковид фашизма. Иначе скоро няма да има спасение. Ще бъдем роби.

4

Lora

преди 3 години

Авиокомпаниите вече обсъждат въвеждането на изискване за ваксина при полет. Постепенно ще бъде въведено такова изискване навсчкъде. Важно е да се осигурят достатъчно ваксини за всички, които искат да се ваксинират.

3

(-_-)

преди 3 години

И ЕС се оказа едно недоносче..

2

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно правилно решение на ЕС. На който не му изнася...на востоке.

1

Ямболски цървул

преди 3 години

Ясно.Значи скоро ще има граждански войни във всяка държава.