117

Анонимен

преди 3 години

Чака се за това, което е дефицитно и се търси. Едно време се чакаше за Лада 3-4 години, а не се чакаше за останалите автомобили. Сега се чака за всяка една ваксина, е един ден чакане сега е, като месец чакане за Лада, т.е. сега се чака в десетки пъти повече.

116

Демократ

преди 3 години

От данните, които имам зная, че руската ваксина е добра.

115

Много лъжи

преди 3 години

Руската и китайската ваксина също трябва да преминат през одобрението на Европейската агенция по лекарствата, за да бъдат прилагани в страните от ЕС.Това разбира се е лъжа. Всяка държава може самостоятелно да даде разрешение за ползването на всяка една ваксина на своята територия.С тези количества, за които говори този, ще се ваксинираме до второ пришествие. За България трябват 50000 ваксини на ден в продължение на 4 месеца,за да постигнем някакъв резултат, а не 26143 ваксинирани за 1 месец.

114

Анонимен

преди 3 години

Браво бе цели 14 000 дози пристигнали днес та с това темпо ще приключим ваксинацията след около 50 години, в най добрия случай. А някакъв кълвач по долу тръгнал да разсъждава за руски ваксини и лади и колко се чакало за тях.

113

www

преди 3 години

Какво е това неистово желание да ни информират за "руската ваксина". Освен, че трябва да бъде одобрена то трябва да бъде и произведена. Невероятната руска ваксина на невероятно мощната руска държава не може да бъде произведена в достатъчни количества да задоволи дори руските нужди. Съветската пропагандата не си е отишла... Иначе, разбира се... всяка ваксина, която върши работа е добре дошла.

112

1

преди 3 години

Идеално, само ще залежава по складовете, защото нормалните хора никога няма да се ваксинират с това нещо, а русофилите са толкова неграмотни, че нещо от сорта на 99% от тях са анти-ваксъри. Държавата постъпва умно, като не се ангажира с това да я внася а оставя на частни фирми ако искат да го правят!

111

Анонимен

преди 3 години

До Х 117ЧЕ ТО ТОГАВА ЩЕ СА ВАКСИНИРАНИ ПОВЕЧЕ ОТ 85%!

110

Анонимен

преди 3 години

До разсмя ме 116Не, ние топки нямаме, имаме тик-ви! И за да се одобри в България НЯМА НУЖДА ОТ ОДОБРЕНИЕ на скапа-ния "съюз"! Даже те си го казаха, че всяка страна САМА СИ РЕШАВА! Но естествено, колониите САМИ НИЩО НЕ МОГАТ ДА СИ РЕШАТ!

109

Х

преди 3 години

Всички русофили да се вкасинират със Спутник 5!!!

108

разсмя ме

преди 3 години

Що бе, Кирчо, толкова ли сте некадърни до одобрите ваксината само за България?Или викаш, ние нямаме "топки" да го направим като в Унгария и Полша.

107

Край

преди 3 години

И ваксините биват русофилски и русофобни. Сбъркан народ. Нема да гледа коя е:1. най безопасна;2. най-ефикасна3. коя най-скоро може да се приложи.4.с най-малко средства;ми ще гледа коя е варил Путин и коя Меркел или Байдън

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109"И какво стана с реването колко е лоша руската ваксина, и как не е тествана."Когато беше "реването" не беше тествана. :))))А колко е "добра" ще се разбере евентуално ... ако се престрашат да покажат какво са тествали (не, че някой нормален ще повярва, но понеже в ЕС има доста русофили, които тряба ДА СИ ПОЛУЧАТ ДОЗАТА ....)Иначе, Русия допуска ли западните ваксини?

105

шо лъжеш, бе

преди 3 години

До Анонимен 97 - "Президентът на Аржентина Алберто Фернандес заяви, че ще бъде ваксиниран с руската ваксина срещу COVID-19 само след като останалите граждани на страната имат достъп до нея. Държавният глава каза за РИА "Новости" за това."

104

мдаа

преди 3 години

Това е екенчателна ваксина защото след пнея не се разболяваш от нищо.Съдържа коктейл от новичок и боярщик

103

Анонимен

преди 3 години

русската вакцина, като ладите едно време, записваш се и чакаш 10-15 години! тва да не е като каптагона у наште фармацефтични заводи една време ...

102

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....ЕС допуска руската ваксина, а Русия допуска ли западните ваксини?....Допуска, ама ще чакат на опашката кота другите. Първо ЕС, Африка и накрая Блатная :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

101

Анонимен

преди 3 години

И какво стана с реването колко е лоша руската ваксина, и как не е тествана. На това му се викат интереси и демократично промиване на мозъци.

100

Зозо

преди 3 години

До ТИКВАТА НЯМА ТОПКИТЕ .....ОРБАН. Човека си поръча МИЛИОНИ дози от РУСИЯ....А ся кажи кога ще ги получи и те признавам :))))))))))))))))) Някои още чакат новияСу-57, ама греда - 1 брой остана, втория падна :))))))))))))))))))))))))))))))

99

Анонимен

преди 3 години

ЕС допуска руската ваксина, а Русия допуска ли западните ваксини?

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Закъсня с опорката: тая вървеше докато не се разбра, че ЕС допуска всякакви ваксини, които покажат, че са изпитани за безопасност.