87

рейтингжия

преди 3 години

пуснетед статията за Мангъровда ви се дигне рейтинга на читателиза Путин разбрахме

86

Анонимен

преди 3 години

До 90ХААХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХХААААААААААААААА.................

85

Анонимен

преди 3 години

Българските платени copocoиди били много загрижени за Русия.Тюх, да не му се види, големи любители на Русия се извъдихабългарските copocпии, че драскат постинг след постинг.Не виждат милиардите заеми, които прави Тиквата, избран попроект на германска фондация, с парички от баба Меркел,не виждат какви ужаси предстоят в САЩ, където приземяватсамолет ако чуят, че хвалиш Тръмп,не виждат как един престъпник в САЩ бе лице на "протести",грабежи и пожари, а тръгнали да клатят м***е на Путин.

84

Offfffff

преди 3 години

Писна им вече на хората само - Путин , Путин , Путин , Путин Денонощно само за Путин Дойче веле са направо обсебени от него Някой ден като си тръгне за какво ще пишат , и Тръмп го няма . Чен Ун може още да седи , сигурно за него

83

Добряк

преди 3 години

Русофилът е странен случай. Имам познат, краен такъв, твърдо убеден, че там е рая на земята, но..работи във Виена. Казах му: Отиди и виж. Аз ходих. Народът масово е крайно беден, не може да си позволи и половината на нашият стандарт. Никога не е живял дори в полудемокрация. След царете, идват Сталин и болшевиките, след тях Путин. С тези земни богатства следва да тъне в разкош. Но в разкош тънат десетина олигарси. Купуват отбори във висша лига, а мужицците пият лосиони и на 30 остават без зъби.

82

От България

преди 3 години

До До 57А в Европейска България продават даже аспиринчета с изминал срок на годност на по една таблетка!! Велика българска европейска просперация!!!!!

81

Анонимен

преди 3 години

Видеото "Дворец за Путин." е от преди 10 години.

80

Анонимен

преди 3 години

В ЕС и НАТО сме първи по смъртност в света, най-бързо изчезваща нация, 85% от българите живеят в бедност. Какво повече да говорим.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен79А ти като най умения що не ги светне по въпроса? Аре лягай си че утре пак си на работа за 3.40.

78

ФАЩТ

преди 3 години

Да в секретен обект пускат всички журналисти !Е вярвате ли?

77

Анонимен

преди 3 години

Полша разруши православния храм Александър Невски в центъра Варшава, който беше почти два пъти по голям от едноименния в София, а ние още не сме разрушили Александър Невски в София. Българите требе да разберат, че докато не почнат да мразат Русия като поляците, визите никога няма да паднат и българите никога няма да бъдат приети като равни в голямото цивилизовано демократично западно англосаксонско семейство.

76

Анонимен

преди 3 години

ЕС дава пари за магистрали за да минава военната техника на НАТО при война с Русия, и за басейни и фитнес зали по селата, но не и за развитие на собсвено производство и собсвени български технологии, защото имат интерес да сме изостанали и да им купуваме техните стоки.

75

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е България като чета тези дебилни мнения. За този дворец е известно от над 10г. и в интернет и пресата на Русия е писано многократно за него. Че не е на Путин е ясно- за нищо не му трябва. Руските журналисти установиха, че собственик му е Михаил Ходорковски. Някои от снимките на интериорите в него се оказаха взети от имоти в Западна Европа. Да не говорим, че текста на филма е пълен със стилистични и лингвистични грешки на руски език, защото е преведен от английски. Провокация 100%.

74

Анонимен

преди 3 години

Това което сме получили от ЕС половината ние сме го внесли, а другата половина се връща обратно в ЕС през западните търговски вериги.

73

Анонимен

преди 3 години

До 77В Русия има предостатъчно резиденции и дворци останали от съветско време и царско време.Някой от тях са преватизирани от днешните властници.А,това ,е частен дворец ,самият италиански архитект го казва.

72

Демократ

преди 3 години

България принадлежи без съмнение към западния свят, който вярва в евроатлантическите демократични ценности неограничен от полове и национални граници, транслатлантическо единство, мир, безопасност и солидарност. А не към руския свят на автокрация, безправност и политическо робство.

71

Анонимен

преди 3 години

Путин е най-големият диктатор, но руснаците са прости, некачествен народ са и не могат да го разберат това нещо.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74"Това на компутера Уиндоус ли е?"Окна - ВРегистриран е 142 г.пр. Христа. Първата операционна система от Джамци.

69

Шефа

преди 3 години

А бе той и бай Тошо имаше няколко двореца , но се оказа че били държавни , а на него секретарката дори и чорапите му кърпела!Аман от *** пропаганда !Истината е че най - много краде наш Бойко!

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69,виж сега, руския народ целокупно знае, че ако излезат на Червения Плошчад Путин ше ги пръска с ковид и ше им пуска радиация. В Кремъл са готови да избият целия руски народ за да останат на власт. Това е положението. Сталин например загроби едно 30 милиона през войната и още 20 милиона в Гулаг и т.н. Руския народ знае, че ще папа ядрени глави ако се надигне. И на малките деца им е очевидна тази истина.