39

Кико

преди 3 години

Да си глупав, е природа! Да го показваш, е идиотизъм в напреднал стадий!

38

noFreeman

преди 3 години

До 8-ми... какво село е Пловдив бе сме-ш,ник... града съществува още преди да има някакво зачатие на цивилизация в европата... виж София си е натъпкано село...

37

Анонимен

преди 3 години

Борисов, оставай тая невярваща измееет да мре. Само тогава ще разберат. Докато не пострадат те или не загубят близак няма да им уврат простите глави.

36

Анонимен

преди 3 години

31 януари, неделя, че кое училище в България работи в неделя?

35

Анонимен

преди 3 години

Все повече експерти призовават училищата да бъдат затворени до края на февруари. През изминалата седмица броят на инфекциите нарасна най-много в категорията деца под 10 години: този брой се увеличи с 34 процента. Сега видяхме най-силното увеличение именно от там. Ако отворим училищата и за големите ученици, които освен че да по 25-30 деца в стая пътуват и с градски транспорт ще се борим в третата вълна, преди втората да приключи .

34

Анонимен

преди 3 години

Все едно слушам Гьоринг, само дето онзи бил по-кльощав

33

Анонимен

преди 3 години

Тъжно....Така наречения матрял не вярва във вирус, дистанция, маски и мерки до деня в който не почне спешно да търси плазма за близък. А може би и след този ден? Може би търсенето На плазма е само прах в очите на собствената съвест? И като добавка на деградацията на матряла са противоречивите и популистични сигнали от управляващия матрял.

32

-

преди 3 години

Времето Му изтича! Започва ново летоброене - решетъчно!!!

31

noFreeman

преди 3 години

Никой не лъжат ве ур.-о,д... просто искат да са свободни, а не роби, каквито искате да ги направите... много скоро ще ви мажем по улиците, включително и за това, че изгонихте децата ни... ще ви се връща и то още тази година, *** чекмеджиев!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Много заведения са работят тихо и кротко. Имат си постоянна клиентела, пароли за влизане, хората си пият и ядат, защото разбират в каква уйдурма са натикани. Пък и кръчмарите трябва да ядат, деца имат, семейства. И те са хора!

29

Анонимен

преди 3 години

Борисов 4 е сигурен и куманистите си скубят космите на гза от яд.

28

Анонимен

преди 3 години

Естественият подбор му свърши работата за сега , а като почне да повтаря и дойде по различен щам ,гледайте какво става .....

27

Анонимен

преди 3 години

Защо тиквата обикаля в раьони със смесено население май търси подкрепата на ДПС тайната до сега коалиция май ще излезе на светло.

26

Ozzy

преди 3 години

Кръчмарите ще оцелеят. Ама айде, обяснете как да оцелеят музиканти и DJ-и,? Те също хранят семейства, а на този етап единствената им възможност са нелегалните частни партита. Реално погледнато, няма откъде да имат приходи. Естествено, по-интелигентните музиканти имат и по-интелигентна аудитория и не стават подобни издънки, но въпроса е чисто принципен.

25

Bp

преди 3 години

То.лу.пи, махайте се, хората искат да имат социален живот, а не вкъ.ще.ствува.не.

24

Анонимен

преди 3 години

За какъв се мисли този ***, че ще разваля рахата на хората? Я го бутнете у Искъра със джипката му!

23

Анонимен

преди 3 години

Не знаете ли какво ще стане сега? Ами "Аз отварям, те затварят". В България на това му се казва "правене на политика" - не да убедиш и да поведеш, а да пробуташ предизборен пиниз.

22

Анонимен

преди 3 години

Плато няма. Новите случаи не намаляват.Новорегистрираните случаи намаляват по-скоро защото намаляват извършените PCR тестове, а не защото по-малка част от тестваните са болни. Така че реалният брой новозаразени едва ли намалява - просто в момента се регистрират по-малко от тях

21

ехааа

преди 3 години

Уволнявам сеее, уволнявам се, уволнявам се любима ти почакай ме..................

20

Анонимен

преди 3 години

Кой го казва а кой снимаха пиян да лежи на леглото и Мата Хари го снима с телефона