42

Анонимен

преди 3 години

Гимназистите с две изгубени учебни години,но ски-пистите и куриртите отворени.Джъмбота,транспорт,Практикери,Техноплиси-като сърдини вътре.Толкова ли не може да се измисли ротационен принцип на учене,разреждане на чинове,намаляне на часовете,паравани,коридори,ареи за междучасия и т.н.Защо си мислите,че е толкова лесно гимназиалното?Особено тясно профилираните.Нали са транплин към бъдещо висше.Месец/два ок,но да му загубиш две години на фона на тотална разпасаност е подсъдимо !

41

Анонимен

преди 3 години

*** народ - слаба държава.

40

Програмиста 43,

преди 3 години

някой ти е хакнал програмите.А това гологлавото отгоре просто трябва да се изгони от екран и всякакви други възможни полета за изява и чесане на болното му его.Какви ученици ще спираш, бе кр..н, те от октомври не са помирисвали нормално училище. Не ви е срам! Убийци на образованшието и социализацията! Само малките си играят на еди си- ела си, и то е защото нямате пари, понеже ги излапахте, да обезщетите родителите им, които трябва да кибичат с тях вкъщи и да им преподават учебния материал.

39

Има и още

преди 3 години

Защо скривате починалите какво става с тях. Болниците дават оскъдна информация о и аутопсия са му правили,в ковчега не се вижда кого погребваш. И тук мирише на помия.

38

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистИ какво помагат маските? Не съм видял някой да не си носи маската, но все пак, кажи как помагат.

37

Анонимен

преди 3 години

Много народ усмърдя бъзито. А още повече го усмърдяха тези, които имаха други болести и не им беше осигурена адекватна здравна грижа, т.е. косвените вреди от Ковид са дори по- тежки и смъртоносни от самата пряка смъртност.И това нещо, такива като оня лъжлив, пелтечещ, сенилен дъртак - Мангърата, трябваше да го предвидят, а не да плещят глупости за "стаден имунитет", че тая пародия на народ не са стадо скотове.

36

Програмист

преди 3 години

Чета коментарите и стигам до следният извод : щаба и бойко са ви виновни че сте *** и не си носите маските, и се бутате по трапези и хора?

35

Ко става

преди 3 години

Да не са спрели да и пръскат от СЗО. Баба Меркел се снимала в такива самолети с цистерни тя затова трепери явно е хванала нещо.

34

Анонимен

преди 3 години

Той предупреди, че яко ще се мре и беше прав, защото в пика на заразата тиквата с шайката не даваха да се въведат никакви мерки от страх от протести и изпуснаха положението. Вместо лятото да се организират нещата, тиквата обикаляше с джипката магистрали и краварници, той е виновен за толкова много смърт. Мутафчийски е виновен, защото няма смелост и достойнство да каже тази истина ами всички са заети по цял ден да се кланят на вожда да не изпуснат келепира!

33

Т.Шак

преди 3 години

За мутафчийски мога да кажа само едно:Да се маха!

32

До цифромания 20/21

преди 3 години

''Ако се повиши заболеваемостта, пак ще спрем учениците, допълни той''-Т.нар. заболеваемост може още утре да я повишите, игра на цифри.."Освен това тия са забравили, че учениците от три месеца не са на училище - говоря за гимназиите, където са най-ощетените ученици. Когато тоя мошеник и останалата шайка ще възстановят щетите, които нанесоха?Ясно е, че тях образованието и социализацията на децата не ги вълнува. Освен за собствените си шкембета и чекмеджета от друго не се вълнуват!

31

Анонимен

преди 3 години

Че те и досега си дишаха свободно. Няма затворени болници - работата им е гарантирана. Децата им ходят на градина и няма нужда някой да спре работа и да стои у дома с детето. Оплакват се, че имали много работа?! А тези, които вече нямаме работа и нашите деца са у нас, ние как дишаме?!

30

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотКакви тръби, това да не ти е Матрицата? Ти колко хора познаваш с тръби в гърлото?Много обичате да се филмирате.

29

Анонимен

преди 3 години

Управлението на Тиквата пречи на дуцата да учатТова и при Живков не е било. Аз като ви казвам че комунизъм не е имало, а тъпърва предстои, вие ми се смеете.

28

Анонимен

преди 3 години

По-спокойно ще дишаме само когато ви ометем от хоризонта!

27

Патриот

преди 3 години

Чета коментарите и ми се реве. То бива идиотизъм, но тук се е събрал каймака на неумните! Бедни ми ***, като ви набучат тръбата в гърлото друга песен ще запеете!

26

Анонимен

преди 3 години

Интересно е че забранихте дейността на частните фирми, а вие, които сте си на заплата от данъците на хората, ходите на "работа" обаче някакси вирусът не се разпространява сред държавните и банкови служители...До кога ще ги търпиме тия???

25

цифромания 20/21

преди 3 години

''Ако се повиши заболеваемостта, пак ще спрем учениците, допълни той''-Т.нар. заболеваемост може още утре да я повишите, игра на цифри и.............сумички във вашите джобчета.

24

бааа го

преди 3 години

Изненадан съм колко китари-кухарки има които вярват на този!

23

Анонимен

преди 3 години

в момента има 1 млн. българи минали през вирусаслед 2 месеца измамата приключваи далаверата същосамо набитите ваксини на глуупаците