29

Анонимен

преди 3 години

До ... 26Вече и икономиката не зависи! Досега поне се печатаха зелени хартийки.........сега вече големите страни минават и на цифрови (биткойни и всякакви други) и зелените гущерчета НЕ СА НУЖНИ НИКОМУ! Краварите докато произвеждаха нещо бяха силни! Сега, след като 60% е "мейд чайна", а руснаците дръпнаха с технологиите (където ги ограбиха и временно изместили), краварите НИКОМУ НЕ СА НУЖНИ!!!!

28

Факт

преди 3 години

Днес на България и писна от Фигуранта - затова марш навън , Фигуранте !

27

нн

преди 3 години

Райчев обърна палачинката, заряза БСП. Откакто го уличива в огромни далавери с Велев за милиони измами и корупция с голф игрищата запя друга песен. Хитър и безкруполен.

26

SS

преди 3 години

Абе Райчев не разбра ли че вече никой не вярва на еврейска либерална демокрация ? Че тя е против божиите закони,защото бог е създал два пола.А сигурността на страната ни не се дължи на USA а само на всевишния.Защото ние практически сме безащитни.

25

Анонимен

преди 3 години

О не,не никакви общи проблеми вече.Играхме го вече тва с "общите проблеми" през ВСВ и крайният резултат е че ни биха всички които се сетите-американцу,англичани,руснаци и в края на войната германци и австрийци. САЩ са друг свят и континент там е много различно.Видяхте в Украйна кво стана,нали? Гръмки приказки ,големи обещания и накрая минус няколко десетки хиляди украйнци и без 18000 квадрадни километра територия.Не че съм черноглед.Просто факти.

24

Чапаев

преди 3 години

Ами Райчев толкова ли си .......Сега САЩ са големия брат,не знаеш ли?Перди 30г.Големия брат бе СССР.

23

Анонимен

преди 3 години

Триото което ще спаси Бългериа е: Мангъров Райчев и Папазов нищо не им се разбира ама нема и нужда.

22

...

преди 3 години

Реч на кръгъл ***. Нищо освен икономиката на планетата не зависи от САЩ.

21

общо

преди 3 години

САЩ ще загинат като държава ако не приемат комунизма. Там са много роми, африкани турци и др. Същото е и с България с тая разлика че тука са само роми и турци.

20

Ахмед

преди 3 години

Няма кой и защо да ни напада бе Райчев. И ти стана платено съобщение. Не ни трябват нито оръжия , нито военни.

19

Анонимен

преди 3 години

гн.усар ама много голям гну.сари откровен антибългарин

18

Анонимен

преди 3 години

Райчев. заради таива като тебе България винаги е губила при конфликти. Стига сте го прилепяли този народ ту към Русия, сега към Америка .Неутралитет е нужен.

17

ами

преди 3 години

Враговете на Бялага Раса, никога няма да допуснат да има Война, защото ако има Война този път Белите няма да пропуснат шанса си да ликвидират всичките си Врагове, независимо от тяхната религия, цвят на кожата, пол и сексуална ориентация! Война е единственият начин Белите да могат да трепат враговете си без да са обвинени, че са расисти, хомофоби, антисемити и т.н.

16

Totenkopf

преди 3 години

Е, поне си признава, че взима пари от тех, грантаджия, дотолкова се чувства сигурен, че няма да бъде осъден за измяната си към Отечеството.

15

лиса алиса

преди 3 години

Не разбрах коя сигурност от вътрешна или външна, та ние сами се избиваме по пътищата,от омразата, безхаберието,болестите, беднотията.

14

Калеко Алеко

преди 3 години

Голф игрищата успяха да направят чудо и да превърнат Андрей Райчевците и Кънчо Стойчевците във фенове на американския начин на живот и американската демокрация, за разлика от социологическата дейност на агенциите им, които продължават да наливат проценти в русофилски партии, като БСП, Възраждане и другите метежници от Хунтата на Черепа и неговите фигуранти ... !!!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Постановка е, както и дълга на САЩ е постановка, ама за всичко са виновни руснаците или извънземните. Ей, тия мантри може да минават пред краварите, на нас не ни минават, айде метла по вашите краварски форуми. Вашите заучени опорки ги знаем.

12

Kosta

преди 3 години

2021 може да бъде година, в която много ясно ще се изплатят всички руски инвестиции, направени през годините, включително инвестиции в науката, в продоволствената сигурност и в нови видове стратегически оръжия. Независимо от това как точно се реализират тези тенденции на бъдещето, Русия влиза в него с набор от ресурси и възможности, които мнозина (въпреки всички рискове, които Русия със сигурност има) могат само да завиждат.

11

додо

преди 3 години

По -добре неутралитет ,никой от двете!

10

за мен

преди 3 години

Доналд Тръмп е Божество! кой е Предидент на хартия не ме интересува, особено дементирал старец инсталират с машинация на вота!