73

анономен

преди 3 години

фигурант-метежник. Това е най-хубавата работа на света за 15 х. на месец.))))))))))))

72

Анонимен

преди 3 години

Колко хора пострадаха след вдигнатия юмрук на Радев? Тръмп ще му щракнат белезниците всеки момент. На Радев му се размина, защото полицията свири отбой тук. Навсякъде потушават метежите със сила.

71

Каун Грипенов

преди 3 години

Господин Президент, това консултации ли са или предизборна анти-герб агитация. Българският народ не иска да слуша внушенията ти. Аз ще гласувам за ГЕРБ, отсега ти го казвам.

70

Анонимен

преди 3 години

Хората трябва да имат право на предизборни митинги, да се срещат, а сега е пандемия. Трябва да се отлижат изборите за септември.

69

Анонимен

преди 3 години

Всички ту. лу. пи и чалгад. жии стоят зад Радев сутрин, като станат към 12 на обяд. А след 5-тата ракия вечер са подръжници на Славчо.

68

АМИ , ДА ВАСИЛЕВ...

преди 3 години

ВСИЧКО БЕШЕ "БЕЗ ПАРИ"....ЗАТОВА И ЗАПЛАТИТЕ БЕХА ПО 8-$/мес!/..при робите винаги е така --пари не им требват за да не ходят зад границата на лагера..../....ха,ха,хаааааааааааааа

67

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаПонеже имам нещастието лично да съм бил в присъствието на Славчо, мога да потвърдя, че тоя е класически мизантроп и вулгарен до припадък. Даже и когато се опитва да се държи прилично му личи по обръщенията, които използва към хората около него: свойски и покровителствено дори към абсолютно непознати.То, че е поредния руски проект, това е ясно, но и сам по себе си е пълна трагедия.

66

Анонимен

преди 3 години

Чалгаджията е бод и затова го няма!Само пуделите му са там!

65

Анонимен

преди 3 години

Тиквата отива в затвора!

64

Анонимен

преди 3 години

Слави си брои стотинките от телевизията и вижда рейтинга си. 1000 човека по 78 с'тинки. Това му е рейтинга

63

Анонимен

преди 3 години

Кипи безмислен труд!

62

Фигаро не чува петли

преди 3 години

,,контролната разписка да има не само баркод, а и изписана партията, за която е гласувано" - предаваш разписката и вземаш парите .

61

Анонимен

преди 3 години

"'мъжагата'" Слави къде е? Сигурно съчинява какво да напише във facebook профила си.Господи, един мишок криещ се зад facebook има претенции да диктува как да се управлява държавата, няма смелост да се появи публично. А наглостта с платената му партийна телевизия? Толкова ли *** и ограничени хора има, че хем се връзват на един лъжец хем му плащат за да ги лъже?

60

Анонимен

преди 3 години

Радев предложения има ли? Не. Радев идеи има ли? Не. Радев само знае да иска и да нарежда кой какво да прави, всв вдно без него Слънцето не знае кога да изгрее. Айде, без такиво безделници, че и без това обстановката е сложна.

59

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Е ...НЕ ЗНАМ С КЪВ ТРУД Е ПОСТРОЕН САЩ....АМА, СИНА НА НИНОВА ДАЛИ Е ТАМ ЗА ДА НИ ВЪРНЕ ДОЛАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ , ИЗНЕСЕНИ В ПРЕХОДА ОТ КОМУНИСТЧЕТАТА В САЩ И КАЛИФОРНИЯ...?!ЩО НЕ Я ПОПИТАШ ..ХА,ХА,ХААААААААААА..??!ПОПИТАЙ , БЕ ВАСИЛЕВ....СТИСКА ЛИ ТИ..???!!!!!!!

58

ОСТАВКА

преди 3 години

И ИМПИИЧМЪНТ НА ФИГУРАНТА - АЙЛЯКЧИЯ , ОСТАВКА , СЪД И ЗАТВОР ЗА ПОСТРЕКАТЕЛЯ И МЕТЕЖНИКА И ЗАТВОР !!!!!!!

57

Сата НАТО

преди 3 години

Много ми е интересно, къде видяхте Радев да лее злоба? Това, че ви настъпва точно по мазолите и успява да вбеси дори Премиера, не означава, че е злобен и отмъстителен. Човекът просто си върши работата.

56

Анонимен

преди 3 години

Тръмп го натириха в миша дупка един ден след като предизвика метежи в САЩ. А Радев???

55

Анонимен

преди 3 години

Абе хора Тиквето-крадец вече е аут власта,сега е важно как ще си подредим държавата оттук нататък!

54

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаДосега е доказал, че не е дребнав, злобен и отмъстителен реваншист като подобието на президент, което имаме днес.--------Сериозно ли?"Да му разззмажа физиономията, защото не се съобразява с мене" Кой го е казал това?