135

Анонимен

преди 3 години

Изтрещя народа.Утре сигурно ще се хвърлят пред влака щот било "традиция".

134

Bg

преди 3 години

Браво българи.078

133

Яким Вълев Донев 2

преди 3 години

...... Само да вметна още нещо , освен коментара по - долу. Предполагам сега в края на Януари - началото на Февруари ще се види най - добре "РЕЗУЛТАТА" от Коледните купони и тържества , "Организирани" от такива , на които НЕ ИМ ДРЕМЕ ... Я в някоя Къща за гости , я в някои заключен ресторант или механа ... Това важи и за Новогодишните партита !!! Бас ловя , че отново ще има як скок на заразени и такива търсещи болнично лечение ... Щото този ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ВИРУС НЕ Е ОБИКНОВЕН ГРИП !!!!!!!

132

Анонимен

преди 3 години

До 158Какво плащашп ти ве, бедняк дрипав? С парите от нпо-та ли ще платиш. Такива като теб с *** в главата и трапа!

131

Значи

преди 3 години

ресторантите в хотелите на планинските курорти по празниците работеха нон стоп. Не само за гости на хотела, а за всеки. Който ходи на Боровец и Пампорово знае за какво иде реч. На Нова Година НИКОЙ НИКЪДЕ не затвори въпросните ресторанти в 22 ч. Тогава що не плюехте? Що не настоявахте за глоби? Още повече, че часове наред доста хора бяха в затворени помещения. Сега виете! Та да попитам-против традицията ли сте, или обикновени лицемери правещи се на интересни?

130

До течащия нос

преди 3 години

Задната ти дупка да протече и получи отвор като попско расо ръкава - ха-ха!

129

Яким Вълев Донев

преди 3 години

Е какво толкова е станало ?!?! ... След като имат необходимото желание и се чувстват в БЕЗОПАСНОСТ , и се чувстват БЕЗСТРАШНИ НА НЯКОЛКО ДАМАДЖАНИ РАКИЯ ... Ами да влизат , бре ! Това си е тяхна работа! Всеки си има глава на раменете. И ако печели , или губи - Той да си е виновен ! ... Кеф им е. Влизат. После ако са здрави - супер ! ... Ако нещо им стане - Има болници. Лекари. Лекарства. Антибиотици. Системи. Това е положението... Същото е й с ВАКСИНИТЕ - Който иска да си слага !!!!!!! ...

128

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 1331000 ПЪТИ СЕ НАПИСА ТУК, ЧЕ С ВИСОКИ ДОЗИ ПРОПОЛИС ТИНКТУРА ТОЯ ВИРУС НЯМА ШАНС И ПРИ ХОРА СЪС МНОГО СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!! 50 КАПКИ 3 ПЪТИ НА ДЕН---------КАТО СИ ГО ЛЕКУВАЛ С НЕБИЛКОВ АНТИБИОТИК ВИНАТА Е ТВОЯ!---------КОВИД Е ЛЕКА НАСТИНКА !!! ЛЕКАРИТЕ УБИВАТ С НЕПРАВИЛНО ЛЕЧЕНИЕ А НЕ КОВИД!

127

Патриот

преди 3 години

и аз мога да си инсталирам ви пи енче и да си цъкам палчета колкото си искам ,ама това само ще покаже ,че моята кауза е губещата и няма истинска подкрепа сред хората ,разбира те ли че сте на грешнбата страна :)

126

Анонимен

преди 3 години

Е, това беше, както казах 5 минути слава. Хората си се залавят с ежедневните си неща и утре ще са забравили за това "патриотично геройство". Пък тези, които си имат сериозна и отговорна работа, може и да са го пропуснали. Все пак делничен ден е и някои, трябва да хранят патриотите.

125

Течащ Нос

преди 3 години

Българското правителство се командва от Израел, парламента ни е с цветовете на Израел, ваксините ще идват от Израел, химна ни е мелодия от Израел, парите ни са с ритуални убийства и изображение и са произведени в Израел, личните ви карти са произведени в Израел.

124

Супер

преди 3 години

1 хубава новина, най после !

123

Старите са казали

преди 3 години

Хубава работа ама българска!След 10 дена половината ще дадат фира-)

122

Анонимен

преди 3 години

Тази така наречена традиция е от седемдесетте години на миналия век, говоря за "хорото" не за ваденето на кръста и православния празник Богоявление. Както е казал един от умовете, човешката глупост е безкрайна като вселената, като за второто не съм сигурен

121

АнонимеН

преди 3 години

ВОДАТА Е КАФЯВА, ЗАЩОТО ТАМ СЕ ИЗЛИВА КАНАЛИЗАЦИЯТА НА ГРАДА!

120

LGBT

преди 3 години

Е как че пропуснеме да се гушнем публично и демонстративно

119

Анонимен

преди 3 години

То в супермаркета сигурно е по опасно защото повече хора се събират, но ние сме юнаци и ходим.

118

Патриот

преди 3 години

натовския гробарски *** пак се разбесня с ви пи ена жалки сте и толкова явни!Не става няма да обърнете общественото мнение така :)

117

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не разбирам, какво общо имат Йордановден с рождението на Ботев? Всичко е маркетинг. Тая традиция с пияни шопари в река я няма описана в бг традициите. Традицията е съвсем различна, който се интересува и е толкова вярваш, може да я научи. Тия в реката са вярващи само на масата и под нея, ето това е жалкото в картинката

116

До SSpanzerDivison

преди 3 години

Бегай от тука хитлepист мазен, защитаваш България с това име!