406

Пян_Гъ

преди 3 години

До Нямаше го два месецаВирусът не се е появил и не причинява смърт ЗАРАДИ МАНГЪРОВ, както го изкарваш ти, а по други причини, които не мога да коментирам тук. От научна гл. т. е АБСОЛЮТНО ПРАВ, обаче проблемът е вече политически, а не чисто медицински. Хората са "притеснени", "тревожни", "отчаяни", "правителството трябва да направи нещо" и пр. Опазването от вируса, макар и да не става с маски и дистанция, зависи от ВСЕКИ ПЕРСОНАЛНО НА НИВО СЪЗНАНИЕ. Точно там е проблемът.

405

мангър до мангъра

преди 3 години

Каквито доцентите и професорите, такава и масата..... празноглави ***!

404

Чърчил

преди 3 години

Никаква ваксина няма да помогне включително и руската...вируса ще продължи да си мутира а едни хора ще направят маса пари от това...!!!

403

Нямаше го 2 месеца

преди 3 години

Къде се беше скрил Мангъров когато случаите в България благодарение на него Първанова и други БСП юнаци достигнаха по 4500 на ден?Защо не коментираше смъртността от 43до50 седмица на годината която достигна до4000-4500на седмица при нормална последните 5години около 2000?Нали искаше стаден имунитет той се изгражда като 70% преболедуват или се ваксинират.Ако не се ваксинират какво иска 4,9 милиона заразени и при 4% смъртност 200хиляди починали.Нека го каже искам 200 хиляди "сухи съчки" да починат

402

Анонимен

преди 3 години

До "Че кой те кара да си биеш ваксината Х или У" - засега все още никой и дано никой не ме кара в бъдеще, но както са тръгнали нещата, ще дойде и този ден за съжаление. Просто обяснявам на "забавен факт", а и на останалите, които са му сложили плюсчета, че нещо което го дават по телевизията не означава, че е вярно. Трудна задача... :) Медиите в наши дни се използват за да оформят общественото мнение по определен начин, а не за да ни информират, но предполагам, че и с това няма да се съгласите.

401

доц Мадуров

преди 3 години

Мои верни роби искате ли да ви кажа истината? Назначиха ме шеф на психиатричното отделение в Карлуково. Познайте защо? Хахахахаха

400

Съпротива

преди 3 години

Или вкарвайте и от руската ваксина да имаме избор ,или краварската си я заврете някъде ....

399

Анонимен

преди 3 години

доктор Мангъров- премиер!!!!!

398

До Ваксвинята

преди 3 години

Що лаеш по Мангъра *** ?! Оди се нагъзи, и затвори блаженно очи, защото после, не се знае кой ще реве, *** такава, извратенячка, защо ще насилвате Човека?

397

висшист

преди 3 години

човекът се опитва по културен начин да ви каже:Ваксината на Файзер е нещо ново експериментален методи не е прочена за АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,затова не искам да рискувам с точно тази ваксинаНямам и доверие. Който иска нека се боцва.не като МайтапчийскиШе видиш ше се мре. ХЕм яко ше се мре.т.е не казваТова може да ви причини сериозни НЕИЗЛЕЧИМИ заболяванияи каквто винаги ардументирано и професионалено мнение

396

Ваксина

преди 3 години

Тези които са против ваксината така се изказват, че все едно на сила ще ги накарат да се боцкат. Та това е пърна пародия от тяхна страна. Щяла да им промени белтъка, а що не и желтъка А пък на всичкото отгоре и информирано съгласие да подписват. Ако не отидете да се васкинирате нито едно ще сатне нито другото. Така че не знам за какво е този вой от тяхна страна. Да са овце и щат не щат ще минават през дезинфекциозният разтвор за да си топнат крачетата. Право на избор е. А Мангъра ще реве

395

Анонимен

преди 3 години

До ДО АНОНИМЕН 402Само в мен ли се случват? Или ти си сърдит и няма да участваш...

394

Голям лъжец !

преди 3 години

Мангъров получи новите опорки и смени плочата на 180% , до вчера препоръчваше да се ваксинират хората, днеска - ваксината била бързо измислена ?! Че тя тогава руската ваксина Спутник е рекордьор - измислена и регистрирана е от април до август- за 3 месеца !!!

393

Анонимен

преди 3 години

До Само така!Глупости, и като правиш протести няма да се разболееш ли? Срещу кой протестираш бе, ***? Срещу вируса ли? Него не го е грижа какъв и , той ще те хване и ще те умори. Сам ще отидеш да се ваксинираш, като не те пуснат в самолета, да идеш на екскурзия.

392

Хибридчик Мангър

преди 3 години

Както Фигуранта Радев, така и Мангъра си изпълнява съвестно хибридните задължения за дестабилизиране на България ....... Молодец !

391

Додо

преди 3 години

Eлk.e, ти ваксинира ли се вече, и ако не си, смяташ ли да го направиш? Мерси и извинявай за любопитството, но наистина би било ни интересно да знаем!

390

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТочно така!!!!!!!!!!!!!!

389

Анонимен

преди 3 години

Мангъров точно вчера каза, че по-цивилизования начин да придобием имунитет е чрез ваксина, не чрез боледуване. Този човек или не помни какво говори или е откровенно изкукал.

388

Влади

преди 3 години

Не се ваксинирайте! Тъкмо да се поочистим от тъ...панари! То няма и вирус, нали така, ***?Само Спутник V! Ама защо руски и китайски хакери драпат за рецептите на западните ваксини? Нали уж Русия и Китай първи си ги създадоха?

387

Анонимен

преди 3 години

До Благодаря!Като тръгнеш за чужбина и ти искат , да си ваксиниран/а сам/а ще си сложиш. В Бг няма да я направят задължителна, но в световен мащаб, ще те накарат и тогава ще видим в кой съд ще се съдите.