158

Бау

преди 3 години

КОЙТО ИСКА ДА МРЕ МЪЧИТЕЛНО - ДА СЕ ВАКСИНИРА

157

Анонимен

преди 3 години

Държавата една маска без пари не ми е дала в тая ситуациуя, а иска да ми дава без пари ваксина? Защо?

156

Кина

преди 3 години

Реклама се прави на непродаваема стока.

155

До 198

преди 3 години

Ти предложил ли си официално твоите буси да бъдат използвани , които са достатъчно на брой и отговарят на условията?Или въпроса е само да се плюе

154

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМЕН

преди 3 години

Анкетата осветли три троола. НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ АКО ВИ СЕ ЖИВЕЕ!

153

АнонимеН

преди 3 години

ТО Е ЯСНО , ЧЕ ЩЕ ДОЙДАТ С БУС ЗА КРЕНВИРШИ ПФАЙЗЕР!КОЛКОТО СЕ ЗНАЕ КАКВО ИМА В КРЕНВИРШИТЕ, ТОЛКОВА СЕ ЗНАЕ КАКВО ИМА И ВЪВ ВАКСИНАТА!

152

Спутник 12345

преди 3 години

Руската ваксина Спутник не се препоръчва да се прилага на хора над 60+ и на хронично болни, поради многото странични действия - че за кого е предназначена тогава - за здрави и млади , които не боледуват - все едно нямат ваксина?!

151

Само питам

преди 3 години

До ПредложениеТи сигурно вчера си се ваксинира? И страничния ефект е логорея и хейт.

150

Ф.С.В.

преди 3 години

Предлагам да ваксинираме една част от населението -която живее все безплатно и иска всичко безплатно--да им бием по една безплатна ваксина -за да видим дали "работи"

149

Мда

преди 3 години

Ами няма проблем. Само дребните душици пак хейтят.

148

Хмм

преди 3 години

Винаги съм се чудил дали Айнщайн е бил прав за безкрайността на човешката простотия , но само е достатъчно да погледна коментарите тука и няма повече чудене.А да и ако малко поне четат някои ще видят ,че ваксината преди да се използва може да стои и транспортира 5 дни при - 20. Ама тя простотията е за плюене не да чете

147

УМЕН

преди 3 години

"Често повтаряш умните си мисли"Повтарям ги защото малллоумната герберска цензура надмина комунистическата и цензурира думи катоботпадъъък и майййка? Та в този ред на мисли, как е маййка ти?

146

Предложение

преди 3 години

Предлагам да се ваксинира първо всякаква изм-ет-гейове,джандари,третополови,четвортополови,десетополови,дванадесет полови,дванадесет пръстови,лесбийки-и без това от тях никаква полза.Кат се гътнат-няма да го е глижа никой за тия мерзавци и ще освободят света! И ще са били полезни поне в едно нещо-жертвали са се за науката.Ний па-на 2-ри фесруари ще ги почетем с минута мълчание!

145

До Комплекси

преди 3 години

Хайде бе,нямало значение брандировката!Ами защо не взеха моите бусове например и да ми направят безплатна реклама във всички медии в най-гледаното време?Да не би бусовете на "Leki"да ги спряха на автостоп?

144

Ф.С.В.

преди 3 години

до 192- Проблема е все едно да имаш ресторант или магазин,, и във фризерите да сложиш риба месо масло сладолед заедно))0

143

Анонимен

преди 3 години

комуншктическото *** чебурашка сай появил,ще пада голем смех

142

Анонимен

преди 3 години

За здравния министър няма проблем и да ви карат месото с камиони на чистотата предполагам.Какъвто народа такъв и премиера такъв и здравния министър, все мъррлячи и ***.

141

ГосТ

преди 3 години

Един голям процент от модерните ваксини ще бъдат деградирали. Освен че са модерни и ще ги правят през 3 месеца по 5000 и после ще обясняват, че някои трябва да се реваксинират. Първата партида на китайците е 600 млн за вътрешно ползване. А от Такара, Санофи и Оксфорд- Астра Зенека не случайно правят ДНК ваксини. Не че са по некадърни и глупави от Шахинчо и сие.

140

Анонимен

преди 3 години

И къде е проблема частни фирми да помагат с разпространението на ваксината ?!

139

Ф.С.В.

преди 3 години

Производителят изрично е написал-да се превозват в бусчета за луканки и да се съхраняват в амонячни хладилници над 50г модел! и да се бият на хора 80+ в присъствието на Поп! Алелуя!!