24

Анонимен

преди 3 години

долно антиваксърско племе. и ебола да дойде пак няма да се ваксинират, нищо че може да умре - модерни *** - хващайте гората...

23

Доктор

преди 3 години

Да си спомним отново жълтата звезда! Паспорти за имунизация, кодове за идентификация, ... Някак си се отказваме от свободата да бъдем хора заради ....

22

Случаен минувач

преди 3 години

Германците не са глупави хора, взеха да се усещат. Да разбират, че в цялата работа има нещо гнило.

21

Анонимен

преди 3 години

Не знам как, но Русия е виновна !

20

Анонимен

преди 3 години

Je suis Антиваксър.

19

Анонимен

преди 3 години

До ;-)ха-ха оправи ми деня.Да живеят германските байганьовци!

18

На там върви

преди 3 години

Това ваксиниране ще се окаже огромен провал. Само един Китай реши въпроса както трябва, а ако искаш да се ваксинираш трябва да си платиш след като практически ликвидираха заразата..

17

Анонимен

преди 3 години

Така е на всякъде по света.Всички държави освободиха от правна отговорност фирмите производители на ковид ваксините. Зад това решение стоят много пари дадени на политиците.

16

ИНСТИНКТ!

преди 3 години

Г-да германски учени, няма нужда да се преуморявате в опитите си да ни обясните защо не се ваксинираме. Много по-просто е. Тези от нас, чиито мозъци все още НЕ са промити, проявяват вродения си инстинкт за самосъхранение.Тези хора трудно ще ги накараш да се хвърлят от стряхата на храма. Те са чели з и не само знаят. Те са закриляни.ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!МИР НА ЗЕМЯТА И ЛЮБОВ В СЪРЦАТА!

15

Анонимен

преди 3 години

Освободихте производителите на ваксините от носене на каквато и да е отговорност, при евентуални проблеми, а искат доверие. Това е прецедент в чов.история.

14

Прав ви път ...

преди 3 години

ВСЯКА една държава където ще се прожежда имунизация има подписано споразумение с производителите на ваксини за СЪДЕБЕН ИМУНИТЕТ . Включително и България . НЕ МОЖЕТЕ ДА ОСЪДИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ВАКСИНИ ДОРИ И АКО ВИЕ ИЛИ ВАШ РОДНИНА , МАЙКА , БАЩА , ДЕТЕ ...и получите трайни увреждания след ваксинирането. Не можете дори да поискате компенсдация или да ви платят лечението на тези "странични ефекти".Дори те могат да осъдят медия ако разпространи ващия случай...А сега вървете да се ваксинирате.

13

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНДобре би сте?

12

Анонимен

преди 3 години

Ивермектин,това е лекарството,мой познат беше в тежко състояние и се оправи само с него,ония отгоре даже не го легализират и пуснат в аптеките,искат да гледат сеир,а уж загрижени,една дума не обелват мишоците,а и да кажат нещо ще излъжат,бутат си ваксините как иначе

11

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Германците винаги са били доста умен народ и не искат да се инжектират с екпериментална ваксина...

10

Анонимен

преди 3 години

Всичко си е в реда на нещата хората са еднакви ! Само наще главоци чурясали се опитват да ни комплексират

9

Vaksinirai se !

преди 3 години

Az niama da se vaksiniram. Vnimavam. Nosia si maskata i ne hodia po protesti i diskoteki. A moje i da sam go izkaral bez da sam razbral. Aman ot tehnite gluposti.

8

АнонимеН

преди 3 години

НЯМА НЕ ИСКАМ НЯМА НЕ МОГАПО ГРАФИК ДО КРАЯ НА 2021-ВА ГОДИНА ТРЯБВА ДА СЕ ИНЖЕКТИРАТ 3 МИЛИАРДА ДУШИ С БИОНТЕХ!!!ПОВЕЧЕТО СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ ОТ АМЕРИКА И ЕС СЕ ИНЖЕКТИРАХА С БИОНТЕХ ЗА ДА ДАДАТ ПРИМЕР!

7

Stalinista

преди 3 години

Том Ханкс отказал да се ваксинира, Бойко отказал, изпълнителният директор на Файзър отказал...немците чак толкова не са глупави

6

до 1

преди 3 години

Абсолютно си прав, това вече не е истинската Германия!

5

реалнафантазия

преди 3 години

И гледай как изведнъж без да е задължителна ще принудят хората да се ваксинират за да могат да работят или пътуват.Явно пропагандата се надява да има будали, но ако няма ще превключат на втори план - принудително, каквото и да означава това... :)Аз лично бих се ваксинират, но ако ваксината не е експериментална, а дело на години труд (поне 10) на проби и грешки, достатъчно дълго време подлежала на изпитания.Да видим дали хората ще се надигнат на масов бунт или ще бъдат стелиризирани. :)