266

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 355СУ е най-престижния български университет, а когато аз съм ял в Мензата ти си ходил прав под масата. Друг е въпроса, че ТИ не си стъпвал в никакъв университет и ти личи по доста неща.

265

Анонимен

преди 3 години

До 50, Диана""""Аз мисля, че Западът изпусна прекрасна възможност да реши всичките си проблеми с Русия в началото на Перестройката, ... когато още ги нямаше бандитите там, нямаше ги олигарсите ...""""Бандити из онези земи има отдавна. Четете дори само руска литература, достатъчно е да се убедите.

264

Анонимен

преди 3 години

354 хайде да не се лъжем. Платен си. И ако твърдиш че не се плащало мога да ти извадя заглавия където се казва че точно ще се плаща за твоята дейност тук. Даже по еврофондове и грантове.

263

Анонимен

преди 3 години

До ДианаДианче, обърнах ти внимание, но ти си безнадеждна. Няма балами да ги убеждаваш с благи лакърдии. Пробвай другаде. Личи ти отдалеч, че си поредния ***, пробващ друг ъгъл.

262

Анонимен

преди 3 години

Су и нбу са соростията и пълни неграмотници. Журналистиката ни е последна по всичко. Но ти даже не си стъпвал във вуз че да знаеш кой става и кой не, просто лъжеш тролската.

261

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 351Така е, когато няма аргументи се търсят "обяснения", за да си успокоиш разклатените нерви. Няма нужда някой да ми пплаща, за да се смея на руснаците. Те са си го заслужили. От руснаците може да го е страх човек, само както може да го е страх от престъпник убиец. Не знаеш нищо за законите, а като чуя русофил да ми се кълне в тях и ме напушва смях. За вас законите са само формалност, която ако пречи на червените диктатори се елиминира. Никой не плашиш, неграмотен си.

260

Българин

преди 3 години

ВНИМАНИЕ! ЕВТИНА ПРОПАГАНДА!

259

Диана

преди 3 години

До Анонимен338Не мисля, че някой някога е помагал на Русия! Светът явно се страхува от нея! Руснаците са самотни в световен мащаб, чувстват се неразбрани и неоценени по достойнство - те разрушиха страната си, някой да е оценил този факт или поне да е показал някакъв знак на разбиране?...Руснаците нямат нужда от материална помощ, нито от фалшива зломислена "подкрепа", измислени обвинения...Те имат нужда просто да бъдат оценени по достойнство и светът да им покаже, че действително го е грижа

258

Анонимен

преди 3 години

347 ти първо обясни защо световна ти америка ти е платила да мелиш глупости по несветовната Русия. Страх ви е. Фобия означава страх. Страх ви е че ви изместват. И тролите. Само че има закони. Не мижеж да насаждаш омраза. Не можеш и да лъжеш че руснаците нямали постижения. Могат и да те осъдят даже и за клевета. Сериозно. Даже бойко го осъдиха за клевета и лъжа. Камо ли платен грантаджия. Нпо то няма да те спаси. Веднага ще кажат че нямат общо с теб.

257

Анонимен

преди 3 години

До 346... не е променян от 60те. Неефективни, неудобни, скъпи. Руския отсек на МОС е единствения, който не е довършен. Мъск ги издуха за търговски приложения за космически товари. Още не са стъпвали на Луната. И т.н. и т.н.

256

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 346Завършил съм два различни, единия от които е СУ :))))) Неграмотен си. Ако искаш погледни кой е направил пробивите във ядрената физика: нека ти подскажа: не са руснаци. Това, че имат стоманолеярни не е достатчно да ги направи технологична сила. Ядрените им реактори са пословично опасни, поради което е нужно да се осъвременяват постоянно. Чернобил гръмна. При откриването на Беларуската АЕЦ им изгоря цял един контролен блок. Щото са "водещи". Летят на капсули, чийто дизайн ...

255

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 343Русия постоянно доказва, че не е световна научна сила. Твърденето на обратното се нарича "величаене" и точно това правиш ти и други като теб.

254

Анонимен

преди 3 години

339 ти дори не си стъпвал във вуз или академия. Сериозния, хората ходят в космоса имат собствена навигационна система глонасс имат самолетостроене имат камиони имат ядрена енергетика, ядрената физика е станала нарицателно за нещо достатъчно сложно, така че да не е неибходимо такива като теб да се докосват до нея. Въпросът е ти какво имаш. В БАН не могат да платят на метеоролозите даже. А ти не си стъпвал никъде освен в някое хале като черноработник в леката индустрия. Сериозно

253

Диана

преди 3 години

До Анонимен332Ние се нуждаем от помощ, но никой не може да ни помогне - човек сам се ражда и сам умира! Ние се блъскаме като *** насам-натам, но още не сме се родили, не се познаваме, не знаем силите си и слабостите си, седим и чакаме някой да ни хване за ръчичка, все някой ни е виновен, обиждаме се и се сърдим на съдбата, а не мислим как реално да я променим...Няма такъв друг случай в света и никой не ни разбира!...и никой не може да ни помогне...Нито руснаците, нито никой!

252

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 342Среден пръст в какво? Даже и в правенето на филмчета не могат да го постигнат.Русия е джудже в технологиите и науката и буквално всичко го показва: от икономиката й, базирана изключително на добива на природни ресурси, през мястото на научните й центрове в света, до Нобеловите й лауреати: Русия е по-зле от страни като Южна Корея, Япония, Франция Германия и пр да не говорим за САЩ и Китай. Там няма стигане. И всичко това на фона на гигантските средства и ресусрси,които има.

251

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Величенето" се доказва, илитерате. Ако се остане само с казване....е, форма на осовбоден стомашен газ, не е чудо някакво.....

250

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 333Русия наистина не успява да се възползва добре от ресурсите си. Но да се нарече "джудже" държавата, която е една от двете, способни да покажат среден пръст на САЩ, без ни най-малък шанс американците да го отхапят, е, меко казано, неособено интелигентно...

249

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 340Типичен русофил - когато му се изчерпят аргументите по темата има нужда да започне на величае Русия, иначе току виж му паднало самочувствието, дължащо се единствено на мислите за това колко е велика чужда на произхода му държава.

248

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКое е "непазарен механизъм" - начинът, по който Росатом и Арева елиминираха Уестингхаус? Начинът, по който работят Боинг и Еърбъс?И, когато започне война, с какво ще отговорите на руска атака с балистични ракети - с маратонки на Адидас, та да проличи силата на де билните потребителски брандове, а тези, на истинската сила и влияние - да се окажат без значение?Я пак, умниче-брандовиче?

247

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 335Напълно сериозно. Даже и ваксината, която произведоха го показва, въпреки че си мислят точно обратното.