133

Анонимен

преди 3 години

Бацe колко пари направи с тая дрога не къща в Барселона ами цели острови си е купил въпрос на време е да му лъснат

132

Дианчо

преди 3 години

Германия беше Германия преди 20 години!! Сега е Арабистан и въобще не се живее толкова спокойно там!!!

131

Диана

преди 3 години

До Анонимен155При нашата култура сега, за да успееш в България трябва първо да имаш връзки или да умееш да си ги създаваш и второ - да не си талант! Посредствеността надушва талантите още преди да са си отворили устата и се нахвърля кръвнишки на тях! Имах един колега, много талантлив човек в ИТ. Беше женен за чужденка и имаше 3 деца, но твърдо беше решил да живее в България...Е, то не мога да се сетя за какво не се заядоха шефовете с този човек... Изгониха го от България!

130

Необикновен тулуп

преди 3 години

ЕС не е чужбина! ЕС е у дома. Все повече хора се чувстват като у дома си в ЕС, независимо в коя държава. През първата година когато излязох да работя- преди 15 години, се чувствах все едно съм в затвора. А това не е правилно- това бяха остатъци от комунистически втълпявания в продължение на години. Младите ходят, работят, връщат се, пак отиват, развиват си проекти и се чувстват у дома си в целия ЕС. Савецките подлоггии да си пишат опорките- те нямат значение, слаби са.

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160За сметка на това бяха доносници и докато с първото вредят само на себе си, с второто вредят на другите.

128

Анонимен

преди 3 години

През социализма 50% от младите не бяха наркомани

127

1

преди 3 години

До Анонимен 155Отиването в Германия не е само до пари (макар че доста го правят първоначално за това). Там просто се живее по-спокойно и, бих казал, в много отношения по-смислено. Българите, дето все повтярят, че не всичко е пари, не знаят колко са прави. Просто си мислят, че са от правилната страна на аргумента, а всъщност е точно обратното: те са тези, които постоянно мислят и говорят за пари.:)))))

126

за Диана

преди 3 години

Не понасям някой да ми обижда етносите или българите по другите земи.Ромите не са глупави , нито са мързеливи.Как един Д-р Чирков /мир на праха му/..от ломската махала , можа да стане "СПЕЦИАЛИСТ"..и да дойде да лекува всички ония дръндьовци от ЦК/БКП ??!Значи всичко може...!ЯВНО , НЕ СА МУ СЪЗДАДЕНИ УСЛОВИЯ , ЗА ДА СЕ РАЗВИВА И ТВОРИ У БЪЛГАРИЯ!ТОВА , ТРЯБВА ДА ПРАВИМ...ДРУГОТО СА ПРОСТОТИИ!ЗАСЕГА --ГЕРБ ГО ПРАВИ....И ЗАТОВА ЩЕ УСПЕЕ!

125

Анонимен

преди 3 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА???????????

124

Анонимен

преди 3 години

До Необикновен тулупНедей така, че ще получи инфаркт: караш го да работи!!!!

123

Диана

преди 3 години

До ГлупостиДа! Прав си, че парите никога не стигат - "човешкото око се запълва само с шепа пръст"! Но не си струва да правиш всичко за пари - има много по-ценни неща от парите! Важното е да си живял пълнокръвно, да си се реализирал в живота си, да си оставил нещо след себе си...когато човек умира, не му трябва нищо друго освен себе си! -ни пари, ни вили, ни коли, ни злато...нищо!

122

Глупости

преди 3 години

ВСЕКИ САМ СИ ИЗБИРА ПЪТЯ И НАЧИНА НА ЖИВОТ!Един ром , свикнал на мизерия и глад от дете --у Германия му се струва, че живее в Рая.И е прав--КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ СА ГО РЕПРЕСИРАЛИ И УНИЖАВАЛИ, И НИКОГА НЕ Е ИМАЛ РАЗВИТИЕ ПРИ Т.Н. "РАЗВИТ СОЦИАЛИЗЪМ"!В Германия , не правят разлика по цвета на кожата ....а по това "какво можеш и знаеш"!Аз не мога да живея в Германия , защото и тук имам дом , професия ,работа и удобства за живот- които не искам да губя!Иначе за пари--МОГА ДА ОТИДА И НА ЛУНАТА !

121

Необикновен тулуп

преди 3 години

Не лъжи, анонимник. Българското бевепе на глава население е по-голям от бевепето на Русия глава население. Българското мерезе е по-голямо от руското мерезе. Русия отдавна диша прахта на България. България вече е Западна Европа! Проблема ни са мързеливите безработни русофили, които живеят колкото да не умрат. Намерете си работа, бе! Хората, които работят не се оплакват! Магазини-пълни, колички-пълни, ГКПП- пак ще са задръстени, само да мине Короната.

120

Диана

преди 3 години

До за Диана...Знам ли ги от какво "са надъхани"? Сигурно си имат "вдъхновители"! Но не там е въпросът!Ако искаме да оправим нещата, трябва да започнем да ги оправяме, а това няма да стане с хули и обиди, определено!Хора за контрабанда винаги си е имало и сега си има - въпросът е защо? И също - как? Как да променим нещата, как да намерим добри политици, как да сме доволни от себе си и от страната ни...И колкото и да го мисля, май трябва да почнем с изгонването на БСП от политиката...

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147България има значително по-висок стандарт от Русия, както и от повечето останали подобни държави.

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Да, обаче ако слушаш *** по форумите, западняците са материалисти, които нищо друго не ги интересува. За разлика от тях, които или нямат деца, защото никой не се хваща с провали в живота, а ако имат, са чалгарчета. ..

117

Анонимен

преди 3 години

До Необикновен тулупА евро-атлантическа България има по-лош жизнен стандарт , както от Русия , така и от редица страни от третия свят !

116

Анонимен

преди 3 години

Това лято пазарувах в супер на морето. На опашката пред мен имаше две много хубаво облечени 10- тина годишни ***. Изумих се от възпитанието им държание. Попитах ги от къде са. Казаха ми, че са от.... Франция. Дошли си за лятото.

115

за Диана...

преди 3 години

Ха,ха,хааааа...и от какво "са надъхани" ??!Щото при Тато , си ходеха у Чужбината и мъкнеха от там стока , и въртеха далаверата , ЩОТО У БЪЛГАРИЯ ДОРИ ЛА"""АТА , БЕХА ДЕФИЦИТ, А АКО БЕХА ПО-МАЗНИЧКИ, МОЖЕШЕ ДА ГИ КУПИШ У "КОРЕКОМ" С ЗАПАДНА ВАЛУТА.Сега дефицити няма . Магазините са пълни и черната борса не върви!СЕГА СЕ ИСКА ДА РАБОТИШ И ДА ПЕЧЕЛИШ ПАРИ, А "КОМУНИСТ"-- ЗА РАБОТА НЕ ГО ТЪРСИ!

114

Диана

преди 3 години

До 179Немците имат една хватка за такава ситуация - тази на барон Мюнхаузен: хващаш се за косата и дърпаш нагоре докато се измъкнеш от блатото! Ще се оправим! Няма как да не се оправим! Ние просто не сме такива хора, за да ни е приятно да живеем така, а това може да означава само, че ще променим нещата така, че да ни харесват...