51

Анонимен

преди 3 години

Правете я задължителна и всеки да си минава по реда, че само скубани вежди, татоси, геймъри и късачи на салфетки. Мъже големи, но ако се наложи да пазят граници или да се бият?...меки китки.

50

WTF

преди 3 години

"Към момента свободните места за военни са над шест хиляди." - Тя държавата се сви с над 2 милиона човека, но ние си държим армията раздудата максимално! Вместо да пишете как не ви достигали 6 хил. човека, вземете намалете позициите. Много по-лесно, отколкото пак да потрошим едни пари, понеже сме супер богати и адски много хора... Само глупости се правят в това правителство ей!

49

Анонимен

преди 3 години

Това е тотално неадекватен закон, просто смях, хората в България намаляват с всеки изминал ден, те искат армия. Като искате армия направете заплатите по 2000лв, за новоназначен редник и ще дойдат. Направете реформа в МО, а не правете самобирократи първа категория на пенсия и заплата.

48

тарантулчУ

преди 3 години

Чорба, каша, чорба, кашаТопъл хлебКой със ***, кой без гащиВсички на обед!-)))Ееех, младини, младиниии..., сякъш беше вчера!

47

Анонимен

преди 3 години

Сиди, Контрера и Джинбазки да отиват, нали се правят на "мъже" и хвърлят бомби по протестиращите...

46

Анонимен

преди 3 години

Аз нито полицай нито войник не искам да ставам, не съм роден за това да тормозя моите събратя.

45

тъй де

преди 3 години

Смях в залата!

44

Анонимен

преди 3 години

Като има за крадене и пълнене на партийните гуши на Каракачанов и Борисов спирка няма.

43

Даа!

преди 3 години

Можеш ли да вярваш на поне едно нещо в България ????И тук , търсят хора за 1-ва линия , баламурници !

42

Анонимен

преди 3 години

ВМРО и Герб са вредни за държавата.

41

Браво

преди 3 години

Добро решение !

40

Ко? Не?

преди 3 години

Абе парите кажете! То че аз и косъм от топките си няма да рискувам е ясно, ама за парите кажете?

39

ХоХо

преди 3 години

Старшината:- Трябва ми един доброволец да бели картофи в кухнята. Редник Иванов - ходом марш.

38

Анонимен

преди 3 години

Доброволците ще са безработни сервитьори, кофражисти, изритани от ЕС берачи на малини, чистачи на тоалетни в Лондон, изгонени след Брекзит. На опашка ще се редят, ще видите. Нещо като "армията", която имахме след 44-та година. Царските велики военноначалници бяха избити и за командири- овчари, козари и коминочистачи.

37

krispeshi

преди 3 години

До Гамен - Има , има аз съм на 58 години, бивш кадрови командир на танкова рота , повечето от службата ми е минала на турската граница , като командир на танкова рота , преден отряд на Ямболската дивизия - има на какво да Науча танковите Екипажи , а и техниката за това време е същата

36

Зозо

преди 3 години

До РусенецЪ ....Идва ми писмо, че ме викали в запас. Аре писмото в коша......Идвало ти е писмото ама от детската градина. Писмата ги носиха лично на ръка на адреса.

35

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе какво ви сърби вас оная работа кой какъв ще става бе? Нали ту си е по желание? Който иска (а те много ще бъдат), ще се опита да отиде.Кой не иска или не става, ще си седи да дращи глупости. Щом са пуснали влак, значи и пътници ще се намерят.А тези дето ще отидат за половин година в казарма, туй само полза ще им донесе.

34

Хайде, хайде

преди 3 години

И в казарма съм бил, и от "стари кучета" съм ял бой, пък и после съм ги пребивал до лазарет, че и за малко в КЕЧ да отида. Че за служба 2 години и три месеца дослужвах още месец арести. Господа, казармата е най великата простотия създавана изобщо. Точно трима обучени бойци ще пребият с голи ръце всяко българско подделение.

33

Старшина офицер

преди 3 години

Това е некакво ново животно.

32

Анонимен

преди 3 години

Да ама трябва да се определя кой при война желае да воюва на страната на нато и кой против нато.