33

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ НЕ ИСКА БЪЛГАРСКИ ДС КОМУНИСТИ МУТРИ

32

РСМ към Каракачанов

преди 3 години

Заради такива като теб!

31

Анонимен

преди 3 години

Да ви кажа,че партията ВМРО ДПМНЕ в Македония е сърбоманска и е ръководена директно от сърби!И трябва да си им върнем името да е само Македония,на нас "северна" не ни е изгодно

30

Анонимен

преди 3 години

МАРШ БЕ ДС ***.. СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ НЕ Е ВАША, ПАТРИОТИЗМА НЕ Е МОНОПОЛ НА МУТРИ И МИЛИЦИОНЕРИ

29

хехе

преди 3 години

а само ако бяхме силна държава !македонците сами щяха да се съгласят и за езика, и за историята.Но България в момента е в дъното,като държава,като общество,като нация !кой иска да с нас помислете ромите и пумаците се ТУРЧЕЯТ.Един куп българи по дунава се правят на ВЛАСИ и на РУМЪНЦИбългарите наследници на бежанците от беломорска тракия се правят на ГЪРЦИдруги твърдят че нес а българи а ТРАКИ или СЛАВЯНИима едни се гордеят че са ШОПИТо да кажеш че си чист БЪЛГАРИН е рядкост!а се чуди

28

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Бре, бре, бреее пустите му милиционери бре.. Цяла митология съчиниха за да се докопат до европейските пари..Красю айде че нема нужда..

27

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Каракачане!

26

Бибо

преди 3 години

НАЛИ ПРЕДИ ГОД. СИМПОЗИУМИ, СЪБИРАНИ НА КОМИСИИ ПОДПИСВАХТЕ ДОГОВОРИ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО ЯДОХТЕ ПИХТЕ ХАРЧЕХТЕ НАР. ПАРА. ЗАЩО ТОГАВА Е ИМ НА БИХТЕ КАНЧЕТО????.ЗАЩО СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ЗА ВСИЧКО. И СЕГА КАТО ОПРЯ ЯЙЦЕТО РЕВНАХТЕ. ТЕ НЕ СА КОРЕКТНИ, НО ВИЕ ИМ ДАДОХТЕ ПОВОД СЪС ВАШАТА МЕКОШАВОСТ. СЪС МАКЕТАТА НЕ МОЙТЕ СЕ СПРАВИТЕ, А КАКВО ЩЕ Е СЪС СЪРБИ, ГЪРЦИ, ТУРЦИ????НА ВРЕМЕТО НАШИТЕ ДЕДИ НЕ СЪМ ДАВАЛИ ДА ШАВАТ.

25

Анонимен

преди 3 години

Агентът на ДС ИВАН защитава руските имперски интереси, а не българските...Бизнеса му е темата Македония, по-точно да им продава бугарски пасоши....

24

Анонимен

преди 3 години

А защо германските патриоти се пребориха за северен поток две ,а не за източна Прусия .А наще патриоти дадоха южен поток на техния Ердоган и сега кранчето е в неговите ръце ,а ни занимават с Македония ? Май нещо не са ни като германските ,,патриотите,, Трябва да си сменим патриотите ;)

23

Анонимен

преди 3 години

Това на какъв език е писано - https://photos.app.goo.gl/tJCcnLfRAX1ZHnGF7Цял живот сърбите им внушаваха,че не са българи,а след това,че българите са лоши,всяваха непрекъснато омраза към българите,това така им е втълпявано масово и непрекъснато,особено на поколението след 1944 г. в Титова Югославия,че те вече не знаят истината за българския си произход.

22

Браво

преди 3 години

Браво на Каракачанов! Харесваме го! Но трябваше по-хитро с тия да действат,а не да им падат в капаните...Предовериха им се

21

Анонимен

преди 3 години

На Бучковски всичко му се разбира като говори. Ей сега го слушах по тв. Заев също. Сега вярно е че в Македония има и много албанци и по-малко куцовласи и сърби но и те ако живеят в Македония ще научат български език щат не щат за да се разбират с македонците (българите).

20

ОТ ТОЗИ

преди 3 години

Ме е срам че съм Българин

19

И

преди 3 години

И как да се разберем като добри съседи, като сме от едно котило? :)

18

Анонимен

преди 3 години

Шкембе-войвода започна предизборната си кампаня, че Чалгаря ще му седне на стола...

17

Анонимен

преди 3 години

" защо се води такава ожесточена антибългарска кампания"Защото са останали във времената на хайду.ти.те.Еволюцията ги е подминала.

16

МНЕНИЕ

преди 3 години

Те са Нова Държава в Европа , затова си търсят още територия .За това е Омразата - тази Територия пише нова История - това се случва чрез Тайни Служби на Други Държави - явно някоя Държава от Г-20 иска да откъсне парче от България . Това са Мой мисли , не натрапвам мнение , само си мисля на базата на Историята на България и Водените Войни за Защита на Родината ни .А иначе - хората в РСМ са миролюбиви и с наведени глави - дреме им за РСМ - кой дойде ги завладява .

15

Косъм върху пъпка..

преди 3 години

Да връщат плодородните земи Каракочев върви там и тоз път не по дънки направо са преблечи у самолета шкюмбя..

14

Между другото

преди 3 години

Вярно ли в Перник има концлагер за изтезания?