32

ОРАКУЛ

преди 3 години

ПРЕДСКАЗВАМ СВЕТОВНА ПАНДЕМИЯ ОТ РАК И ДИАБЕТ СЛЕД 5 Г....

31

БАНко

преди 3 години

ТОЗИ НАРЕЖДАЧ , СЪВСЕ МЪНИЧКО УМЕН ТАРИКАТ !!!

30

Телевизор

преди 3 години

Тоя вирус май само по демократските държави броди. Те комунистите не им e нужно да турят ярем на шията на народа си. На демократите е нужен вирус да турят ярема на всякакви умници. Май не дърпате достатъчно кредити за да купувате стоки, нищо ще фалирате сега и кредите ще дръпнете, то си има дослук за всичко.

29

Анонимен

преди 3 години

ОБЕЩАВАМ, ЧЕ КАТО ПОЧНЕТЕ ДА ПУСКАТЕ ПО БТВ НОВИНИ"УМРЯ ЕДИКОЙСИ НЕВАКСИНИРАЛ СЕ" , ЩЕ ВИ НАПОМНЯ, ЧЕ СЪМ ГО ПРЕДСКАЗАЛ! ПРОПАГАНДАДА ВИ Е ПРИМИТИВНА!

28

Размисли и Старсти

преди 3 години

Добре де, защо принципно не НАРЕЖДА този който разбира от съответното нещо, а нарежда онзи който си няма халхабер от нищо, но се мисли за голям специалист по всичко?!

27

Анонимен

преди 3 години

Листовката със странични реакции кога и къде ще бъде публикувана? Така де като ми изписва личният лекарство, 1во чета после пия, искам да знам.1во, какви съставки има.2ро - странични реакции, / на колко човека е приложена и какви са резултатите.3то такива ми ти работи, като тежки усложнения с неясна честото не могат да ме убедят да се набоцкам.4то какъв е процента на ефективност.5то ако имам антитела към к19 за кво по дяволите да рискувам с експерименталната пумийка?

26

СПОКО

преди 3 години

ТЕ ВАКСИНИТЕ НЯМА ДА ПОЧНАТ ВЕДНАГА ДА НИ ТРЪШКАТ. ФАРМАЦЕФТ МАФИОТИТЕ НЕ СА ТОЛКОЗ ГЛУПАВИ. ЩЕ МИНЕ ДОСТА ВРЕМЕ - ПРИМЕРНО 6-7 Г. , СЕД КАТО ПОЧНЕ СВЕТОВНА ПАНДЕМИЯ ОТ ДИАБЕТ И РАК...

25

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ ВИ КАЖА КАКВИ ЗАГЛАВИЯ ЩЕ НИ ПУСКАТЕ ПО МЕДИИТЕ СЛЕД МЕСЕЦ: " ПОЧИНА ЕДИКОЙСИ, КОЙТО НЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ!"ЛЕМЕНТАРНИ СТЕ КАТО АМЕБИ!

24

Шаши

преди 3 години

Руската ваксина я има от 4 месеца. Защо не я взехте нея. Много държави я използват, изгубихте 4 месеца да чакате някаква ваксина. Ама важното е че не е руска. Само нашите политици са по християни от папата. А тези разходи за фризери на -70С* са излишни и пак се пълни някоя касичка. За вас здравето на хората е нищо.

23

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Там е работата, че нищо не знаете.

22

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

21

Анонимен

преди 3 години

След ваксинацията се очаква невиждан подем и прогрес.

20

Бонус

преди 3 години

към ваксините ще върви по 1 малко чипче, с което ще чипират тиквите в тиквите !

19

Анонимен

преди 3 години

аз по желание ще се ваксинирам! даже искам 2 ваксини и напрао да е чипират!

18

ПЪРВЕНЕЦЪТ БОРИСОВ

преди 3 години

1-ВО МЯСТО ПО ЗАМЪРСЕНОСТ- ЕК ЗАВЕЖДА ДЕЛО В СТРАСБУРГ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ1- ВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ В ЕС ОТ КОВИДУСПЕХИТЕ НА БОРИСОВ!

17

Анонимен

преди 3 години

Ако наистина сънародниците ми избират този човек, а не говорим за тежки фалшификации, то тогава ме е срам от тях!Много ме е срам.

16

Анонимен

преди 3 години

Хаирлия да е ваксината отивам да се ваксинирам немедленно щом е наредено от най-висока равнище и дори има план за ваксинация. Ще я карам по плана.

15

Анонимен

преди 3 години

Народа пак оглупя тотално!Новата ваксина-най-голямата измама!!!Всички доктори, знаят, че васкина се рзработва 10+ години, но сега ще ни убеждават, че за 1 г. са направили успешно ваксина!Освен, ако не а я разработвали от 10 г., тогава се потвърждава тезата , че това е биологично оръжие за изтребване и контрол счипове върху хората!

14

Аристотелович

преди 3 години

Има три вида ваксини днес срещу КОВИД:1) Китайските--традиционни, с умъртвен вирус2) Европейските и руската--модерни аденовирусни векторни3) Две американски, Пфайзер и Модерна--ново поколение експериментални РНК ваксиниДа се надяваме че БГ правителството ще ползва или традиционния китайски вариант (като Турция) или векторния, било то европейски или руски (като Унгария).А генетичните експерименти над своето население да оставим на анархо-корпоративните общества.

13

Анонимен

преди 3 години

А какво се знае за тях? Минали ли са две години тестване? Не. Как така ще ги слагате? Да не сме опитни зайчета? Разбира се, който лиже *** на Герб, може и да си сложи, но никой здравомислещ човек няма да си причини това. Това е геноцид над хората. За пари и майка си ще убиете.