362

Гашо

преди 3 години

До ПрограмистЯ си смени дилъра

361

Кухи ГЕРБави кратуни

преди 3 години

Никъде в Европа училищата и детските градини не са затворили в момента.Дори във Франция, където има много по-стриктна блокада.Само че на ГЕРБ не им трябват образовани и социализирани хора, а гласоподаватели.

360

Анонимен

преди 3 години

Я идете в някоя голяма книжарница на центъра като офис 1 например и вижте каква навалица има .Като ще затваряш затваряй всичко какво е това пак разделение .

359

Анонимен

преди 3 години

Не случайно в нормалните държави училищата ги оставиха отворени. Това е последна мярка, след като вече всичко друго е затворено. Не само защото образованието е най-ценно за просперитета на обществото, а и заради това, че хората трябва да работят, а не гледат и обучават деца. Кой ви ги натрапи тези митове, че децата били най-големите разпространители на заразата? Децата ви наплашиха значи. В Германия и Великобритания не се страхуват от децата. Или са по-смели, или са по-умни.

358

Анонимен

преди 3 години

Това е пародия на затваряне оня ден викаха всички търговски обекти без , банкови офиси , застрахователни .Сега днеска му зададоха въпрос , кои търговски обекти остават отворени и той нашия вика .Магазини , книжарници . Какво е това затваряне на ресторанти и молове смееееех .

357

Програмист

преди 3 години

Да си бяха носили маските и да не бяха философствали толкова. На ви сега! Марш в къщи на пост и молитва. И ако не поумнеете - още няколко месеца локдаун.

356

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая. Закъсняха. Много се отпуснаха.

355

Анонимен

преди 3 години

Най- голяма ценност за тези противни лицемери и печалбари бил животът на хората! Пет пъти поне го повториха! Ами това се вижда и с просто око! Хората умират пред болниците, а лекарите не си мърдат пръста. Въртят в хаоса и умират изоставени, личните лекари са се изпокрили като мишки срещу 1000лв допълнително. Системата на здравеопазването си остава същият търговски комбинат без човешко отношение към болните и обикновените хора. Пари и безхаберие...

354

Анонимен

преди 3 години

Преди пандемията имаше казус фалшиви болнични.Ще въведем промяна, за да спрем практиката с фалшиви болнични.2020 ковид19- " Масово хората ходят болни на работа и това е една от причините са разпространение на заразата" Поне си гледайте стенограмите, защото е ясно че е трудно да помниш всичко като лъжеш

353

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецКато се спре краденето

352

До Въпрос

преди 3 години

Отговорът е в заглавието. Като няма мерки, зимният туризъм ще го "оправят".

351

питам

преди 3 години

как да се реформира здравната система. Всички говорят че не е реформирана, но не казват как ще я реформират. Също образованието и икономиката.Здравната система, образованието и икономиката бяха държавни. Видяхме до къде я докараха. Съдебната система беше комунистическа. Още не се е прочистила.

350

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВАРЯТЕ МОЛОВЕ В КОИТО РАБОТЯТ ХИЛЯДИ ХОРА. ОТ КЪДЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАНТИ? ЗАЩО НЕ ЗАТВОРИТЕ ПАРЛАМЕНТА И НЕ СИ СПРЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ? ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА ЕДИН ПЪТ НЕ СТЕ СИ СПРЕЛИ ЗАПЛАТИТЕ, ДОРИ СИ ГИ УВЕЛИЧИХТЕ. ЗАЩО НЕ СПРЕТЕ РАБОТА НА БАНКИТЕ?

349

Анонимен

преди 3 години

Затварянето показва безпомощност, глупост, некадърност и желание за манипулация.Отдавна можеше с елементарни препоръки да се стабилизира всичко, но първо няма желание и умения, второ не е изгодно за някои

348

Германец

преди 3 години

Като ще превам като другите европийски държава защо освен затваряне не прекопирахте и мащабното финансово подпомагане на хората, пострадали от мерките?---Давай 50% от заплатата си за данъци, социални, пенсионни, здравни осигуровки като мене пък тогава искай нещо насреща. Откъде да дойде това мащабно финансиране в БГ?

347

Анонимен

преди 3 години

Просото и Тоничка да продължат да се карат, интересно е :))) Има ли магазини извън моловете ? :))

346

Анонимен

преди 3 години

табелка на вратата на магазин:" В обекта се влиза по един, нищо че спите заедно"

345

Анонимен

преди 3 години

За времето на пандемията Правителството показа смелост и здрав разум, и в икономиката, и в медицината. Никой друг нямаше да се справи по-добре !

344

Анонимен

преди 3 години

Проблема е, че здравната система не е реформирана и сега нещата лъснаха, защото има криза.

343

Анонимен

преди 3 години

До така е в БългарияДокато мислите, че това е грип така ще бъде.