914

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой да не вижда вече този фарс, здравната грижа за нас винаги е била да ни уморят, те участват във фарса, учителите им е много изгодно онлайн, да не говорим за държавните служители. Хората като нямат пари как ще плащат на корумпирани те лекари, ще плащат pcr тестовете им и ще пълнят чекмеджето, а?!?

913

Анонимен

преди 3 години

Само живите и здравите вдигали държавата.-------Ангелов, дори и живите и здравите не могат да вдигат държава, когато са затворени. И коя държава да вдигат, тази, на която си главен здравен деспот, или някоя подобна? Написа ли си завещанието, Ангелов, да? Да не пропуснеш там желанието да ти поставим мумията в мавзолей като Ленин. Ще бъдеш най-изсушения апотеоз на човекомразието.

912

Анонимен

преди 3 години

Lockdown. Старобългарска дума, която е широко разпространена в англоезични държави. Също така "Клъстери" и т.н.

911

До “то всеки го може

преди 3 години

Според мен в случая е обратното. Здравния министър е осъзнал ситуацията в неговата градинка и е видял,че вече няма на къде. (справка - потърси нси смъртност по седмици).Друг е човека,който не иска да затваря. Онзи болният оптимист,който за едно десетилетие оправя всичко и всеки. Според мен Ангелов в момента е с подписана молба за напускане в задния си джоб и се опитва да смекчи последиците от безрасъдството на началника си.

910

Анонимен

преди 3 години

До Mr.Twitter 981 Затова Борисов не трябваше да обещава 30 процентни увеличения на администрацията . Не трябваше като луд да раздава милиарди , само и само да си купи още някой друг ден на власт А трябваше да запази парите и сега да предложи някаква помощ на засегнатитеИдея нямам , за какво и дали са останали пари в държавата

909

Mr.Twitter

преди 3 години

Като ни пуснат в неплатен отпуск,кой ще ни плаща сметките?

908

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме как Фигуранта си носи с удоволствие брачната халка на пръста, а Боко нема такава.:):):)

907

До “Фелейшио Кейн”

преди 3 години

Всичко е съвършено просто - откакто свят светува светът се променя. Вариантите са два - или се адаптираш или изчезваш. Избора е твой.

906

Анонимен

преди 3 години

"Да запазим много човешки животи" - призовава Ангелов.------Ами Ангелов, ти вече ги запази. Хората започнаха да умират на стълбите по болниците в очакване да бъдат приети за нещо, което не е Ковид модерно. Това ли научи за 15 години и велики професури, ***? Да упражняваш геноцид към народа си. Не... Никога всички заедно с теб, но винаги против теб.

905

Реднек

преди 3 години

Имам две надцевки, арбалет и две раници патрони. Купих агрегат и железни туби за гориво. Утре следобед ще гледам една Ландкруизър с теглич, купувам я и товаря челядта и жената. Смятам да се кача в планината на село. Апокалипсиса почна, гответе се...

904

Анонимен

преди 3 години

Само предлагат. Ако стадото продължава да пасе в петък ще ги приемат. Да видим колко са заспали говедата.

903

то всеки го може

преди 3 години

Този се издъни --задачата му беше да не се стигне до тук ,пълен провал е ,жалка работа ,жалко и за милиони хора който остават без доходи точно за нова година и Коледа ! Сигурно лъже че карантината ще е три седмици ,въобще може ли да му се вярва ? До оня ден говореше едно сега обърна палачинката ,ами подавай оставка ,то бива ама едно днеска утре друго ...може и само да са му наредили ,а той да е параван ?

902

Анонимен

преди 3 години

Всеки щял да бъде лекар и медицинска сестра, а Нинова - санитарка.

901

Анонимен

преди 3 години

Ако искате да спасите живота на хората, единственият начин е цялото ви тиквено правителство да се разкара веднага!

900

Анонимен

преди 3 години

Време било отново са се обединим в името на живота.------Как Ангелов, как да се обединим? На теб, робовладелецо, животът въобще не е спирал: и като реализация и като парички. А на мен се отрежда ролята на роба, на безропотното ***. Обаче ние всички заедно и така нататък... Разделението на роби и робовладелци никога не може да бъде "ние всички заедно", Ангелов.

899

Анонимен

преди 3 години

Даа друго си е да обезглавиш ритуално прасето по Коледа. Пък да става каквото ще с ковида.

898

До Guru

преди 3 години

Мъчно ти е?Мъчно ти е,че работиш като роб за да има едни да карат лъскави коли и яхти,а ти да се ръководиш по червените етикети в кауфланд?От моята заплата се храним 2-*** възрастни и 3 деца.Мaйнaтa им на парите,ако няма да има кой да ми отклещи хернията или да ми извади гангренясалия зъб.Както казах - пари като вестници.Ако трябва ще взема мотиката и всички под строй на село и от глад няма да умрем.Дедите ни така са се прехранвали, не са разчитали на модерни работи и полуфабрикати от билла.

897

ФатаМоргана

преди 3 години

Чистата Истина ако искаш ме наречи, за да звучи по така...

896

Анонимен

преди 3 години

КПП Тата ще ги курдисат ли пак? Шикани с два реда бодлива тел . И шмайзери . Открит лист че отивам да работя и после ще се върна . Да консумирам имитиращи продукти.

895

Тони с Тораро

преди 3 години

вие три пъти пожелахте да ви управлява Борисов. Ситуацията в момента е резултатът от вашия избор. Защо обвинявате други и търсите причината извън вас, а не поемете отговорност за постъпките си?