21

Анонимен

преди 3 години

Всички ще измрем от този вирус.Въпроса вече не е дали, а кога!!Благодарение на мъдрите решения на управляващите..

20

Баро Вкаров

преди 3 години

До 21Мноо си умен,не мое се отрече!Значи утре или във вторник ,требе да отчетат около 500 починали за един ден,нали тека -тва е по твойта логика!?Ще видим....

19

В крайна сметка

преди 3 години

Вълчев и Фандъкова да не са Господ и те да са дали живота на деца и учителите, че да имат право да им го отнемат? Никакво присъствено обучение. Това е престъпление, при наличие на пандемия и катастрофално здравеопазване.

18

Анонимен

преди 3 години

И за мислителите тук- не вирусът е умен и почива, а в събота и неделя администраторите в болниците са си у дома, точно като вас. Разликата е, че през останалото време те работят.

17

АнонимеН

преди 3 години

ТУБЕРКУЛОЗАТА ИЗБИВА НАРЕД!! ПРИ НЕЯ НЯМА МЛАДО НЯМА СТАРО!КОРОНА ВИРУСА ЗА 100 ГОДИШНИ БАБИЧКИ Е КАТО ЕСЕННА ХРЕМА---------------ОК КОРОНА ИЗМИШЛЬОТИНА УМИРАТ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА СЕ ЛЕКУВАЛИ ПРАВИЛНО!

16

Баро Вкаров

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ми за всяко неинтелигентно стадо ,има по един интелигентен вирус.Тека е то.*** му обяснявай на матряла,че е МАТЕМАТИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО троен спад на умрелите в два поредни дни!

15

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Вируса не е умен, а ти си ...В събота и неделя хората, които подават информация в системата просто почиват.

14

Анонимен

преди 3 години

Мутрата каза преди 5 дни...че държавата ще се погрижи за всеки болен от корона.5дни след това...болни умират пред болниците, защото не ги приемат.В същото време..във ВМА има цял свободен етаж...само за хора на властта и такива, които мутрата одобри.Хора...мислете на следващите избори. Мислете много добре.

13

Гъдьо Гъдев

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!! Как може да сте толкова елементарен!

12

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо от днес.бг оставят активни коментарите под ковид статиите. Сигурно им доставя удоволствие да се гаврят с паметта н починалите.

11

Анонимен

преди 3 години

Очаквано. Всяка неделя рязък спад. Утре - тройно. Този корона вирус е много избирателен: в неделя почива, лятото също, бременни не закача, здрави - също. Аха да се вгледа още малко човек в него и зад него, и ще открие някакъв разум и последователност.

10

Анонимен

преди 3 години

Щом лекарите са ви виновни, ходете да гледате маркировка и да ядете асфалт! Къде по-хубава маркировка ще видите?!Пък и поработете. Работата ви прави свободни. Ама без маски, че маските душат

9

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да има изключения. Покрай сухото гори и мокрото.Ще е добре да се изследват хора след "лекуване" и да се разбере на колко % са здрави след "лечението"...

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Умен тоя коронавирус !И той почива в събота и неделя. :):):)През седмицата всеки ден умират двойно и тройно повече хора от Ковид.Дойде ли уикенда и вирусът си взима почивка ...Ама, не може все пак без хич.Зтова вирусът "убива" 40-50 човека и през почивните дни.Интелигентен вирус ви казвам !

7

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е ЧАСТ ОТ МРАКОБЕСНАТА ПРОМЯНА НА РЕЗОДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ФАШИСТА! ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР ВЕДНАГА!

6

Анонимен

преди 3 години

Като четем и слушаме хора били в болниците какво казват за така нареченето лечение и обстановка в самите болници се чудя как не са повече починалите без придружаващи заболявания.То и здрав да си,влезеш ли в болница,излизаш болен

5

Баро Вкаров

преди 3 години

Напред към БКП(българска клинична пътека)!

4

Анонимен

преди 3 години

Но каква е тази система "в системата все още не са въведени придружаващи заболявания " ми система която убива пък още няма данни за придружаващи заболявания това е системата която ни убива и българите го казахме на света преди години, това е системата на либералната демокрация която върти хората в един порочен кръг от който няма излизане освен чрез масови протести едновременно във всички страни. Долу ковид 19.

3

АнонимеН

преди 3 години

КОРОНА ВИРУСА Е ЕДНО ОБИКНОВЕНО ГРИПЧЕ ДЕТО НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ТУБЕРКУЛОЗАТА.----------------------------------------------------НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАЦИЕНТИ ИМ Е БИЛ ИЗПИСАН АНТИБИОТИК ОТ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ И ТО НЕ НА БИЛКОВА ОСНОВА!!!------------------------ВИРУСА КОЙТО УБИ ТЕЗИ ХОРА СЕ КАЗВА ЛЕКАРСКА НЕКАДЪРНОСТ А НЕ КОРОНА ВИРУС!

2

Баро Вкаров

преди 3 години

А иначе починалите богъ да ги прости....,кат гледам са биле от здравеняк нагоре.Сите щяха да живеят поне по още 100 години,преди да станат част от Информационното поле на Вселената.