20

Анонимен

преди 3 години

Лаф дума да става, но по-красиво от Македонско девойче няма.Пееше се в някаква Сръбска песен и може и да така.Красиви и са като гледам Лепа Брена на млади години.

19

тук въпроса

преди 3 години

До 21 Анонименне кой е по-способен от боко или заев. тук става въпрос за българщината и там компромиси не се правят независимо дали запада или изтока го изискват иначе си е национално предателство и така ще се помни от бъдещите поколения . запада си има техни игри но ние трябва да си гледаме нашият интерес...гърците се заядоха 8 години за много по малък спорен въпрос и не отстъпиха ...защо ние да го правим ??

18

Анонимен

преди 3 години

До До 8ами аз не знам кой философства ама над 100 дни хората по улиците на страната крещяха европа да спре парите на политиците в българия!и те ги спряха!

17

просто македонците

преди 3 години

са кофти хора ...водили сме войни със съседните държави но в никоя от тях няма такава реторика и омраза към България както е в македония . нито румънците нито сърбите мисля , че ни мразят и говорят против нас както го правят македонците. така , че няма нужда да пускаме макетата в ес и после да ни плюят и от там...нека си лаят извън ес....така или иначе няма да ни станат приятели

16

Анонимен

преди 3 години

До решениенещо подобно на македонска Швейцария с бг народност и история

15

До 8

преди 3 години

Незнам само кой философства в момента!

14

Анонимен

преди 3 години

Нали се отказаха от гръка Александър Македониски,подписаха с Гърция,за какви"македонци",какъв "македонски език" иде реч?!

13

теоретично

преди 3 години

До 8 Анонименако ердо пусне навлеците в България аз бих изградил бежански лагери в области с преобладаващо турско население-кърджали,разград и т.н . така ще позволим на българските турци да съжителстват с хората които ердо ни праща...нали са от една религия няма да имат проблем да са заедно а и могат чужденците да им помогнат с жените и дъщерите ...да им вдигнат раждаемостта. да видим тогава какво ще мисли дпс-то ...за равни права и свободи

12

Анонимен

преди 3 години

Дано се стигне до война :)

11

Анонимен

преди 3 години

спокойно ердоган не спи като зеления чорап радев...окупираха заедно с руснаците нагорни карабах,имат войски в сирия и ирак,половин кипър е техен...лазят по нервите на ония древните под акропола като им пращат изтребители и нелегални по островите и сега познайте чий ред идва?на българия!стойте та гледайте само как ще паднат "шлюзовете"на свиленград и малко търново как ще "залеят" българия с нелегални.картините от лесбос и хиос ще ви се сторят детска игра!

10

Анонимен

преди 3 години

Всичко което се случва,трябва да е добре,първо за България,после за ЕС и самите ни съседи от запад. А то е,отказ на хората населяващи новата държавица край Вардар,Северна Македония, от кражба на българска история и езика на омразата,насочен срещу България.От"македонска нация",от "македонски език". Преселниците от българската област,Вардарска Македония ,са българи,бягащи от сръбските кланета,не са малцинство.

9

решение

преди 3 години

Федерална република северна Македония с официални езици македоно-български и македоно-албански. Ние правим компромис за името, те правят компромис за езика. Албанците също.

8

Анонимен

преди 3 години

Всичко, което се случва, е добре за Русия. Добре е и за Турция на Ердоган. Не е добре за Балканите.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонименвие недейте много да философствате.македонците не са членове на ес и могат да си играят картите както си искат.от март месец няма европейски бюджет и крадливите българи няма как да си харчат на воля-поляците и унгарците не дават.и вие с гърците като сте членове на "най-богатия" клуб както казваше костов та какво?това не му пречи на ердоган да аткува атина всеки ден с хиляди нелегални.а и е въпрос на време кога ердоган ще вдигне "шлюзовете" и ще "залее" българия с азиатци и африканци

6

Анонимен

преди 3 години

Бойко още на тая снимка трбявае да го одуши тоя ....Тоя ми не е у държавата, трябваше да удуши Радев!

5

Ямболски цървул

преди 3 години

А къде се намира република Южна Македония?!? Не ми е понятно въобще къде се намира Централна Македония! Какви са тези?!?

4

Анонимен

преди 3 години

Стига с този "квартал" на бивша Сърбия-Македония.За македонците съм чувал ,че имат красиви жени-Македончета.Тези са смес и имат красиви жени.Нищо нямат като държавност и история.

3

Анонимен

преди 3 години

зоран заев и бойко борисов заедно е все едно тито и тодор живков!

2

Ммм

преди 3 години

Също и Румен Радев мълчи по темата *** такива. Макетат говорат ли говорат. Да излезе някой с топки и да ги постави на мястото им.

1

Ммм

преди 3 години

Борисов да даде официално изявление за непрекъснаъите нападкк от Зоран Заев и компания, да не се крие.