11

Анонимен

преди 3 години

Браво, сериозен спад. Сигурно генерал Пл ъх ги е излекувал с брифинг и коремна хирургия.

10

Анонимен

преди 3 години

Уж много опасен и смъртоносен тоз вироз, а не направи нищо добро за България. Например да порази както си трябва оскотелия, крадлив кофпомпаджия полиглот, тъпчещ шкафчинца и чекмедженца с кюлчета и евраци.

9

Анонимен

преди 3 години

Това е биологично оръжие и нарочно е пуснат вируса.Всичко си има цел,бизнес е това и богатите не умират!Много точно е сметнато колко да умрат за да се държи населението в ШАХ!Този вирус е ясен вече,въпроса е какъв ще е следващият?!Нали не си мислите,че ще минем само с Ковид-19?!!!Тепърва ще пускат още!

8

АнонимеН

преди 3 години

ВСЕКИ ДЕН ЛЪЖАТ С РЕЗУЛТАТИТЕ КАТО ГИ РАЗПРЕДЕЛЯТ И ПОСЛЕ ДОБАВЯТ В СЪБОТА БРОЙКАТА С КОЯТО СА ГИ НАМАЛИЛИ ЗАЩОТО ПО ПРАВИЛО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ СА ВИНАГИ ПО МАЛКОДНЕШНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СА 5000

7

Анонимен

преди 3 години

Бойко,Бойко ти ни доведе до демогравска катастрофа ,социялни неравенства ,криза в здравеопазването ,във всички сфери цари хаос ,все предпоставки ,като по учебник за избухване на революция!?Бягай докато можеш !!!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

На 12то място сме по смърт от Ковид в Европа, пак сме зад Румъния. Но пък бием сърби, хърват, гърци и т.н. Айде още малко да се напънем и да се изкачим в таблицата.

5

Анонимен

преди 3 години

Има нужда от едно пречистване България. По мои виждания има едно 10-15 % брак

4

Анонимен

преди 3 години

Другата седмица ще са по 200 на ден.През декември 300-400 на ден.Към края на месеца ще сме рамо до рамо с Индия,Мексико и други кафяви ромски държави отказващи да носят маски.

3

Мутафчийски

преди 3 години

Спокойно закупили сме хладилни камиони и чували достатъчно

2

Анонимен

преди 3 години

383 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма абсолютно нкакво значение освен за статистиката.Всички ще се заразим неизбежно е,въпрос на време е.Колко от всички,които ще се заразим ще се разболеят обаче, е съвсем друг въпрос!

1

Nikolay

преди 3 години

Закотвили сме се сериозно на платото..... крайно време е да хо преминем вече