17

Анонимен

преди 3 години

Глу.паците са по-силни от тока. Масово поразяване от про-стотия.

16

БФС

преди 3 години

До hahaОбщото е, че голяма част от БГ футболистите са с добри финансови възможности и много обичат нощния живот. Затова нямаме национален отбор, защото масово са ***.

15

партифен

преди 3 години

не ми пука за вас умните!!! ииисскам да съм *** футболист и да шмъркам бело и да ходя на тайни партита с млади мръсниции николетки свирколетки всякакви брантийки танци латино бачата и конумация на макс ...все ми е едно колко сте умни и оредпазливи вие сте умрели още преди ковид от какв се пазите какво имате да губите един скуен и празен живот ли !!!??? та вашият смисъл в живота вече е да тормозите всички други които някакси успяват да го живеят този живот

14

haha

преди 3 години

Не знам да се смея ли, да плача ли? Първо какво общо имат футболистите с въпросните партита, като те слушат единствено и само чалга, второ какви са тия думи дето си ги измислихте за свръхразпространители и прочие. Това което единствено става е че тоя вирус изглади напълно мозъците на доста народ с ограничен капацитет и съсипа живота на нормалните хора.

13

Анонимен

преди 3 години

А някой от щаба имаше ли на партито.Това щеше да е сензация.Иначе то е че партита ще има

12

Анонимен

преди 3 години

"Модата е много опасна, защото именно на такива събирания стават най-масовите заразявания от т.нар. суперспредъри (свръхразпространители)."След като си има българска дума за това, защо измъчвате читателите си с тези англоезични кирилизирани термини?

11

ГосТ

преди 3 години

Човек трябва да бъде изключително внимателен, когато се движи сред простолюдието, защото може да очаква всичко. Хората от низшата прослойка имат съвсем различно мислене и поведение движено единствено от егоизма и низшите им страсти.

10

анонимен

преди 3 години

Е, не мирясаха хората! Малко са ни жертвите, ще има да патим още! Пир по време на чума, не клише, а буквално, да се веселиш когато хората умират е абсолютно падение на човечеството!

9

Анонимен

преди 3 години

Драгалевци, Бояна, Владая. Много удобно заобиколихте Банкя. (Шшшшт: паролата е тИкВА)

8

Анонимен

преди 3 години

Сигурно писателя на тази статия е присъствал на партито и е направил снимка и след е решил да се похвали за партито.

7

до 5

преди 3 години

Ще *** ЯКО!

6

Курдо Коленков

преди 3 години

После се чудете защо има по 4000 заразени на ден.... *** човек и силен вятър - нищо не ги спира.

5

Мутафчийски

преди 3 години

Вие си знаете, нали?

4

аааа

преди 3 години

а останалите сте умрели и без ковид :))) ииискааам на партииии да шмъркам бело да танцувма с мръсниции

3

ррр

преди 3 години

ааа якооо и ковид сектантите като ги надушат ще умрът от завист и ще ревнът дружно "ама как може" ние се пазим от вкъщи не излизаме а те на паааартиии и после в магазина сред нас НЕ НЕ И НЕ !!! аааа якооо

2

Анонимен

преди 3 години

Чувам познати да искат пълен локдаун. Ето последствията на пълния локдаун - пак има събирания, но вече са нелегални.Извод - ако човек сам не се пази, няма правило което да го задължи да се пази .

1

Хаха

преди 3 години

И ги наричат Ковид парти. Девиз: Идваш и зараза си осигуряваш.Шанс да умреш 10%