211

Анонимен

преди 3 години

Ей, масони, ше ви скъсаме, скоро иде страшния съд, ще ви накълцаме на парчета !Шарлатани, правите театър заради един грип !На въжето, паляцци !

210

стига тролихте троли

преди 3 години

До Анонимен Говори от свое име и вземи си го напиши името защото всеки може да говори неверни неща в множествено число от името на хората. Напиши си името дето искаш по строги мерки или ако не го напишеш си поредния ***, най много да сте два три трола във форума но тролите от името на народа в опит да промените и да опорочите общественото мнение. Но това е морално престъпление де факто а може и де юре да е наказуемо.

209

Чоко

преди 3 години

Мерките са напълно достатъчни останалото е тормоз на народа. Особено т.н. КПП-та. Проста полицейщина. Вируса вече е навсякъде и като затворите всичко, няма да постигнете нищо. Просто вируса ще си върви по семействата и по роднините до безкрай. Единствения вариант ще е ваксината но докато такава дойде почти всички ще са се срещнали с вируса и оцелелите ще имат имунитет така, че и ваксините ще станат излишни като онези за свинския грип.

208

Анонимен

преди 3 години

Балтов, виж каква хубава маркировка! Ти виждал ли си по-хубава маркировка от тази?

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защо държавата ме ми даде 1 стотинка цяла година като ме е изхвърлила на улицата" поне една маска на месец да бяха дали на безработните ама не тормоз викове и крясъциособено за трайно безработните лица както ги наричат медиите и чиновниците които втълпяват на народа че да си безработен е като да си прокажен. Думи нямам да изразя какво е на моята душа, на 60г. кой ще ме наеме на работа но се налага да търпя, мога да се самоубия но ще доставя удоволствие на цялата пасмина затова ще търпя докато мога.

206

Анонимен

преди 3 години

Абсурдните мерки на мало-умните българоубийци от ГЕРБ се спазват и те не носят никаква полза за никого а само вреда!!! Тов е ФАКТ! За да си оправдаят крете-нията казват, че мерките не се спазват и трябва по строги такива. Явно им се диктува какво да правят на тия национални предатели от НОЩ и РЗИ и те чинно изпълняват без да се интересуват от здравето и поминъка на хората. Кунчев - *** долен, не се учудвай ако някой те пребие на улицата до степен да не те виждаме повече на екрана!

205

Хах

преди 3 години

Разбира аранжор в Билата примерно, там наистина може да има гърч, щото не се изисква образование. От години съм частния сектор, освен по фирми с разни общаци почти никъде няма 16 часа седмично работа и гърч. Големите компании си ценят висококвалифицираните кадри.

204

Анонимен

преди 3 години

Щом с такава лекота слагате минус на хората които са патили от бюрата по труда то заслужавате и вие с минусите да идете там и да видим дано ви хареса дано. Поне да се знае че като им дават заплати поне са се записали хора и им намерили подходяща работа без притеснение просто така с лекота раз два да видим как става това.

203

Чиновник

преди 3 години

До До чиновникЗабравих да те питам, ти какво разбираш под "истинска работа в частния сектор"?

202

Анонимен

преди 3 години

До ТатулИ ква е файдата от тестовете?Няколко милиона на ***.

201

железен

преди 3 години

Или спазваме мерките, или въвеждаме още по-строги, които пак няма да спазваме.

200

Анонимен

преди 3 години

Живот или мутри - изберете сами!

199

Обективен

преди 3 години

Реалността е, че в България от началото на епидемията досега няма мерки за ограничаване и/или спиране на епидемията. Всичките мерки на мутрите са насочени към увеличаване на броя на заразените и починалите, както и за увеличаване на печалбите на мутрите.

198

Татул

преди 3 години

Ще се крият, докато не направите тестовете безплатни. Много ме хваща яд на тези 120 лв. Колегата плати 190 за да го направят супер бързо. Толкова милиарди се окрадоха. Не могат да се отделят няколко милиона за ПСР тестове ли.? Искам да попитам къде отидоха дарените тестове. И тях ли плащаме или тях само Бойко и шайка се тестват по пет пъти. Колко теста платиха. А жена ми медицинско лице се наложи да си плаща теста... Нищо не е уредено. Само на думи. Разболей се и да видиш какво те чака.

197

свобода или смърт

преди 3 години

"На прага сме на решаването на тази дилема" от подзаглавието

196

Анонимен

преди 3 години

До 188.Държавата наистина не и виновна, че някой работи в туризма. Но тя по същия начин не е виновна, че друг пък работи в здравната система. Само че туризмът е затворен в името на лекарските божества, а не обратното. Изхожда се от презумпцията, че здравето е най-ценното нещо. Но при Ковида не става въпрос дори за здравето, а за камуфлажни мерки, прикриващи преекспонирани лъжи и заблуждения.

195

До чиновник

преди 3 години

А твоя интелект за къде ти стига . Да носиш кафе на шефа ти и в обедната почивка да правиш сви.рки под масата ли? Ходи се хвани на истинска работа в частния сектор в който аз съм от 16 години да видиш на какво се вика РАБОТА и издевателство .. Ама няма да изкараш и 2 дена щото такива мързели като теб в частния сектор никой няма да търпи. Там се иска работа и по 16 часа на ден 7 дни в седмицата .нещо което на теб ти е непознато у само си чувал. Ще те изхвърлят със шутове и тогава ще дойдеш на моя

194

ЖороПърви

преди 3 години

Дами и господа, другарки и другари, мили дечица!Всеки, който смята, че СЗО и Кунчев са загрижени за народа- палче ГОРЕ, а тези,, които смятат, че са ***- палче ДОЛУ!

193

Не че нещо...

преди 3 години

Ама в социалните мрежи всеки ден виждам актуални снимки от празненства, наборни срещи, купони, екскурзийки и д-р. Всеки вика да се спазва ама той самия не спазва. Българинът е странно нещо.

192

Обонго

преди 3 години

Не искам Никакви мерки да ми се налагат ,защо оставиха тези дето фърляха вече четири месеца каквото има попадне сега да бъркат мойте планове, ако пак затворят и ми объркат нещата имам много важни граждански дела в съда ако втори път ме прецакат няма да гласувам повече за герб.