55

анонимен

преди 3 години

Трагедията била в лекарското съсловие?! Сигурно има много некадърници, но подобно обобщение е просто невярно! То тогава всички вие сте такива независимо от вашето занимание! А защо не отидете там и да видите със собствените си очи, нали търсят всякаква помощ, ама не ви стиска нещо май. То мощни държави писнаха, но нашите хейтъри опищяха света, с мижавите си вноски от пет лв искат професори и индивидуален пост! Нали не вярвахте поне половината, какво ревете сега!?

54

Анонимен

преди 3 години

До БХКНе можеш да помогнеш на един народ, който отказва да носи маска за 10 минути в магазина или транспорта.

53

Анонимен

преди 3 години

Ами този е ,,суха съчка",с инфаркти,инсулт,стентове Това е и по зле ще бъде !!! Легла има-лекари -инфекциозни специалисти няма достатъчни !!! А има още толкова болни от други болести!!!

52

БХК

преди 3 години

хейт да има нали?А според много умните по-долу, ако едно семейство е на ръба на оцеляването, финансово, работят и двамата родители, за по 700-800 лева и имат две деца, и ако излезнат в болничен или отпуск си заминават от работа - в таъв случай какво точно да правят?А това е 70-80% от случаите...Или учителките са пред пенсия и просто не могат да работят в интерактивна среда?Проблемът е в хаоса и липсата на адекватна медицинска грижа.И този, спасителя, нищо не е направил за последните 10 години

51

Анонимен

преди 3 години

Нали няма такъв вирус бе ?!

50

Анонимен

преди 3 години

Я не ни насаждай вина, 10 години Боко знае, че трябва да прави реформи, с твя обещание дойде на власт, кво реформира - разду администрацията и назначи послушни немислещи калинки. За здравеопазването, за образованието - нищо. Освен няколкото нови частни болници (на депутати и министри), които да фалират държавните. И екипа му такъв - с и**-ти, едно обмислено решение не са взели, за тва е днес едно, утре - друго.

49

Анонимен

преди 3 години

На лекарите не им пука кой умира.А тези щяли да съдят министерството... и защо ?!Трагедията е в лекарското съсловие!

48

Анонимен

преди 3 години

Ама чакайте малко, нали нямаше вирус? Румен Кауна поне така каза на Шипка, маските са за това да заглушат гласа на истината, Бил Гейтс с чиповете... :)

47

Анонимен

преди 3 години

Държавните болници нямат условия, но защо са в това положение? Персонала ли е виновен, че няма нещо в болницата или, че системата е такава, че човек да се лута, с тези клинични пътеки.

46

Анонимен

преди 3 години

Абе хоро тая сграда е убиец,и бостанското плашило щеше да закрие болниците,всичко.Забравихте удобно да не боли глава.А тази болница с тоя капацит щеше да поеме южна Бьлгария.Пак се правете партийно пристрастени.А що се отнася до маските ,това не изключва другото.

45

2.Знаещ

преди 3 години

Толкова се увлече в тая смехотворна тирада, не пропускайки конспиративни теории обсъждани из интернет от част от населението за световен контрол, поробване и тнт, Говори с една нагло-поучителна интонация на измушкано ***.Любопитно от каква гледна точка си позволи да плямпа толкова по конкретната тема. Знаейки колко е некадърен като министър на спорта и как унищожи "българските щанги" май повече ще му ходи здравен министър, но още повече-раирана униформа...

44

Анонимен

преди 3 години

Може би има прекалено много пациенти, и малко време за внимание. Не е нормално все пак да седят на стълбите. Много заболявания е имал, не мислете, че лекарите нямат работа...

43

анонимен

преди 3 години

То бива неблагодарници, но пък толкова - кой ви знае какви миз.ерни осигуровки плащате, или изобщо нищо не плащате, но колко много знаете, то никак няма да се учудя, като почнат масово да съдят доктори, защото по същество не са и такива специалисти, а ортопеди и други? Специално за вас трябва да ви намерят инфекцонисти и да ви осигурят луксозно здравеопазване? Масово не вярвахте, крещяхте срещу мерки и маски, така ви се пада!

42

Анонимен

преди 3 години

Във всички държави в Европа има сериозни мерки, хората се борят да ограничат пандемията за да няма ето такива случаи като тези двама клетници. Само за 3 дни умряха 500 човека, по същество убити от безхаберито на Борисов. Един страхливец и ***, нашия премиер

41

анонимен

преди 3 години

За починалия държавата е изхарчила стотици левове за байпаси и пр., но виж ти, сега ще я съдят и някой нещастен доктор, защото наистина е имало забавяне, но защо, и как е точно? Прав е коментарът, че това е типична суха съчка, затова не пищете толкова, повечето бяхте преди на това мнение, а сега друга я запяхте.......

40

1.Знаещ

преди 3 години

Първо:съболезнования на близките и дано подобна нелепа трагедия никога не се повтаря.Сега по същество: БТВ сутринта интервя със съпругата на единият починал... Веднага след интервюто в студиото поканен един луцифериански лакей, псевдомасонска *** позната като министър на спорта. Явно коледния, банкянски *** е избрал него за говорител, понеже с перверзна и изчерпателна педантичност навлезе на дълго и широко в подхвърления към него въпрос относно анти-пандемия мерките в ретроспективен план

39

анонимен

преди 3 години

Я стига сте плюли, вие изобщо критични ли сте към себе си? Нали дружно врещяхте срещу мерки и защитавахте Мангъров - ами ето ви типична суха съчка! Но не, ние ще крещим, ще съдим държава, доктори, то който е останал, може и той да изчезне! Възможно е да има забавяне, вие там ли бяхте, близките преувеличават винаги, да не би да не сте чели какво е било в Италия? Спазвайте поне дистанция и малко се вгредайте и в себе си!

38

Гражданин

преди 3 години

Под статия за една човешка драма, с виновни дребни корумпирани , ревящи за пари , мързеливи неграмотници , защо се пише за политика? Все ви е виновен някой - Костов , Виденов , Борисов ,Живков... Виновни сте си вие (ние) , прав е тиквата като казва , че няма качествен материал !

37

Мозък!?!?!?

преди 3 години

,Мерките не са за удобство!Няма здравна система която да издържи на това прогресивно увеличение . Легла може да има но лекари и сестри не достигат.Защото колкото и да са големи и яки държави ако няколко хиляди се разболеят наведнъж,няма как да им се обърне бързо внимание.И кой ще е виновен тогава?"-това са думи изречени преди 7 месеца....А няккои безмозъчни като 20/тато из Правец/ се подиграваха ,обиждаха и палеха маски и сега продължават да говорят глупости! Пазете се бе хора,сами се пазете!

36

БСП

преди 3 години

Какво ли не измислят от БСП?