149

Българин

преди 3 години

Напред с братска Русия!

148

До208и 209

преди 3 години

Само дето поне 20 пъти съм летял до там ,явно кракът ти не е стъпвал по Невски проспект, не си обикалял Залотое кольцо,а да не говорим за азиатската част-напр.Красноярск е на светлинни години напред от нашата "уредена"столица.Руснаците имат пари,станаха по големи капиталисти и от американците и с тях се прави хубав бизнес.

147

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ"Изтърпели да 900 дни блокада!"Само вие си вярвате че в Ленинград е имало блокада. Немските историци твърдят че не е имало блокада и на тях повече им вярвам отколкото на бръщолевенията на Сталин. Още повече че вашите историци сами си противоречат уж имало блокада пък военните заводи работат в Ленинград намират се всякакви суровини и храна за работещите там, изпращат 700 танка и 3200 оръдия на фронта за периода на блакядятя. Странни неща се случват в Русия.

146

Анонимен

преди 3 години

До ...То вече е ясно. При 130 хиляди , колкото е оценката на тоя статистик, Блатная е пред САЩ по смъртност. А за хвалбите, то на тях се крепят тия червени диктатури: тия дотам са я докарали, че излезе ли наяве какво е реално положението, ще ги бесят по площадите надолу с главите, начело с Джуджи.

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209Толкова си неграмотен, че даже не знаеш какво е "патос". Затова и използваш думичката неправилно. Ходил съм и в Одеса (тогава още беше в СССР и се пътуваше с ферибот дотам) и до Санкт Петербург (и след като го преименуваха и преди, когато се казваше Ленинград) и в Москва и най-важното, обикалял съм по Подмосковието по селата и то преди 3 години, заедно с една група инженери. Та съм видял извън лъскавите два три града за какво става дума.

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 178"Само нация от генетично чисти линии ще оцелее.Такава няма значи човечеството е обречено."Хваща ме бяс, когато за генетика говорят такива, които са преход от австралопитека към Ноmo sapiens! Които не знаят даже коя база е комплеметнарна на тимина! Има някои доста чисти нации и завчера гледах исландски филм, който ме накара дасе възгордея с българския интелект и душевност!

143

Анонимен

преди 3 години

До До 200Точно ти никога не си ходил в Русия. Личи си по патоса с който говориш за тази изостанала и пропаднала държава.

142

Анонимен

преди 3 години

До До 200Аз съм ходил в Русия когато ти си бил блясък в очите на баща си, моето момче. Оттогава съм обиколил половината свят, включително Америка, и всички големи европейски страни. А ти на Запад си ходил верно само на филмче.За Запад гледат с презрение и подигравка на Русия, защото смятат за недопустимо и проява на варварство всичко, което става в тая страна: от диктатурата, та до пълната мизерия. Смеят им се с глас когато стане дума за руските претенции, че са цивилизована държава.

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Преди няколко седмици един тук разправяше как в Беларус го спрял полицай защото не му работел единия стоп, и му сменил крушката на колата."Може и да му е сменил крушката ако му е дал 100 долара и полицая е нямал дребни да му върне ресто станало му е съвестно и е решил 50те долара да си ги заработи.

140

До 200

преди 3 години

Ти кога си ходил в Русия бе нелеп мушморок.Можем само да мечтаем да ги стигнем или гледаш стари американски филмчета.Отдавна САЩ и света гледат по друг начин на Русия, ама *** от панелката дава оценки,запецнал с 20-30 години назад.

139

Анонимен

преди 3 години

До ???Смешна пропаганда е поста ти. Заминавай на село. Преди няколко седмици един тук разправяше как в Беларус го спрял полицай защото не му работел единия стоп, и му сменил крушката на колата.Всичките прогнили русофилски мозъци сте патологични лъжци.

138

???

преди 3 години

Смешна пропаганда.Съпругът ми е от Русия и роднините му бяха болни-можем само да си мечтаем за организацията там.Тук изкарахме ад-личен лекар,РЗИ, ПСР, опашки,няма лекарства, не можеш да се добереш до рентгенови снимки-ужас.Хората се хванаха за главата, като им обяснявахме по Вайбър.Там дори ти дават от аптеката индивидуални малки кислородни бутилки ако се наложи,а тук в болницата няма кислород.При целия хаос у нас е нелепо да дават такива статии.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198Русия е ненадмината по трупясване. На 150 милиона 130 хиляди трупа са повече от американските 330 милиона и 250 000. Не ми се мисли какво са правили с труповете, като знам в Русия каква е скотобойна.

136

Анонимен

преди 3 години

Do 185 Що си правиш гаргара на сливиците, , аз не знам. Точно в Ню Йорк събираха труповете с хладилни камиони, че моргите бяха препълнени и ги заравяха в братски могили. В САЩ се навъргаляха 250 хиляди трупа, което е световен рекорд. Там на ден се заразяват по 100 хиляди души и всеки ден умират по 1000 души. Нема по-пропаднала страна от САЩ.

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 195"Колко да са истински ?"Напълно истински, за разлика от тези на Блатная. Там е жива трагедия, мила моя майно льо. Толкова лъжи та чак вече почнаха и в канала да преливат.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 189Нашите данни са истински. Поне.Колко да са истински ? Погледни статистиката на НСИ за първата седмица на ноември и ще видиш каква е жестоката истина 1000 смъртни случая повече спрямо миналата година, едни 700 повече починали без COVID .. А когато излезе за тази седмица не ми се мисли какви разлики ще има..

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 191"Скажи-ка пэдик, какви икономики, нуждаещи се от руски суровини, ти знаеш от преди 1000 години?"Толкова сте про*ти, че даже след като ви казаха, че Русия съществува от 1721 година пак за 1000 години бълнувате, но и преди това сте плащали яко на ордите, за да не ви закачат, тъй че пак сте снабдявали. Това ви е вечната съдба - да снабдявате, а през това време да мизерствате.

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166Скажи-ка пэдик, какви икономики, нуждаещи се от руски суровини, ти знаеш от преди 1000 години? Какви суровини? Дърво, руда? Може би нефт и газ? Бива ли да сте толкова тъъпи и то без изключение! Пуснаха ви "kkочина", "блатная" и вие захапахте с мръсните устенца!Българите се нуждаехме от дървесина и единствени в света получихме страхотна концесия в Коми! И какво направихме после? Предадохме ги най-подлярски! Ти включително! *** падла!

131

Анонимен

преди 3 години

До LOlНашите данни са истински. Поне.

130

LOl

преди 3 години

Докато вие тука обсъждате Русия се появиха новите данни за нашата страна днес официално заразените са 4828...