108

Боко Тиквата

преди 3 години

Още чакам от пенсионерите по едно мерси,всички ли си взимат 50 лева айде по едно мерси де.

107

Анонимен

преди 3 години

Тези нямат идея какво правят...

106

Анонимен

преди 3 години

Калинка.Чака някой друг да му свърши работата.

105

Анонимен

преди 3 години

да няма проблем - затягаме, само да дойдат изборите - април ли са?

104

SHEFA

преди 3 години

До Ники Пънчев-НЕ ТОИ СЕГА ГОВОРИ ПАК ЗА ПАРИ.ЗА СМЕШНИ ПАРИ-ПЕНСИИТЕ 3АПЛАТИТЕ-ТОВА ПАРИ ЛИ СА?

103

всичките министри

преди 3 години

Ги гледам и слушам ....Ноо постоянно чувам гласа на вожда ,тука е такава системата от едно време има само тато .... 30 г тато сега пак от същото щото нямало друг кой !

102

Анонимен

преди 3 години

Тоя турирания да озапти първо Тиквата ,че изкара Зико от интензивното и се гавреше с него. Зико като роден лакей с удоволствие се унижаваше..Сега е ред на РЗИ да го глоби за напускане на болницата.

101

Анонимен

преди 3 години

До SHEFA това не грип неразбралия колко пъти да се обяснява, по бавно заразяване, по дългия инкубационен период и по слабия имунитет на прекаралите го - правят тоя вирус труден за премахване. Така можем да го влачим с години , има ли още някой не разбрал.

100

SHEFA

преди 3 години

БОЙКО ИМ ДАДЕ ПРАВАТА ДА СИ ИЗМИЕ РЪЦЕТЕ.-ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ-ТАЗИ ИГРА Я ЗНАЕМЕ.--БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СПИРА ДА РАБОТИ ЩОТО СМЕ ЗАТЪНАЛИ В КРЕДИТИ-И АКО НАПРАВИТЕ ТАКА ЧЕ ПАК ДА СЕ ПИШАТ ДЕКЛАРАЦИИ И ДА ЧАКАМЕ ПО 2-3 ЧАСА НА КПП-ТАЗИ НЯМА ДА СТАНЕ-ТОВА ТРЯБВА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ-ВЕЧЕ ЗНАЕМЕ С КАКВО СИ ИМАМЕ РАБОТА.-РАЗЛИКАТА НА СМЪРТНОСТТА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА С ТАЗИ Е 200 ЧОВЕКА-КАКВО НИ ШАШКАТЕ СТРЕС-ПЪЛНИ СА БОЛНИЦИТЕ ЩОТО ИМАТ ПО 20 ЛЕГЛА-АЙДЕЕЕЕЕЕЕ.

99

Ники Пънчев

преди 3 години

Според Дончев който говори сега по телевизията,по-добре мъртъв отколкото необразован!Страхотна логика!

98

Анонимен

преди 3 години

До венциТова ли решава проблема с коронавируса? Шyшyминго...

97

От барбата

преди 3 години

Очаквам все такива мерки ,като да се нареди на полицията да стреля по вируса ! За какво спряха дискотеките, като оставиха училищата ,не че на мен ми отърва децата да са в къщи ,даже ще ми пречи ,пречи ми и че не работят дискотеките , НО това са опасните места ,чисти инкубатори ,които бият всякакви мерки които бихте взели .Ти си се пази колкото искаш детето контактува със всеки на поразия ....и ти го носи вкъщи ,а вкъщи всеки е без маска....И здравния да напълни аптеките с лекарства не да ми..

96

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAТ'ъпчо, ако бяха го минали 80% и съотношението тестове към заразени щеше да е 80% и щеше да има по 300 мъртви на денонощие.

95

Анонимен

преди 3 години

Няма доверие към гербавите заухавци за това. Хората не им вярват. Като Мутафчийски колкото и да го плюха излезе и обясни на хората какво е положението пролетта хората разбраха, защото е човек на когото може да се има доверие

94

Анонимен

преди 3 години

Много сте умни ...училища затварят и мачове и кафенета работят ,кви мерки в целия ЕС няма такива абсурди

93

Анонимен

преди 3 години

Когато гласувате за дебилни гербаджии и *** пожарникар ще ви се случват все лоши неща.Личното ми усещане е че Бг се е превърнала във филм на ужасите.Едно безкрайно крадене на изключително прости хора и глупост след глупост от политици-калинки.Включително и всички опозиционни партии.Пълна импотентност във всички посоки.

92

Зоро

преди 3 години

Този от два месеца се шматка и разправя колко всичко е наред. После въпреки че кривата вървеше бавно нагоре, вместо да вземат мерки малко по контрол на маските, взеха че изтропаха училищата и огъня пламна. Той се ослушва още 1 месец, и после взе да реве, че това онова. Сетила се Мара! Олита ли намираш лойко? Като теб с по 1 книга?И сега пак само реве, а мерки какви взима. Никакви! То и не може, защото контрола се върши от полицията, а пък тя е отворила уста да ***, на гърба на народа.

91

SHEFA

преди 3 години

- ПОНЕ 80% СА СЪС ИЛИ ВЕЧЕ СА ГО ПРЕМИНАЛИ-КАКВИ МЕРКИ ОЩЕ БЕ.ПРЕЗ ТЕЗИ 9 -ВЕЧЕ 10-ТИ МЕСЕЦ.-ТИ С КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ СИ-ДЕПУТАТСКО?

90

Помнещ

преди 3 години

Време е отдавна да си ходите мисля аз! Като притоплена манджа сте ни отдавна лицемери!

89

Анонимен

преди 3 години

Правилно сегнете си багажа и вън, всички бибитковци да затворят вратата отвън.