103

Анонимен

преди 3 години

Ти имаш колосален проблем. 100 коментара изписа. Трябва да те назначат хейтър.

102

Дядо от село

преди 3 години

Аз съм чел.Преди няколко години излезе една червена книжка,А4с някакво заглавие от рода"Насоки за развитие на България.. Пълни небивалици пише в нея.И пълна с грешки от структурно естество.. Абе четиво за наивници и ниско интелигентни хора.След втората страница се отказах да я чета.Популизъм отвсякъде.. Не че и Бойко не е популист.Но и Нинова се държи като него.И двамата не трябва да управляват..

101

До ще видим

преди 3 години

Искрено се надявам народа все пак да отчете напредъка на България ! Не съм Бойковист,нито съм привърженик на ГЕРБ,но при сегашната ситуация и тези алтернативи ,категорично ще ги подкрепя !!!Мисля,че Борисов ни води по правилния път ! Имаше един запис,в който се оплаква на Дончев ,че иска да прави за България ,но му пречат.Интересно защо не акцентират на този запис ,а все за това чекмедже бръщолевят.

100

Анонимен

преди 3 години

Аз лично ще гласувам за Нинова. Цъкай си минусите и истерясвай.

99

до 101

преди 3 години

хахаха то да е нещо друго да и се набие... ама акъл не се набива - нито налива

98

Спеца

преди 3 години

Не знам какво има БСП , но ГЕРБ предлага само хаос и простотия!Особенно пък лидера им Бойко Борисов - типичин представител на балканския неграмотен лаладжия!

97

ще видим

преди 3 години

До Анонимен 91"ако тези м***родери поемат управлението !"..От нас зависи това да не се случи и от никой друг.Ако се гласува умно,няма да се случи, но кой знае? Смятах,че е поумняла след лечението, но явно не е,защото жаждата за власт и ламтежа за пари си е останал същия, хахахахах.Не могат да се откажат от баницата, но от хората зависи дали ще им дадат от нея. Нали знаете приказката, че не е луд,който я яде, а който му я дава, та така ще стане,ако не сме разумни и ги върнем на власт.

96

Анонимен

преди 3 години

Съвсем ясно се вижда че едни и същи се поръчково се плюнчат тук.

95

Анонимен

преди 3 години

Стига трихте коментари !!!!Тея са за разстрел !Няма нищо нехуманно в искането ми !!!

94

Анонимен

преди 3 години

Нинова не е погледнала къщата на родителите си м Мизия. Майката на Корнелия Нинова обитава дом, който е в плачевно състояние. Родната къща на лидерката на БСП в Мизия изглежда като необитаема. Сантименталният имот на червената шефка не е виждал ремонт, откакто баща й е починал. Състоянието на къщата ставало все по-плачевно с годините. Въпреки че майка й Маргарита все още си живее в постройката, отстрани домът изглеждал необитаем. Тя за родната си майка не се грижи.За България пълен абсурд ще е

93

ТАЯ НЕ Е ЛИ УМРЕЛА ?

преди 3 години

ОЩЕ ЛИ ПРОДЪЛЖАВА ДА РЪСИ ЗАРАЗИ И ПРОСТОТИИ...??!

92

Анонимен

преди 3 години

Някой има ли който е прочел програмата на Корнито с големите очи :))) Споделете. не се притеснявайте :)

91

Анонимен

преди 3 години

Сега видяха, че ще дойдат около 50 милиарда (извинявам се...развълнувах се от мисълта какъв ужас беше по тяхното време на управление) от Европа и айде, юруш бакалъм на маслините.ДА-АМА НЕ.ЕВРОПА НЯМА ДА ВИ ДАДЕ НИТО ЕДНО ЕВРО-ЗАЩОТО НЕ СПИ. ИМА СИ АГЕНТУРА НАВСЯКЪДЕ.ЗНАЯТ ВИ И МАЙЧИНОТО МЛЯКО, Г-ЖО ИМПЕКСОВАПускахте режим на тока.Нямаше ток по 2 часа.Редувахте кварталите и беше тука има-тука няма.Гледахме като зайци през прозорците вечер защото и свещи нямаше по магазините.Непростимо е.

90

Анонимен

преди 3 години

до 92,БКП и после под името БСП са фалирвали България поне 5 пъти. За толкова знаем, отделно може да е имало още няколко пъти, но по время на комонизъма българина 45 години живееше все едно е фалирала държавата- купони, опашки, глад, диктатура и т.н.

89

Анонимен

преди 3 години

Програмата на Нинова е да направи долара отново 3 лева.След това да купи 2 острова и още няколко хотела в Халкидики.Когато взе куфара с парите беше на 28г. едно момиченце от с.Крушовица и за дни стана госпожа кредитна милионерка.БСП са милиардери.Те опоскаха държавата няколко пъти.Сега видяха, че ще дойдат около 50 милиона от Европа и айде, юруш бакалъм на маслините.ДА-АМА НЕ.ЕВРОПА НЯМА ДА ВИ ДАДЕ НИТО ЕДНО ЕВРО-ЗАЩОТО НЕ СПИ. ИМА СИ АГЕНТУРА НАВСЯКЪДЕ.ЗНАЯТ ВИ И МАЙЧИНОТО МЛЯКО, Г-ЖО ИМПЕКСОВА

88

Анонимен

преди 3 години

Всичко е нормално друзя. Корни е минала през сутринта през пасолството и се е накъркала със самагон, бояришник и наливка. Почти е влезла във властта вече!

87

Анонимен

преди 3 години

Единствената партия в СВЕТА фалирала два пъти държава е БСП (България) !!!Единствената икономическа криза в СВЕТА носеща името на виновника е " Виденова зима " ( БСП България ) !!!Как е възможно тази к()за да излезе и да заявява претенции за власт ??????????Това е висша форма на НАГЛОСТ !Аз лично ще напусна България с цялото си семейство ако тези м***родери поемат управлението !!

86

отвратен

преди 3 години

За какво управление блее тази безочлива жена ,когато се заговори за пандемията и мерките най безцеремонно не беше съгласна ,когато трябваше да е с маска беше без нея ,но когато я допипа короната затътри *** във ВМА ,а обикновените хора чакат с часове и дни за линейка и легло и умиращи като мухи..Питам се ,кого ще управлява тези бацили от триото на площада или дуо деса -мерцедеса . Толкова е противна и нагла ,че човек може да изпитва само отвращение и погнуса към нея и полуживата и партия.

85

ЯСНИ СА ПРОГРАМИТЕ:

преди 3 години

ВЕЧЕ ТРИ ПЪТИ , СМЕ ГИ ИГРАЛИ ТИЯ "ТЕХНИ ПРОГРАМИ"....И ВИНАГИ ИЗЛИЗАМЕ ОТ ТЯХ С ГОЛИ ***....ХА,ХА,ХААААААААААААААААЙДЕ , СТИГА ВЕЧЕ....!НЕ НИ СЕ ИГРАЕ ВЕЧЕ В ТИЯ ЧЕРВЕНИ ЦИРКОВЕ...!

84

Анонимен

преди 3 години

У БКП-ту сичките ли съ куту Станишеф, *** и онаа, дека крадна паре за камери (ушким)