47

Ужас

преди 3 години

Хора, легла има, персонал и организация с линейките няма! Това е все едно в моята фирма, една машина да има капацитет 100к изделия на ден, ама пет различни плановици да пускат едновременно поръчки на нея, да няма никаква координация и стратегия, а и по-лошо, да няма оператори на машината! А аз като шеф да казвам на клиентите, спокойно, ще станат всички поръчки, капацитет има.

46

бг

преди 3 години

правитеслтовото е свъразано с упралвнието на болниците ! те са от ГЕРБ ! ******анар такъв !

45

Анонимен

преди 3 години

Частните болници са за - шиши и домусчиев

44

До 42

преди 3 години

Хората са виковно, нали...но не и мутрата и кликата около него? Те са в бяло..мили и хрисими!Подготовката за втората вълна на вируса не трябваше да идва от лекарите по болниците...а от управлението. От правителството. Те имат инструментариума и парите. Те трябваше да задвижат всичко. Те трябваше да органозорат процеса по коктп да се работи с ковид случаите.Та...не ми пробутвай версията как хората сами си били виновни. На мутрата му дадоха един камион с парио от ЕС а той 50лв на пенсионерите.

43

бг смешки

преди 3 години

питам пак койе виновен за ситауцията ?!!?! хората или Министерство на здравеопзаването където работят калинка до калинка - разбиращи от нищо ! НЕКАДЪРНИЦИ такива !

42

До43

преди 3 години

Колко да частните болници на хранилка към НЗОК-отговор Всички! Колко пациенти приеха досега-почти нула!

41

Анонимен

преди 3 години

От началото на кризата властта успокояваше че е осигурила 7000-8000 ковид легла. В момента сме едва 2800. Кой излъга и защо лъжеца не е затвора.

40

ХИПОКРАТ

преди 3 години

Това не е здравеопазване , това е търговия и алъш-вериш със здравето и живота на хората !!! Повече да се коментира е излишно .....

39

Харабейшио

преди 3 години

Тези двама на снимката са преки отговорници за съдалата се паника и криза у нас!

38

Има нещо вярно

преди 3 години

False-positive PCR results linked to administration of seasonal influenza vaccineДругата интерпретация е, че ваксинирането създава заселен имунен отговор срещу щамовете на сезонния грип и атслабва съпротивата срещу ковид.Трета интерпретация пък казва, че това всъщност не е толкова зле, защото тогава рисковете от усложнения и смъртен изход намаляват.

37

Анонимен

преди 3 години

Прав е, дано не остане само на думи, защото започна яко да се мре!

36

Анонимен

преди 3 години

То като няма линейки и най вече лекари...за какви галеници говори?Тези са тотално в друг свят.С 1000лв че и по малко в бърза помощ как задържаш лекари? И това е от години.Как нямаш пари за линейки...а имаш за стадиони начастни клубове...за коли...за всякакви глипости...за мюфтийството..дето нямали милите...Но за линейли и заплати на лекарите там нямаш...И после ми разправяш колло си велик...и да не сме се притеснявали...той...мутрата държавник се грижел за нас.

35

аман от тъп@нари

преди 3 години

много *** има у БГ-то ама много ! вярват на всичко ! как така не могат се справят с 414 обаждания като СФ НЕ е нищо ! тва говори за лоша организация , мързел и неадекватност от служителите както в Спещна Помощ така и по болничните заведения !не може все хората да са виновни ! сами са си виновни в Здравеопзването у БГ . само мрънкят а минаха 10 месеца да се подготвят за зимата ...нищо не направиха !

34

145

преди 3 години

Произлизат управляващи, управлявани, лекари и др. От бездушно, егоистично и страхливо общество не може да очакваме герои и отговорни граждани и това се отнася не само за тъпата пандемия.

33

Анонимен

преди 3 години

Тази държава я съсипа българската народопсихология.Всеки иска от другите нещо и гледа само себе си.

32

Дарвин

преди 3 години

До 10 Нищо, ти продължавай с опитите, може и да ти се получи! Упорствай, не се отказвай!

31

Анонимен

преди 3 години

До 29:С какво да съм подготвена?Болна съм вчера бях със задух, в понеделник ще съм на работа.Хайде излезте от комунистическите си сънища и влезте в реалността!

30

Ужааас

преди 3 години

Бойко просто съсипа тази държава. След толкова години управление и толкова пари в здравната система, да се случват такива неща е просто лудост.

29

145

преди 3 години

Гледах интервюто по бтв преди малко. Наистина много хубаво, точно и прагматично говореше. Друг е въпросът дали ще бъдат спазени тези неща, ако има куража да ги въведе му свалям шапка. Проблемът днес както и винаги е бил е българският гражданин като това определение трябва да се постави в кавички, защото болшинството са все големи многознайковци без нищо да разбират, егоисти, страхливци, когато трябва да се справяме с предизвикателства и тежки ситуации, а именно от такова общество произлизат

28

Анонимен

преди 3 години

Добре бе почти половината от болниците в България са частни което предполага че и половината от легловата база и медицинският персонал на страната са в тоя сектор,колко пациенти приеха от началото на кризата?