179

Срам Путка не ебе

преди 3 години

PCR тест корона не диагностицираДиагноза се дава от ЛЕКАР. Тва че някой има положителен тест е същото като тва да хвърля ези-тура и да ви сложа диагноза.ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ. МАСКИТЕ СА, ЗА ДА МЪЛЧИТЕ.

178

Анонимен

преди 3 години

В БГ болницата винаги болният е виновен, щото е болен. Те и така се държат с теб, ако те приемат - като с виновен, който непрекъснато трябва да се извинява и да навежда глава.

177

до 191

преди 3 години

На мен ми е светнало... ама на теб явно не ти е светнало още. Носете си парцалите, защитавайте себе си и близките. След 5-6год. такива като тебе ще висите по болниците с белодробни заболявания. Тогава ще те лекуват докторчета завършили онлайн. Ама не в държавни болници, защото там няма да има кой да работи. А в частна болница и то само ако имаш пари да си плащаш.

176

Анонимен

преди 3 години

Един обилно нахранен и напоен борец с измисления вирус

175

Други болни

преди 3 години

До Анонимен 179Само да допълня още нещо:Наясно ли сте, че заразните отделения са отделени в отделни сгради, за да не се заразяват останалите пациенти, а тези сгради имат лимит, след това или трябва цялата болница да се затвори и да приема само Ковид болни, или да спре приема им! Кое от двете да се избере! Ако се избере първия вариант, трябва всички лежащо болни да се преместят в други болници (някой от тях не могат да бъдат местени), а при втория *** ще връщат пациенти, нещо което става сега

174

бг

преди 3 години

бият лекари щото не си вършат работата ! виждал такива случки и то доста . за учители не съм чувал и виждал някои да бие . лекарското съсловие е едно от най-некадърните у нас! фактите го доказват 50 % от смъртните случаи у нас е можело да бъдат избегнати !не казвам че всички лекари у нас са такива но има опредлено много некадърници и търгаши! пълно е ...

173

до Други болни

преди 3 години

Аз ли да казвам къде да ги сложат??? Въпрос на организация е. 8 месеца какво правиха? За какво им се плаща? Ако не могат да се справят да изчезват! Има други, които могат!

172

Анонимен

преди 3 години

''Нали има НОЩ, цяло Министерство на здравеопазването, Министерски съвет да направят нещо!''Е правят де.На определена дата взимат заплата!Ти да не мислиш,че и работа ще свършат?!Май вярваш в дядо Мраз все още а?

171

Георги

преди 3 години

Какво трябва да разбират хората? Да разберат, че съсипахте здравеопазването ли ? Погледнете го тоя ***.. Кара си новата количка, взема си хубавата заплата, а болниците тънат в разруха. Стандарта на здравеопазването ни изобщо не кореспондира със стандарта на шепа докторчета. Скоро един познат получи лекарства по здравната каса за лечение на хепатит. Цената им беше 28 000лв., познавам човек от фирмата, която ги внася. Каза, че ги продават около 3000лв. ! Ето така се краде здравната каса

170

Анонимен

преди 3 години

Ако се стигне да събираме телата по улиците, със сигурност и това п-расе на снимката ще отнесе народната любов!

169

Други болни

преди 3 години

До Анонимен 179Колко от тези легла са в интензивни и заразни отделения или вие си мислите че можете да сложите заразно болни и в кардиологичните отделения, ортопедиите и т.н отделения, които не отговарят на заболяването, дори да го направят забравяте, че в тези отделения няма специалисти по заразни болести. Максимум подходящите легла са 10%, а вече от тези 10% легла 50% са заети и то само от Ковид заразни! Да не забравяме че има и други заразни белодробни болести, тях къде да ги сложат!

168

анонимен

преди 3 години

До Анонимен"На 341 болници в България имаме 176 души в интензивно."Нали има НОЩ, цяло Министерство на здравеопазването, Министерски съвет да направят нещо! Цяла България сега тях гледа!

167

братята ще ги опра-

преди 3 години

-- вят ,като идат 15 коли с един болен без осигуровки и като го върнат или замотат ще има нови 50 болни медици ....молете се короната да не подкара кварталите ,че тогава ще се смеете и ще сте най любезните и най пластичните / вери флексибъл /

166

Анонимен

преди 3 години

Като стане както в южна Америка и русия да събират телата на умрелите по улиците, тогава ще му светне лампичката на *** балканьо. Ама не е сигурно, разбира се!

165

Народен съд трябва

преди 3 години

дрън дрън..тия бандити ги чака затвор и наказания. Затвориха народа като ***. Крадът данъците и съсипват държавата. Виждат, че са некадърни но не пускат кокала. В такива ситуации трябва да играе тоягата. Децата на комунизма бяха абонирани за властта, дори и да нямат качества. 31 години след падането на режима, все още искат те да управляват, въпреки че всички виждат, че нямат качества.

164

анонимен

преди 3 години

До анонимен "Само един начин има като в Китай" беше поста до 183, който сега е 181! Да прощават колегите, ама с това бързо и безследно затриване на постове от *** на сайта стават обърквания!

163

Анонимен

преди 3 години

На 341 болници в България имаме 176 души в интензивно. Това е един човек на две болници. Ако не можете да си организирате нещата, то грешката е изцяло ВАША!

162

Анонимен

преди 3 години

Мерките и да се спазват ще намалеят малко заразените,но няма как да спре заразяването.

161

АБЕ

преди 3 години

Къде са ни докторите-защо избягаха от държавата ни--учеха на гърба на народа а сега няма доктори--променете закона за вишето образование и тези тарикати-докторите да си плащат ученето--ако нямат пари кеш--да подписват договор с държавата ,че ще учат безплатно и задължително 20 години ще работят тук--при легализацията На документите за работа в чужбина да си плащат обучението--примерно 5 мИлиона и изчезвай където искаш--стига сме хрантутили ***..

160

Анонимен

преди 3 години

Става плашещо , днес научих за още 2-*** нови познати с КОВИД, единия е контакта на майка ми. Другият бил в болница на апарат, а е 30 годишен. Аз спирам детето от детска градина и само до магазина и с 2 маски. Когато всички имат познат в болница ще се стреснем както трябва и ще спазваме мерките както трябва.