162

Анонимен

преди 3 години

Омръзна ми да споря. Както беше написал някой преди мен - отказвам се да пиша, троловете ще си отсанете сами с пандемия в главите. След като се подиграха и вчера разделиха и децата е ясно, че всико е някаква игра.Марксизъм и денгизъм за вас и се сещайте за конспираторите когато ви изтровят с ваксини.

161

Пич

преди 3 години

До УжасНали се сещаш, че вълните идват с 1-2 месеца закъснение. Лятото бяхме относително добре защото се приложиха адекватни мерки. После всички го удариха на живо, щото българинът знае най-добре, и сега си берем плодовете. Нали всички искахте децата да тръгнат на училище, за да не са ви на главата в къщи? Ето ви го училишето, поздравления за починалите и препълнените болници. В момента дори вече няма къде да приемат болните и хората умират по домовете си.

160

до селянин

преди 3 години

а дано да е от короната да ти дойде акъла в тиквата

159

Софиянец

преди 3 години

Бай Г. пак е на първа линия. Принципите са едни и същи в последните поне 100 години - "НА мен нали ми е добре, какво ме интересуват другите?!". Няколко хиляди починали - майки и бащи баби и дядовци, деца. Няма значение, щом не ме засяга мен лично. Някой минавал ли е през този ужас, загубил ли е близък, знаете ли какво се случва в болниците в момента? Не ми отговаряйте примитивни създания.

158

селянин

преди 3 години

така ме цепи главата сигур е от короната

157

Анонимен

преди 3 години

След 4 ноевмри всичко свършва, ше останат само психично болните да продължат да си носят маските

156

АЗ ЖИВЕЯ....

преди 3 години

...ЗАЩОТО СЕ ПАЗЯ!ТИ НЕ СЕ ПАЗИ ---ЗАЩОТО СИ ВЕЛИК , БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААДОРИ И ДА ПУКНЕШ ...ЩЕ ТИ ПОСТРОЯТ ПАМЕТНИК..НА "ЖЕЛЕЗНИЯ ЧОВЕК"....ХА,ХААА..КАКВА , ПО-ГОЛЯМА НАГРАДА ОТ ТАЯ.....ХА,ХА,ХАААА...РАДВАЙ СЕ!

155

Анонимен

преди 3 години

Спрете да тествате хона на които им няма нищо а само истинските болни тествайте.

154

Ужас

преди 3 години

Добре де, лятото беше супер спокойно. Защо 5 месеца никой от управляващите не помисли? Не е ли редно да бяха изготвили стратегии при различни сценарии? Масово в Европа тръгнаха учениците от 1.09 и на практика ние имахме 2-3 седмици за реакция. Защо ги проспахме? Топки ли нямат? Толкова си могат?

153

Един

преди 3 години

Мненията в този форум потвърждават това, което така или иначе е ясно по принцип. Ние сме изключително незряло и примитивно общество. Общество без ценности, без уважение към хората около нас, без елементарно образование и интелект. Това което се случва в момента е тихо и поетапно прилагане на теорията за "стадния имунитет". Шумно отричана при първата вълна, категорично отричана от СЗО и всички сериозни лекари по целия свят. Ние я прилагаме тихичко и без много шум.

152

Х

преди 3 години

Еми крайно време беше да затварят всички клубове и да пускат децата от вкъщи да учат. С тая скорост ще подминем и най заразените.

151

Хемус

преди 3 години

Точно така,понеже съм мръсно и нахално човече,аз живея,а вие умирате от страх!Мене много трудно могат да ме излъжат!Това е да съм изградил имунитет!

150

Пич

преди 3 години

Нека да не се заблуждаваме, и да не си крием главата в пясъка. Вината за всеки един починал от тази коварна болест е отговорност на хората, които разрешиха училищата да отворят врати, заведенията и фризьорските салони да отворят, маските да не са задължителни, и т.н. Тоест вината е на тези, които клекнаха пред мрънкането на безотговорни хора и дарвинисти. Е доволни ли сте сега, че имате някой лев повече от кръчмата си и фризьорския салон? Какво толкова, няколко хиляди ще умрат, not big deal.

149

АФ..ИЛИ ДАФ..

преди 3 години

КОЙТО ОБИЧА РУСИЯ --- ДА СИ ПРИЛОЖИ ОТ РУСКАТА ВАКСИНА...ХА,ХА,ХААААА...

148

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е престъпните постове на антиваксъри да не се публикуват, а да се докладват в полицията заедно с IP адресите.

147

aa

преди 3 години

очаквайте скоро 2000 теста 5000 заразени, гарантирано от нашие *** медии

146

Анонимен

преди 3 години

Не се плашете още. Голямото сито ще е напролет. Вече е доказано, че имунитета е само 3-4 месеца след прекаран вирус. Като всеки път се кара по-тежко поради натрупване на уврежданията на белите дробове. Смелчаците, които си мислят че са го изкарали пролетта без да го усетят, сега ще ги поразтърси и на пролет при третото заразяване ще им обърне хастара. Само търпение, скоро ще се убедите, че дори и младите не са в безопасност.

145

Анонимен

преди 3 години

Антирекорд ... Спрете да използвате тази дума.

144

Апокалипсис

преди 3 години

В началото бяха протестите и Румен Радев...

143

за 172...

преди 3 години

АБЕ , ВИЖ ЖЕНА ТИ ДА НЕ Е ОБУЛА МАСКАТА ТИ ....СУТРИНТА ЗА РАБОТА...!!!НЕКОЙ ПЪТ У БЪРЗИНАТА ...СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ...!