328

Иван

преди 3 години

пази боже

327

СОФИЯНЦИ

преди 3 години

ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ от рано !!!!! Слави ( чалгаря ) е новият БАРЕКОВ !.....Къде е Барека беее ?...излъга ви със 2 кебапчета .че ще ви оправи...и хукна в Брюксел ...повече няма да го видите !......Слави (чалгаря ) ....е " СУПЕРМУТРА "....движи в СФ със 20 -25 мутри охрана ( ВБ -черепа ...ходеше с 10-15 ). ....ДОКОПА ли се до властта...ЧАЛГАРЯ ще изкара БГ от НАТО и ЕС .....защото иска да е ЦАР - ГОСПОДАР...той да коли и беси....ТАТУЙРАЛ си го е на гърба !....ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ от РАНО !!!!!!!

326

Анонимен

преди 3 години

"Председателя Слави ще оглави"...........води ни Председателю , води ...благодарим ти Председателю......

325

Анонимен

преди 3 години

Абе защо ми триете линка?Ако вкарате Слави в парламента,ще загубите окончателно независимостта на България,а отделно и ще ви ограбят варварски до шушка,тоя е чуждо протеже,мислещо за зад-ника си,а не за държавата,ще върнат и Симо крадеца на власт!

324

Реалист

преди 3 години

От Гошо Тарабата, та до Тутси Трифонов, няма никаква разлика. Все каскети! Нима има изненадани? Както се казва, честито на печелившите, или иначе казано- на бившия български народ!

323

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименако най-тривиално изразено мнение за теб е "раздаване на мозък",то....МНОГО ЖАЛКО ЗА НИВОТО ТИ!!!!!!Ако напиша "Добър ден" и това ли ще бъде "раздаване на мозък",безмозъчно човече?!

322

СЛАВИ - ПРЕЗИДЕНТ

преди 3 години

СЛАВИ ЩЕ ВИ ОПРАВИИИИИИИИИИИ

321

Анонимен

преди 3 години

Тези ми изтриха линка,вижте какво пише в "Строго секретно" за списъка от Бобокови

320

Анонимен

преди 3 години

До тТтНяма да е и тип Бареков,Бойко ще ви се види буквално като света вода ненапита,ако Слави дойде на власт!

319

тТт

преди 3 години

Славчо ви Трифонов ще е новия Бареков!Вече "светна", сега очаквам силно и ярко да "изгрее" и после - грозен "залез" до 5-6 години!

318

Анонимен

преди 3 години

Даже не искам да чета,горе на снимката е още един предател на България,чуждо протеже,***,чалгаджия!

317

Анонимен

преди 3 години

Изберете го тоя гнусен чалгар, за да довърши България... !!! Нема по тъпо животно от БГ животното.

316

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 345"викаш еврофондове не правят икономика? като ти чете човек писанието и още малко ще намери смисъл в него. щом не правят икономика, ок е да са в джобовете на боко, делян, едрите земеделци?"Абе другарю, вместо да дрънкаш, защо не вземеш да обиколиш хубавата ни родина и да видиш, че тия пари се влагат за производство и оттам се развива бизнес и влизат пари в държавата. И какво против имаш едрите земевладелци, те нали произвеждат, дават работа и плащат данъци?

315

Анонимен

преди 3 години

Искам да видя Славуца на депутатската банка! Тогава всеки ден ще гледам по телевизията Парламента

314

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТи може да си "споделяш мнението ти", но без много обяснения лепиш етикетчета, и го раздаваш мозък.Аз знам, че ти "идва отвътре", просто си задавам въпроса не е ли очевидно, че това не е поведение на нормален пораснал индивид?

313

Баце Праднята

преди 3 години

баце, кажи отде парите за цяла телевизия и ако си чист гласуваме за теб

312

Далече, далече

преди 3 години

Пълно олицетворение на бъдещите си избиратели е Тоя. Безпар. донен п. ростак, с някакво хвърчащо образование и грам елементарно възпитание. Поредният тарикат който ще се намърда в управлението на страната. Шоу бизнес и политика са коренно различни начинания. Ама то народа си заслужава управниците защото си ги избира. После не се сърдете, тоя бил такъв, оня бил онакъв. П. рост народ, слаба държава

311

Ето какво му е

преди 3 години

обкръжението, краставите магарета се надушват-" Докато хорицата се гъчкали, за да си получат номерцата за преглед, отнякъде изскочил Иван Кулеков, засече тогава наш репортер. Борецът за социална правда издърпал от опашката възрастен мъж и минал през охраняващите полицаи и US-организаторите с паролата: This is my father (Това е баща ми), -не ви ли писна от такива, че пак такива ще си изберете? Селски тарикати!

310

Има такъв прост

преди 3 години

народ, той е българският! Този си стои на топличко, гл.упаците ще го вкарат в парламента насила, както навремето вкараха царчето. Не е луд който яде зелника, луди са онези които му го дават!? Т ъп народ, ск апана държава, това сме!

309

Анонимен

преди 3 години

"Слави Трифонов най-вероятно ще бъде водач на две листи"от статията - умишлено вдигат врява около негоно няма наивници