34

Киро

преди 3 години

До анонимния 23, ще почнат да умират по 50 и по 100. Просто ще спрат да умират хората от друго. Както един беше писал, от 6 месеца насам никой възрастен не е починал от старост.

33

Анонимен

преди 3 години

Ей бастуни няма да се оплакват. Вече казахте, че коронавирус няма.

32

Боко реши че ще

преди 3 години

Пребори ковид с бездействие. Сега ковид щему вземе главата;)

31

тони

преди 3 години

Имаха 6 месеца не да шашардисват хората, а да вземат мерки да оздравят здравната система. Вместо да раздава милиарди наляво и надясно, боко трябваше да даде парите за тъпата здравна система. Да обучават скоростно студентите да дават повече на мед сестрите и т.н. Ама не, по-лесно е да затворим хората по къщите да си *** от страх, вместо да платим на медицинските сестри да се григат за реално болните. Евала народе, Мангъров ви е виновен, че сте *** и чакате някой друг да ви избърше ***, като

30

Анонимен

преди 3 години

Слушайте правителството - ходете на стадионите, кръчмите и дискотеките, защото ковид там нямаАми според Чебурашките Covid-19 е измислен!Едва когато някой се сблъска с него..., но другите продължават на амбразурата!

29

Софиянка

преди 3 години

На 2 рата седмица с проблеми какво да се очаква. Когато има здравословен проблем, не се чака, а трябва на време да се вземат мерки. Когато дойдат усложненията вече е късно.

28

Много е добре

преди 3 години

Много е добре при ГЕРБ. Започваме да мрем по улиците, без лекарска помощ.

27

Анонимен

преди 3 години

До 9. Много добре знам. Колега чака два дена да приемат майка му в болница със съмнение за инсулт. Личен лекар, тест, резултат. Не съмнение за ковид, а за инсулт. Отвратителни и нагли са. Дано да не стигаш до тях никога!

26

Анонимен

преди 3 години

Слушайте правителството - ходете на стадионите, кръчмите и дискотеките, защото ковид там няма!

25

Започваме да мрем

преди 3 години

Започваме да мрем в здравната система на ГЕРБ, която е оптимизирана за частните болници, но не и за държавните.Ние мрем, защото ГЕРБ затвориха болници, за да си построят частни такива.

24

Анонимен

преди 3 години

Лекарите ще свършат скоро.Мангъров и Слави ще ви лекуват.Ако откажат Мангъра и Слави - търсете ветеринарите!Ако откажат и ветеринарите - търсете автомонтьорите! Като няма навит автомонтьор да ви лекува - потърсете Ричард Алибегов - той много ги чатка вирусите и само при него няма огнища на Ковид19. Щото е спец по огнища, скара и грил! Ако Алибегов се надува и откаже - потърсете Гр.обо.вното трио! Те са философи на докторологията. Лекуват м.ързел и махмурлук-та един вирус ли няма да успеят?

23

Анонимен

преди 3 години

Така или иначе никой не е можел да му помогне вече. Трябва да се спре заразата да взема жертви. Затворете училища, ДГ, и всички офиси, които могат да бъдат онлайн. Не ви харесваше пролетта, но това е максимума, което може да се направи - имахме по 10-12 на ден, а не 1600 . Такака, както върви до седмица ще почнат да умират по 50 човека на ден!

22

Анонимен

преди 3 години

Някой беше казал и яко ще се мре.

21

Чук и Гек

преди 3 години

Какво да коментираш в такава ситуация! Порочна система не функционира и лесно изпада в невъобразим хаос! Всеки един сериозен случай предизвиква истерия и трагедия! Тъжно!

20

Взехте ли по 50лв?

преди 3 години

Доволни ли сте?Е па кАжете едно благодарА!

19

тони

преди 3 години

Леле, почва голямото насиране от страх.

18

Ужас

преди 3 години

Баба ми почина във вторник.Просто не я искаха в болницата.Не ми се говори просто,малко ги бият!

17

Анонимен

преди 3 години

Радев зарази народа, кончина за фа тмака!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Тиквата се е погрижил - чувалите са подготвени, а за останалото всеки трябва да си плаща.

15

Анонимен

преди 3 години

Всичко да се затваря и изключва - магазини, фабрики, електричество, интернет, транспорт и пр. - всичко! Аман от глезотии. Дошло е време за пост, разкаяние, себепознание, смирение и обновление!