70

Серсем

преди 3 години

Точно за празниците и виното ще ми стане и ракия ще варя. Отлична прогноза. Скоро ще имам ваксина.

69

Анонимен

преди 3 години

Първата страница нна dnes.bg прилича на сайт за медицина - маски, спринцовки, леккари, болни. Така е по всички медии. Това също ли е конспирация?Войната на Китайската Комунистическа Партия срещу белите хора с подкрепата на медиите щедро финансирани от *** като ГЕЙтс.Войната е срещу белия човекк, другите се раждат и умират роби, те са лесни.

68

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНЧудесен образец на мисловното (и правописното) ниво на зомбитата:"МИСЛЯТ, ЧЕ ВАКСИНАТА СЪДЪРЖА ПОЛУ УМРЯЛ ВИРУС А МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ Е ПОЛУ ЖИВ ВИРУС".Ами че полумъртъв и полужив не е ли едно и също бе, главо?

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Такива като теб отдавна са чипирани. Като кукли дето виката "***-***!" - едни и същи безумни опорки бълвате.

66

Анонимен

преди 3 години

Въобще не ме интересува. Никакви ваксини вече не слагам.

65

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще я песне след изборите понеже за него е важно страната отново да стане нормална.

64

Анонимен

преди 3 години

До 69До 69Това за мислите не е сигурно, но е много вероятно. Сигурно е, че ще поразява нервната система и ще има много странични ефекти, като най- страшния е парализа. След 100 години ровичкане в генетиката единственото което не са превзели и не могат да контролират все още е нервната система на човека, затова ще я повредят. Зачатието и нервните импулси не са им ясни. Проследете нишката и ще стигнете до ККПАко жътвата от вакксините не е успешна, започва война.

63

Българин

преди 3 години

Тука в село Неофитт Рилски до най-големия Исторически парк в света няма коронавирус и ми дреме на шапката!

62

Анонимен

преди 3 години

Да търсят, къде и кой е измислил тоя вирус, оттам вече лесно ще има лекарство.

61

Анонимен

преди 3 години

Астразенека е на бил гейтс и съдържа 5джи микрочипове, които могат да управляват мислите ви!

60

Анонимен

преди 3 години

До S4 процента смъртност

59

Анонимен

преди 3 години

До 63Не говории така, че все едно в момента някой ги произвежда. Ваксините са готови. Няма как да се произведат 400 милионна ваксини за Европа и още толкова за САЩ само за два месеца. За останалия свят не се говори, защото ще стане много подозрително. Ваксините и маските са с любезното съдействие на Китайската Комунистическа Партия. Кучеядите скоро ще си платят за лукавството. Нищо не остава скрито задълго.

58

антиваксъра

преди 3 години

Не внасяйте много, ще залежи по рафтовете.

57

S

преди 3 години

Ваксина против грип има от 40 години, но грип има, и смъртност има. Те и в концлагерите са казвали ,, Fuer ihre Sicherheit..." Стрес, паника,изолация и маски - естествено понижен имунитет. Есенна вълна. Сега по Нова година ваксина. За вирус с 1 процент смъртност. Всичко върви по план. Бог да пази тези, които не се ваксинират и пуснат новия щам с 30 % смъртност.

56

Анонимен

преди 3 години

Пак ви казвам, не се самозалъгвайте - това е България,Ще получите ваксина след като сте го преболедували.Края на годината е след 2 месеца... мислите ли че някой ще произведе ваксини и първо ще ги докара в България??!Първо ще ги закарат на страните които вече са им платили милиарди

55

Анонимен

преди 3 години

От AstraZeneca признаха, че няма изолиран вирус и всеки ваксиниран ще произвежда собствен такъв!??Това доказва, че грип не съществува и всеки човек по веднъж с годината изхвърля токсини които фарма мафията нарича грип.Защо някой трябва да се ваксинира щом няма изолиран и отслабен вирус? Колко ще са опасни ваксинираните за околните и какви собствени "вируси" ще пръскат?Епидемията започва след ваксинацията, затова се поддържа мита, че в момента има епидемия.

54

S

преди 3 години

Ваксината на Астра Зенека е довела до смъртни случаи при тестването. Надеждна фирма - my ass. Престанете да повтаряте като мантра това, което ви се диктува от високи международни инстанции! Трябва лечение, а не ваксина. Къде прибраха хидроксихлорохина? Или СЗО диктува протокола за лечение?СЗО са банда корумпирани политически маши на световния ,,елит". Защо лекарите не излязат и кажат истината?

53

Чичо до COVID

преди 3 години

Абе байно. Ми лекарството нали ще е от същите фармацевтични компании и няма да ти го подарят. А и явно не си чел достатъчно приказки. Като се счупи стомната *** я оправяй, то за грип няма такова лекарство ти за Ковид ревеш. Ще *** хора и с ваксина, но ще са достатъчно малко

52

COVID

преди 3 години

Стига с тази ваксина, това е поредната мащабна мегамилярдна акция на фармацевтичните компании. Истината е в лечението, лекарство няма. Нужно е лекарство, което да пиеш ако Ковид заразен и на 5я ден да си здрав.

51

Чичо

преди 3 години

Добре де как най-големите нeщастници в БГ коментират ваксина. Пият хапчета с шепите и дори не четат какво има в тях за да не се уплашат, но сега реват като сарански мечки срещу ваксини. Вие сте откачaлки! Пийте си хапчетата от психо-диспансера и не мислете, не можете и не бива.