47

Анонимен

преди 3 години

Да се събират където искат, тяхно право си е. Злото е необходимо на Земята то кара доброто да се усъвршенства и подобрява. Благодарение на едно нощно шкафче се роди гражданско общество във държавата. Благодарим ти Бойко за демокрацията, която донесе още дълги мандати и господ да те насочва както винаги.

46

Анонимен

преди 3 години

Е и? Голем праз. Дреме ми на шлауха. Първо да си доучват, после да дават акъл.

45

Анонимен

преди 3 години

Абе ковид не знам дали ще го лепне Тиквун,ама виж Маясъл ще си докара с тая Ж'ипка,веки пет месеца не смее да слезе от нея!

44

Анонимен

преди 3 години

До кога ще окряка Толупът?

43

Цървул

преди 3 години

Я попитайте "Токсичните" организатори от Триото,защо не са дали на тях наградата "Сахаров" за медийна свобода,а на белоруската опозиция,която започна протестите си къде-къде по-късно от нашите изтормозени полудемократи?Или и на тях са им скроили "активно мероприятие",като на нещастното овчарче на бг политиката?

42

Анонимен

преди 3 години

До Да България 45 "За България " ????Хммм , действията ви показват , че гледате да се намърдате в НС не ви дреме за България Там пак коалиция с ГЕРБ ли ще правите ?

41

Активно мероприятие

преди 3 години

На Дъ и Бъ и Пинокио ( Христо Иванов - Бойкикиев )

40

Анонимен

преди 3 години

До Липсва ФигурантътНе обиждай Радев че ще обърна плочата :)))) Сега, повечето си нямат представа какво е мутри та да обясня....:)))) Илия Павлов - бивш борец, Маджо - бивш борец, Гришата - бивш борец, Георги Илиев и брат му - бивш и борци.....ДС ги е подбрало точно :))) Да не забравя - Бокича е приближен на Пашата, така че живейте си с илюзиите, на мен не ми пречи :)))

39

Анонимен

преди 3 години

До 45 Няма ли да ходите да протестирате около имота на Пропокиев И той е незакоен Защо срещу Доган ходите , а срещу Прокопиев - не Господарят ли не ви позволява ?

38

Натовец

преди 3 години

Борисов е политик в топ 5 на Европа! С американските ядрени войски преместени от Гермсния в България,руския агресор ще бъде сгромен! България,както държавата Израел ще ома колосалма сила срещу агресора! Отличен Борисов,направи България осмата ядренна сила!!!

37

Да България

преди 3 години

Браво колеги! Следващият път младежката организация на Да България също ще се включим. Успех и победа!!! За България!!!

36

Малко сте !

преди 3 години

Платени сте !

35

Липсва Фигурантът

преди 3 години

Къде се скри Фигурантът Радев да поздрави студентите с вдигнато юмруче, Интернационала и Венсеремос !

34

Тези са платени !

преди 3 години

И като подаде оставка Правителството, Фигурантът Радев (дето го изгониха от Естония) да назначи служебно БСП правителство !

33

Психиатър

преди 3 години

Миличките мамини синчета ! Погледнете го , розовичък,с мека китка, червен партиен член по наследство, никога не работил, не знаещ хляба от какво се прави дори !!! Това вонящо мобилизирали от БСП и още 15-на като него ! Тези амеби искат ,искат,искат.....! Както искат само комунистите , но никога не дават !!!

32

Ха ха хах ,шмат ки!

преди 3 години

Докато си протестите мирно,Борисов разреши въвеждането на американски военни от Германия в Бългатия! Ядреният арсенал на американците се мести на Изток! Вие си протестите ,,Демократично"! Борисов пак ще отърве кожата,този път с американска подкрепа! Ама вие си ревете там,не Му пречите наивинитети!!

31

До 25 българин

преди 3 години

През 90та ние имахме кауза ,цел ,посока а не общи приказки. А ,,Корупция облечена във власт" какво донесе на Г.Тамбуев ?? И защо Попов/цените/,Беров/борците/Симеон/800те дни??/тройната коалиция /най корумпираното управление в прехода / не изкара студентите на улицата.И ако ,,отровното трио",Мая ***,Слави ,Боец и Възраждане са в предните редици в защита на Божков и Василев и руските агенти,тогава зад това ли са НЯКОИ студенти???

30

Анонимен

преди 3 години

Абре,Тиквето да не Ковидясало?

29

Тошко

преди 3 години

*** палячовците са тия

28

Анонимен

преди 3 години

До ЗевсПисах отдавна, че мутра с протести не се сваля, вие си мислите майтап си правя :) Не ви говоря за кварталните батки и дилърчета естествено !!! :)