37

Винету

преди 3 години

Намирисва на борба за Пазари и за Големи милиардни печалби!Времето ще отсъди чия ваксина е ефективна и безопасна.Руснаците ще започнат масово ваксиниране следващия месец, тогава и ще стане ясно "кой крив, а кой прав"!

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Не бе, ваксината е от групата на "Новичок" с поевропейчено название "Дурачок" !

35

Анонимен

преди 3 години

Боже, боже какво доживяхме.Ама от комунисти и руснаци какво да очаква човек.Нито аз, нито децата ми ще се ваксинират с това чудо.Направо да ходят на язовир "Копринка" и да ги ваксинират наред.Белки малко се поочисти държавата.

34

Анонимен

преди 3 години

Споко тя ще като страшната отрова новичок....никой не е убил до сега

33

Анонимен

преди 3 години

Мммм жален русофилистичен рев ли чувам :))

32

Анонимен

преди 3 години

Обикновено имунен отговор възниква не веднага, а един месец след ваксинирането

31

Анонимен

преди 3 години

До 28Аха когато се пише против сащ всичко е ок с медиите а а когато е против Русия всичките медии са на Сорос :)))

30

Анонимен

преди 3 години

Ще видим ли статии за ваксините на Астра Зенека , на Джонсън и Джонсън , които ЕС с охота е закупил Едната причиняваше възпаление на гръбначния мозък , за втората излезе само инфо , че причинява неизвестна болест и временно бива спряна . Никаква друга информцияЩо никой не си прави труда да пише за тях , все пак с тях ще ни ваксинират

29

Анонимен

преди 3 години

въпросът е въобще ваксина ли е?

28

Мнение

преди 3 години

Не е ваксина за животни, а за растения. То бива русофобия, но това вече и прекалено.

27

Анонимен

преди 3 години

Че те руснаците не ги смятат за хора не виждам проблема.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Отдавна всички медии в БГ са на сорските глобалисти. Не мога вече да им понасям тъпата и лъжлива пропаганда. Чудно ми ако падне този режим някога тези *** какво ще работят,защото никой няма да иска да ги вижда,да ги чете и слуша.

25

Анонимен

преди 3 години

Няма по противна *** от русофила. На черното ще каже бяло само да е в угода на пропаднала държава ментално останала пред вратите на Сталинград.

24

Анонимен

преди 3 години

Абе, тоз бил сътрудник биолог на генетиката по растенията по!Колегите му го взеха на бъзик !Вече не отговаря и на въпроси.А, я да предположим, че "някой" му предлага 150 000 хил долара за подобно "научно" изказване, например "Чичковците и Лелките" от така наречената "Биг Фарма".Никой не е отменил Конкуренцията на всяка цена.А, и нито един производител на Ваксина няма да ви разкрие пълния състав и процес на производството й.Това е фирмена тайна!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12 Че то от 100 години е така Отричане на всичко що е руско , винаги против Путин Възхвала на САЩ и Брюксел И сега идва проблемът с ТРъмп - като американски президент трябва да се възхвалява, ама фаворитът е Байдън Няма да намериш статии за Байдън в този сайт .А когато става дума за президентските избори - статиите винаги представят Тръмп в негативна светлина , за байдън отново няма статииПропаганда в стил преди 89-та

22

56812

преди 3 години

Напористият 26-годишен Кудрявцев дискредитира колегите си, защото иска да стане техен конкурент. Потърсете, проврете и ще се убедите в неговата нескрита завист. Доста претенциозни са рекламите на препарати от акула, които лекуват от рак, преодоляат стареенето, Преди 3 години само е защитил аспирантура. Нека поотрасне, тогава да съди и да осъжда по-опитните. Но дискредитирането на ваксната срещу ковид19 е подлост спрямо основателната тремога на хората.

21

Анонимен

преди 3 години

Не ме касае особени с какво се дупчат тия азиатски полухора. Аз от Русия самовар няма да си купя камо ли лекарство.

20

anonimen

преди 3 години

руската е за животни,а американската за балъци!

19

Анонимен

преди 3 години

До 18Сакън да не се напише нещо негативно за руската клоака бе :)

18

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни глупости - информация за руската ваксина има в америцанските медицински журнали. Тя е създадена на базата на човешки протеини, а не както американските на базата на животински. Поне малко се образовайте когато пишете статии или коментари.