23

До 20

преди 3 години

Само да ти кажа ,че кмета на Несебър не работи с Г..б и Несебър е най - богата община в България . Кажи Поморие на кое място е ????

22

юберашунгмахен

преди 3 години

Да обясня на коментиращите ЧЕ в нито един от тези комплекси когато плащаш такса поддръжка никога не се прави изчисление кое колко струва , ей така са си измислили една цифра и готово, айде елате до слънчев бряг и ще ви вкарам в който си по елаете комплекс в повечето даже няма охрана, влизаш си и можеш да си правиш каквото искаш, но дойде ли лятото започва симулацията че нещо работи , вземат се охрани, чистачки и т.н., не може без осит да се плащат някакви пари, излиза че си купуваш апартамент и

21

Анонимен

преди 3 години

И какво като е "евродепутка"?! И те са същите като нашите, даже и са по прости!

20

Анонимен

преди 3 години

Какво е това животно отделна партида за ток ?

19

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Кмета на Поморие направи паркинга за летовниците БЕЗПЛАТЕН !Подсъдимия кмет на Несебър пък - 8лв. за денонощие.Айде сега коментирайте, кой капиталист, кой комунист ... кой .... ист ...

18

1

преди 3 години

Мой братовчед,доста заможен търговец има такъв апартамент в гр.Каеля,на 20 км. от Барселона.Сградата е на брега на морето,голяма,удобна,красива всичко си е както му е реда,но месечната такса,когато апартамента е празен е 150 евро,плаща се такса обслужване 5 евро на ден за всеки посетител и 50 евро на седмица за паркинг,ако си с кола. Няма индивидуални електромери,а за климатизацията се плаща отделно.Така де,няма безплатен обяд и там няма ирландски пинтии дето търсят друг да им плаща комфорта

17

До 12

преди 3 години

И понеже си играх да прочета всички коментари по казуса ,тъй като познавам кмета и му се чудя на акъла.... Пишеее че таксата е била 30 лв когато са закулили апартаментите и след това е достигнала тези колосални цифри !!! Подобен казус имаше в Сарафово в комплекс Клара ,както и в Созопол !!!

16

Собственик

преди 3 години

Имам апартамент в затворено селище по Черноморието. Таксата за поддръжка е 12 Е/м2. Проблем създават руснаците, които масово обедняха и решиха да не плащат, както таксата за поддръжка на общие части, така и водата. Токът не смеят да не го плащат, защото имаме индивидуални партиди и ЕВН го спира веднага. Това обаче развали реда в комплекса. Ако нямаш доходи да притежаваш сезонен имот, освобождавай се от него и се пръждосвай.

15

Ха-ха

преди 3 години

Поморие Не е най-корумпираната община!Несебър ги бие!

14

1987г.

преди 3 години

Ха. Боли ме фара от мнението на тази или на този кмет.Клоуни -политици дал Господ.

13

Анонимен

преди 3 години

15 Еуро на м2, лелеее колко са нагли бг мутрите, ми това са 1500еуро=3000лв. такси за месец примерно за 100м2 апартамент/разбира се предполагам и квадратурите са яко надписани и включват огромни коридори т.нар. общи площи/

12

Неа

преди 3 години

Аз имам апартамент в затворен комплекс . Таксата ми е 35 лв , плащаме я предимно заради камерите с които е осеяна цялата кооперация , но е чисто ,имаме и двор . С басейн поддръжката е около 100 лв . Спора не е да не плащат такса ,а за това че е прекалено висока . Освен това тези които ползват имота си за по малко от 1 месец годишно са освободени от такса ! По закон!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Мутренски номера кой е луд да купи нещо след като се знае, че само те вкарва в разноски без да е ясно за какво точно иде реч.

10

Мисля си

преди 3 години

Тя не е комунистка, по-лошо е - глобалистка.

9

До 6

преди 3 години

Познавам го лично и това което прави е точно в негов стил . Разбира се че интересите са лични ! Най мялко че сделките са изповядани на територията на общината и влизат в хазната . Такива апартаменти са непродаваеми с такава такса поддръжка !

8

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

В тези (обикновено затворени) комплекси, електромера и ел.предпазителя на всеки апартамент, са изнесени на входа на сградата.Същото се отнася за магизини, ресторанти, офиси, разположени на първо ниво - улица.При неплащане на месечна сметка, от Енергото отключват със само техен ключ, и спират тока на собственици или наематели.

7

987

преди 3 години

Никак не съжалявам тези ирландци. Те са от първите тарикати, които накупиха имотите с инвестиционна цел, но след световната криза през 2008г. останаха с ненужна собственост. 15 евро/м2 наистина изглежда висока цена, но тя е същата и за останалите собственици, които са мнозинство. Ако не им харесва, да организират общо събрание съгласно ЗУЕС и да сменят управляващата компания.

6

Димитър Георгиев

преди 3 години

Много е компрометиращо да се имаш за последна инстанция по всички въпроси.Ама нали е евродепутатка,компетентна е по всички въпроси, а както е и комунистака с нея не може да се разговаря дори.По въпроса с електромерите и водомерите,хотелиера нито е длъжен,нито може да оправи нещата.Законът казва,че собственика отива в ЕВН и ВиК с нотариалния акт на имота,сключва договор,плаща си инсталирането,откриват партида на негово име и толкоз.Така е в целия ЕС,ирландците не правят изключение.

5

Не е корупция

преди 3 години

а пладнешки грабеж. 15 евро на метър е средното за такива апартхотели. В комплексите в Банско и край Разлог такса поддръжка стига и до 30 евро на метър.А що се отнася до партидите, във всеки апартамент може да се инсталира контролен водомер и електромер и собствениците да плащат реалното си потребление.Кметът е доста нагъл. Да каже какви интереси има в тези комплекси. И да си сложи маската на носа.

4

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Заради бандитизма тук, България бе изобразена на картата с череп и кости.