41

Чебурашка

преди 3 години

Радев и Отровното трио са възпитавани по този начин.

40

нацизма е мит

преди 3 години

Няма нацисти, нацизма е мит измислен след войната, и така им изнася на германците. Тогава Хитлер в бил един от най-уважаваните политици в Европа, човек на годината за списание Тimes. Понятие като нацизъм не е съществувало тогават, вижте пресата, докумените. Германците са подкрепяли Водача и доброволно са следвали неговите повели, не е имало никаква съпротива. А нацизма е измислен после, видите ли, германците не знаели нищо, Англия и САЩ не знаели, ами някакви си нацисти започнали войната.

39

Анонимен

преди 3 години

До СмехБраво! Този въпрос не касае само Адолф. Той касае 90% от нацистката върхушка.Та те почти всички са юди. Какви арийци? Изтребвали са преди всичко славяни.

38

Анонимен

преди 3 години

До реалнафантазияНе.

37

реалнафантазия

преди 3 години

Интересно, ако Германия разполагаше с колонии, както останалите велики сили дали щеше да се стигне до тези два конфликта? :)

36

Анонимен

преди 3 години

Америка предаде бялата раса на китайците.Господ ще ги съди.

35

Смех

преди 3 години

Е как Хитлер ще е риец нито е бил рус нито синеок.

34

сс ср

преди 3 години

Стетията е преписана и важи за Суворовското училище/логер обучавани деца от 5 години висши и масово от 13 години с безкрайни привилегии и до днес на деца и внуци.

33

Анонимен

преди 3 години

На Хитлер му е била виновна Франция е са стара империя че са владеели половината Свят че са имали ресурси.Странно защо Хитлер не е утепал ни един чернокож или арап само бели.Хитшер е просто поредният диктатор на който са му трябвали ресурси.

32

чакай от умрял писмо

преди 3 години

До Анонимен 22Предателите нямат бъдеще!

31

Манол

преди 3 години

Адолф Хитлер се пожертва в стремежа си да спаси Европа и Християнската цивилизация от сатанинско-масонския юдейски Талмудизъм. За огромно наше Съжаление, той не успя! Ако беше победил, днес света щеше да е едно много по-хубаво и духовно възвишено място. Но, Фюрера не успя да се пребори с чудовищния комплекс на еврейските ***, които с лъжа и измама мобилизираха срещу него половин свят. Затова днес света е в това състояние - тържество на дявола! Който не вярва, да гледа Оскарите.

30

към Гаро

преди 3 години

Разбираемо е, че Гaню е бил впечатлен от съществуващите ред, дисциплина и хигиена. Но тук въпросът стои по-иначе. Нека си управлява Адолф страната в ред, дисциплина и хигиена. Няма лошо. Лошото е, че той - Адолф - не харесвал света на Гaню, където липсвали ред, дисциплина и хигиена. Пък не били и арийци. Та Адолф навлязъл в десетки държави, избил и изгорил живи десетки милиони предимно славяни /гaнювци/, за да въведе навред ред, дисциплина и хигиена. Въпросът е можем ли да харесваме масов убиец?

29

Добре де

преди 3 години

Вече сме близо до края на първата четвърт на 21 век.Какво ни интересува този мустакат чичко, роден и живял преди повече от 100 години???Това ли е най-важната ни тема за обсъждане днес???

28

ДО 28 ГАРО и 26

преди 3 години

Гаро , аз си спомням как ходихме в Германия през 1932 година , там направихме Сватбата на Баба и Дядо - както казва 26 - сега Комунистите правят децата Гейчета .

27

Хемус

преди 3 години

Липсва ви май?И то още много ще ви залипсва!Предсказа бъдещето на Европа,затова и го изкараха най-големия злодей!За да не се усетят хората навреме,какво предстоеше

26

Кармен Златарева

преди 3 години

От доста време Германските телевизии излъчват документални филми за Хитлер и тогавашните години....Човек има чувството че имат носталгия и тъгуват за него!

25

Анонимен

преди 3 години

А сега де! Нека някой ми посочи каква е по-точно разликата при възпитанието на сегашните скаути, някогашните така наречени нацисти и тези от пионерските лагери . И в трите случая няма почти никаква за да не кажа никаква разлика в критериите.

24

Гаро

преди 3 години

Мой дядо е бил заможен търговец до 1944г Пътувал е до всички страни на Запад. За Германия ми е разправял много!? Държава с ред,дисциплина и хигиена.

23

Козу Nazi

преди 3 години

И как точно 1940 година германските градове са били подложени на бомбардировки? А София кога я бомбардираха, я пак си проверете датите.

22

Анонимен

преди 3 години

А днес децата са промивани в левичарска пропаганда, в детските ясли учат дечицата с *** книжки, където пепеляшка е представена като лезбийка, а трансексуален рицар побеждава змей. Учат белия човек колко е лош, колко е лоша родината му и как трябва да се мрази и да рoбува на черни и всякакви други и най-вече на онези с прегърбените носове. То неслучайно след като Хитлер губи войната масово е имало самоубийства. Хората не са искали да живеят в днешния свят - психoдиспансеp.