29

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПЛЮС РУСКИ СЛУГИНАЖ

28

Анонимен

преди 3 години

ГЛАСУВАШ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ, ПОЛУЧАВАШ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕСТАВРАЦИЯ ПЛЮС БАЛКАНСКА КОРУПЦИЯ.

27

Предвидимо

преди 3 години

ЕС порица България за това, че не прие Истамбулската конвенция. Тези у нас които бяха най-гласовити и бламираха парламента, когато ГЕРБ предложи приемането и днес се потупват по рамото. Не ми се струва, че това има общо с техните цели заради които подлудяват народа блокирайки живота му и застрашавайки здравето му. Можеха да си я приемат тази конвенция, още когато им беше предложена.

26

Анонимен

преди 3 години

Като гледам коментарите по-долу и си казвам че сигурно съм живял в някоя друга България защото от както се помня корупцияата си е тука и че се увеличава по време на БСП/ДСБ управленията но като цяло е фунция на обществото и няма да изчезне който и да дойде на власт.

25

Анонимен

преди 3 години

Много сте зле!Ама много!

24

Горянин

преди 3 години

Тъка може да говори само един политически хамелион,сменящ си постоянно възгледите.Ако утре герб изгуби,той ще в друга партия и ще плюе герберите.Тъкива много в БГ.

23

Анонимен

преди 3 години

Момче като картинка. Сресано, спретнато, пръв на амбразурата.

22

Анонимен

преди 3 години

"Бойко Борисов не е диктатор, той е пародия на диктатор" казано от п.мияра Тома Биков .

21

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ никога не са били ДЯСНА партия. Това е вождистка партия с центристки уклон отляво. Днес БСП е абсолютно същото.

20

Анонимен

преди 3 години

Ха, ама ти се опитваш да внушиш някому, че герб НЯКОГА Е ПЕЧЕЛИЛА ИЗБОРИ?! Я по- кротко, не се напряхай излишно- знаен всичките ви еФФтини манипулативни изборни, предизборни и следизборни номера! Тези ги разправяйте на ЕНП, с която пър***ите в едно гърне, затова ви защитава. Не защото някой ви вярва!

19

Анонимен

преди 3 години

Корумпетата си отварят устите като шаран изхвърлен на сухо.

18

Анонимен

преди 3 години

ДЖИХАДИСТИТЕ НА ЕРДОГАН СРЕЩУ РЕЗОЛЮЦИЯТА НА ДЕМОКРАТИТЕ

17

иванова

преди 3 години

вярно! няма нито един българин, които да е доволен от действията на българските депутати!

16

Таню

преди 3 години

Пусто ръми, ли, ръми... Оядени шoпари гeрбаджийски...

15

Анонимен

преди 3 години

"Хайверната левица още от зачеването си на Бузлуджа, е обявила война на България ... преди взривяваха църкви, извършваха диверсии и политически убийства, а сега вкараха джихадистите си и в Европарламента, откъдето продължават по силата на традициите си да водят Свещенният си джихад с/у страната ни ..."ТОЧНО ТАКА, БКП МУТРИТЕ СА ХАЙВЕРЕНА ЛЕВИЦА, ДЖИХАДИСТИ НА ЕРДОГАН.

14

Възмутен

преди 3 години

Петното върху България хвърлят точно такива като Биков, Борисов и цялата група алчни властолюбци като тях, загнездили се във властта. А що се отнася до това, че печелели избори, епърва ще се разнищи КАК са ги спечелили - с подкупи, заплахи за уволнения, преправени изборни протоколи и т.н...

13

Халтура

преди 3 години

Най голямото ПЕТНО в българската политика се казва Тома Биков, това е човек говорещ в полза на този който му плаща.Срам за журналисти, КУКЛОВОДИ и др. подметки.

12

Анонимен

преди 3 години

Срамно е да се герберазин сега, а да си българин не е срамно. Получихме демокартични дипломи от училището на демокрацията на тях пише: Един път се живей и краденето прави силата.

11

за 10

преди 3 години

До Калеко АлекоАМИ ДЯДОВЦИТЕ НА БОРИСОВ СА ВЗРИВЯВАЛИ ЦЪРКВИ НАИСТИНА.

10

62470

преди 3 години

"Според него няма нито един българин, които да е доволен от действията на българските евродепутати, които застанаха зад документа." Не лъже човекът, защото е гледал в огледлото и там наистина е видял един българин, доволен от управлението, а недоволен в отражението не е имало.