24

ха-ха-хаааааа

преди 3 години

До Анонимен 25И какво дават на преЦедента на САЩ?

23

Анонимен

преди 3 години

пропуснахте да отбележите преливане на кръв с вече изградени анти тела. ембрионална кръв и стволови клетки няма да споменаваме, да не резилим елита.

22

Анонимен

преди 3 години

Няма доказателства за онова, няма за онова, едно ще ви кажа - щом го дават на президента на САЩ, значи има достатъчно доказателства. А плебса ще си чака ваксината...

21

Анонимен

преди 3 години

тръмп индиректно ни показа че вируса е измислица.

20

тъй де

преди 3 години

Със НИЩО, просто дойде момента и чичо Дончо да се ''зарази'' от ''вируса''.

19

Проф. Петроф

преди 3 години

6 дози Ремдесивир за 150 000$ и едно антитяло за 20 000$ и готово. А ние плебеите лапаме мухи, слагаме маски от 50 ст. и пазим дистанция у градскио транспорт

18

Анонимен

преди 3 години

пълни глупости, това беше театър за да демонстрира че е мъжкарче, а не лигльo като обама

17

Чук и Гек

преди 3 години

С пиар се лекува другаря Тръмп, с пиар и съпруги славянки! Да сте чули откакто се е пропагандирала тази пандемия да е починал някой световен лидер? Що народ измря, щозараза налази населението, всеки ден тестове в заводи, фабрики, предприятия със стотици и хиляди офце, % заразени тръгна нагоре от 3 дни, а никой лидер не се е гътнал още! Можем да бъдем първите, но едва ли!

16

Винету

преди 3 години

Ми, хъмриканскуту доктур казаха, че дедо Тромпет вземъл някъкъкви превантиви мерки (илачи)!Можи например да е вземъл по лъжичкъ Кисилина или Белина всякъ сутрин, бе!-)

15

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е машина и се връща да бие Джо-Бавното.

14

Анонимен

преди 3 години

За несъществуващ вирус е ок възстановяването. То все едно няма тука четящи с положителен тест, които не са имали нито един симптом. Пълен цирк е тоя вирус и Тръмп го потвърждава - онзи английския премиер поне се снима със системи от болницата, за да плаши хората.

13

НИК

преди 3 години

Поредната PR акция на Доналд Дък. Влезе в болница само за да излезе след няколко дни и да поздравява своите подръжници дошли пред болницата. Баце да вземе да се поучи от големия брат.

12

Анонимен

преди 3 години

Вируса се изчислява на квадратен сантиметър, всички измервания със ПЦР тестове са ненаучно доказани и практически невъзможни. Кой вирус освен Короната се издирва със тестове ? Една микроскопична частица от вируса ако попадне във тялото ви тази частица не е опасна и няма да ви убие, напротив тази частица ще се засече от имунната ви система и ще имате антитела на първо време много малко, но организма ви вече ще знае какво да прави със вируса и как да реагира.

11

Анонимен

преди 3 години

До ДжоСпри това, което приемаш, не е добре работата...

10

Анонимен

преди 3 години

Това сигурно изглежда много странно в очите на по-умничките американци (малко са, но все пак). В страна, която, досега, от "вируса" са се тръшнали 300 000 души, Тръмп да се излекува за няколко дена, пък и такива грижи да се поалгат за него...

9

mery

преди 3 години

Имам чуството, че вече стана мондо известните спортисти и певци, и видните политици да се разболяват от COVID-19. С какво ги лекуват та за 4-5 дена вече са здрави, или само си правят PR с болеста.

8

хахаха

преди 3 години

Че то даже и сапуна мори този "як вирус".Реално погледнато грипа е в пъти по опасен от короната!

7

Анонимен

преди 3 години

Нищо му нямаше изобщо. Писа се болен,и после размисли в движение.

6

Анонимен

преди 3 години

Голям резил. Човек на 74 години си изкара "смъртоносния" вирус на крак работейки, сега се чудят какви оправдания да дадат.

5

Стига вече

преди 3 години

Ам той никога не е показвал симтоми, че да го лекуват. Самите вие бяхте публикували статия, в която ясно пишеше, той няма задух и недостиг на въздух, но му дадохме кислород. Както и, че е бил тестван само защото човек от екипа му е дал положителен тест, не защото е бил болен. С какво да лекуват настинка, с нищо. Тази статия внушава, че ако не те лекуват с магия, ще умреш или ще си болен 4 месеца, а фактите показват, че ще си настинал 1 седмица и после си пушка.