230

ПроСоТо

преди 3 години

До До225Вапцаров:"Борбата е безмилостно жестока.Борбата както казват, е епична.Аз паднах. Друг ще ме смени и...толкоз.Какво тук значи някаква си личност?!".....ако беше поне малко образован и "Ай-Кю"то ти да не съвпадаше с номера на обувките ти, щеше да схванеш кого ЛЕКО ПРЕФРАЗИРАМ.

229

Между другото:

преди 3 години

Стефане - много неща знаеш ти, но мълча 30 години. Мълча, мълча, мълча и така и не каза нищо за нациста ... А трябваше да кажеш - той уби Марков, той уби Живкова, той срина интелигенцията, той уби изкуството, той превърна учителите в роби и едните ги натовари със 120 часа повече от другите.

228

Анонимен

преди 3 години

Теорчеството му е велико!А с времето човек си променя възгледите,само да не е за пари!Той е идеалист!

227

Щирлиц

преди 3 години

А уж живеем насред възцарилата се демокрация,има.няма 30години,а пак червени ....творци творят културата ни,макар и наметнали нови дрехи.

226

Този протест:

преди 3 години

Е като всеки друг протест под мотото "Къде сте тръгнали о безумци", но въпреки всичко предпочитам безумците отколкото Симеон 2. Между другото Симо да ти кажа на тая гранична земя дето са те оставили там съм ти оставил един приятел да те "разведе" из местните забележителности. А те не са кой знае какви, но основно са ......

225

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 238Не го знам този Цанев, само се чудя как го нападате, ще кажеш е бил някакво светило :))) Ами хората обръщат палачинката когато видят мекото, това че бил бивш комунист сега гробар...какво ви учудва не знам :))))

224

Анонимен

преди 3 години

Вие сте много,много малки за да критикувате такъв като Стефан Цанев?!Ако не сте от онези простите и арогантните!!!!!

223

@ @ @

преди 3 години

Тия протести станаха като купчините кучешко ако по тротоара. Свикваш с тях, заобикаляш ги и продължаваш.

222

Анонимен

преди 3 години

Стефан Цанев се подиграваше на Комунистите като ги пуксаше по тънката пързалка , а сега гледам, че техните отрочета се пенявят срещу него.:)))))

221

До. 232

преди 3 години

Споко де ! Може пък и да дойде времето и на твоя вожд,ама надали !!!

220

Анонимен

преди 3 години

До 83: Една немалка част от тия образовани млади работят в call center , много престижно и от всичко разбират. Айде у лево.

219

Анонимен

преди 3 години

стефан цанев стихотворения за комунизмаКогато говориш скучно за комунизма/ значи говориш против комунизма

218

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 231Няма определен стандарт за интелект, или го можеш или не :))) Но ако не ти се отдава мисленето ( не говоря за теб ), поне можеш да натрупаш знания, няма лошо в това :) Единственното лошо което може да ти се случи, че осъзнаваш че да си т ъп е хубаво нещо :)))

217

До225

преди 3 години

Това е!../"Това е толкоз просто и логично,какво тук значи боковата личност?"../##############С тази разлика,че господин никой не може да казва ,кое е просто и логично.

216

Анонимен

преди 3 години

тоя и при бай тодора си живуркашепишеше си пиески и го тачеха що така бре хинтеректуалецо- на две епохи поетеса и не два режима метресахинтелектуалец - сиктир

215

неинтелектуалец

преди 3 години

И мене ме отблъсква.

214

Анонимен

преди 3 години

До АмиЗащо ? Не сме сългасни с Вожда ли, това ли е причината ? :)

213

Анонимен

преди 3 години

И какъв е критерия за да си интелектуалец?! Самата дума произхожда от интелект, те.е човек с интелект. Кой реши, че един поет, писател мукикант, занимаващ се в областта на културата има повече интелект от човек завършил висше и работещ активно в своята област - учител, лекар, инженер, бизнесмен..? Ако броим за големи мъдреци само тези, които пишат стихове, проза и статии в прослава на всяка власт, която им плаща, то мерси от такива "интелектуалци" Нямаме нужда от техния акъл

212

Ами

преди 3 години

Прав е човекът ! Някои от коментарите тук напълно потвърждават заглавието за простотията и простащината !

211

Анонимен

преди 3 години

Най сетне ***, чудех се кога ще ме блокираш :)))) Тъкмо пишех и ти се изряза, но няма проблем :)