30

Анонимен

преди 3 години

Когато дойдат умни управляващи, ще се върне и добрия тон с тези еднокнижници и крадци - няма смисъл от разговор !

29

Анонимен

преди 3 години

До Верюищите таппациВсъщност, неандерталците са били занчително по-малко, поради факта, че са живели в по-тежко засегнатите от ледниковият период региони, което им е изиграло лоша шега, зщаото когато хомо сапиенс идват, в края на ледниковата епоха, то последните са били много повече и са били пригоди за по-благоприятния климат. И въпреки това, неандерталците са оставли част от гените си, но не там, където очакваш.

28

В българската

преди 3 години

История има Бояджишкото клане,известно още като "кървавото хоро".Тогава турците убиват около 50 български деца и младежи,които преди това са принудени да играят хоро.А 02,09ше остане в Историята като кървавата сряда,когато един *** окървави мирен протест.За пръв път в новата ни история.

27

Верюищите таппаци

преди 3 години

Хилядолетия човечеството е 90%ниандерталци, безмозъчнаИзмет бореща се за неосъзнати победи и власт за да се наяде. И 10% умни, които имат властта защото са умни :). А протестиращите са лицето на народа, тоест онези 90% . Безнадеждно е, но само ако не си от малкото 10%. Тогава е сейр гоУем ;)

26

Анонимен

преди 3 години

Тия участват във властта и също носят отговорност ! Ще има възмездие и съд за крадците

25

реалист

преди 3 години

"Патриоти"..."А, вий...вий сте ид***и"

24

Славчо Севрюков

преди 3 години

Тези от ВМРО до 1-2 месеца ще ги е страх да се покажат на улицата от народната любов. Особено когато държавата фалира на зима.

23

Анонимен

преди 3 години

Страхливеца къде е ?

22

Анонимен

преди 3 години

Вие патриоти ли сте или *** дето само плямпате, изгонихте ли НПО-тата ? пускайте властта и да идват нормални хора дето могат да си свършат работата. Загубихте кредита си на доверие Тия хора от улицата имат топки вие треперите като мишки да не ви вземе някой залъка от устата и държавата да тръгне напреде.

21

Анонимен

преди 3 години

Да, така е. Борисов отдавна е минал добрия тон.Не, не ходя на протестите. Защото съм отличник.Никога, ама никога не съм гласувал за партия или коалиция, управлявала България през последните години и докарала държавата до печално положение.Най-малкото за Жан Виденов, но и за "Царя" и за "Борисов" - който е гласувал за тях - сега да ходи на протестите. На протестите сега са двойкаджиите. Да се явят на поправителен!Лошото е, че остаряхме, сега там са и нашите деца, които нямат вина.

20

Анонимен

преди 3 години

До ОтпадъциКаквото пожелаваш на ВМРО,да ти се върне трикратно,дано!Обиждаш ли патриотите ,обиждаш и България,***!

19

Историк

преди 3 години

ОСТАВКА, предатели

18

Анонимен

преди 3 години

Тия "патриоти" се угоиха колкото и ГЕРП. Всички трява да бъдат съдени !

17

Анонимен

преди 3 години

Никакви патриоти ВМРО не сте, фурнаджийски лопати такива. Лъжете избирателите си, а гледате само да се нагнездите за депутатска заплата.

16

Анонимен

преди 3 години

ВМРО да внимава следващите протести да не са въоражени че тогава не им мърда кървава даморазправа ...ОСТАВКА

15

Анонимен

преди 3 години

Време е да ви изметем,за да отслабнете малко,че наднорменото ви тегло е опасно за вашето здраве.Ейййй,отворили сте една уста,насита няма.

14

Анонимен

преди 3 години

kuku tv zabavlenia, skokove za krastove i hora v studeni reki ... vnosni sultani i care na varvarski christiani...

13

Анонимен

преди 3 години

Новите тоталитарни партии искат нова "Кръгла маса"Необходима е лустрация на тоталитарните партии.Проблемът на тоталитарните партии е неовладяването на президентската институция. Тоталитарните партии желаят овладяване на цялата обществена и държавна система, без изключения като президентството.

12

жжж

преди 3 години

От освобожението от турско робство,такава *** не е била начело на държавата.От 11 г. начело е една престъпна органицазия-изнудвачи,крадци,нагли прости типови,опростачени и невежи.Но идва време за затвора-неизбежно е.Начело с трите най-голями толупи.

11

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям ОП с две ръце!Само ОП!Патриоти ,обединявайте се, на пук на душманите!