241

Герберски тр0ловете.

преди 4 години

Със слагане на минуси, не правите нищо. Дори нямате аргументи да се обосновете, защо доказания престъпник Боко, трябва да продължава. Иска тези 29 милиарда Боко и държи кокала.

240

Анонимен

преди 4 години

До 299Късно се съгласяваш, да не се окупират кръстовищата.Никой няма да те търпи вечно да тътрузиш ковчези, бесилки, бали слама, пиратки, яйца, релси, свински уши,...

239

Анонимен

преди 4 години

Бойкикев снощи заяви, че иска неграмотни да гласуват за него.

238

Анонимен

преди 4 години

В палатките се складираха атомни бомби, калашници, танкове, изтребители, подводници и самолетоносачи ... Протестиращите са добре подготвена армия срещу бедния и изтрадал политик и полицай ... Не само е смешно но е и трагично .... Нищо добро не чака тази държава с алчни политици и безмозъчни гласоподаватели

237

Боряна

преди 4 години

Какво ви пречат улиците, един Софианец знае и другу маршрути освен през Орлов Мост! Аз работя в центъра и съм съгласна да затворят цялото Цариградско шосе и Цар Освободител. Да има палатки навсякъде.

236

Анонимен

преди 4 години

До 294 (някой)Виж какво, някой: Не става въпрос за вкарване на БСП, или която и да е друга партия във властта. Да, БСП се стреми към властта, но ти да не очакваше, че се стреми да спечели купата на Съветската Армия? Не, нали? Или?Сега, мисля че е повече от ясно, че протестите са разнородни.Не са само БСП, както се правят опити за внушения.Протестите са за възстановяване на демокрацията.За честни избори, без чували с преправени и скалъпени бюлетини.

235

До Боряна

преди 4 години

Всеки ден ще е така, до ОСТАВКАТА!!!!!Аман от МУТРИ!! Писна ни да ни управляват хора със средно образование и никакво дар слово!!!################И,кой бе Борянче да сложим!?Теб ли!?Ти сигурно пращиш от знания и дар слово.

234

До Съгласен

преди 4 години

Така е. Без народ-няма държава.

233

Боряна

преди 4 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

232

Анонимен

преди 4 години

Вчера е арестуван крупният бизнесмен Н. Филипов- собственик на пристанище Европа в Бургас. В дома му е имало 1,5 милиона лева. Лицето е приближен на Божков! Има съмнения, че парите са за закупуване на протестиращи. Същото лице е и бивш собственик на футболен клуб Нефтохимик.

231

Анонимен

преди 4 години

Довечера на протест .Само че вече трябва да се носи и оръжие. С мирни протести нищо няма да се постигне. Това са нагли мутри .

230

Съгласен

преди 4 години

Съгласен съм да няма блокирани улици през деня, но вечерта отново ще съм на площада за свободна България от мафията. С крадящата мафия, нямаме бъдеще. При факторите: последна икономика и най-беден народ, ни чака последващо обезлюдяване на България.

229

Анонимен

преди 4 години

Браво на Управляващите и Полицията - оказаха се на висотата на Демократи за пример.ГЕРБ - една десет годишна партия се представи като достойна, отговорна и толерантна българска Партия, за разлика от ОПГ БКП/бсп и нейния кремълски парашутист Радев !

228

Боряна

преди 4 години

90% от коментарите тук са от *** на ГЕРБ!

227

някой

преди 4 години

До ПротестиращКолко хора искат оставка, ще си покаже на изборите! С метежи, няма да вкарате БСП във властта през задния вход!И ако обичате, да не се асоциирате с целия български народ!

226

Боряна

преди 4 години

Всеки ден ще е така, до ОСТАВКАТА!!!!!Аман от МУТРИ!! Писна ни да ни управляват хора със средно образование и никакво дар слово!!!

225

Анонимен

преди 4 години

Къде са тримата тенори?Сигурно пеят сега пред полицията.Имена, адреси.. .на спонсорите и плебса

224

Анонимен

преди 4 години

Въииий, като чета тук пишещите и ще излезе, че всички футболни запалянковци са юристи със специализация конституционно право! Ти да видиш.... какви умни и красиви бълвали юридическите факултети!

223

681

преди 4 години

Всички леви терористи и техните ятаци трябва да бъдат тикнати за поне тридесет години в затвора.

222

ДО ФСВ

преди 4 години

Мафията като "посегне" на Конституцията и Я "прекрои" в собствен интерес- Тогава Гражданската Война ще е неизбежна!! Нито Полиция Нито Армия ще спрат 2-3 милиона гневни граждани!!######Видяхме ,колко сте.