38

Анонимен

преди 4 години

Научаване на населението към строг контрол от страна на властите, към покорност (носене на маски и ръкавици, въпреки безсмислеността им. Да не говорим за това кой и какви пари се правят от маски и ръкавици. Това се отнася и до бъдещата ваксина). Това всъщност е социална дресура.

37

До за хомеопатията

преди 4 години

Никой не се интересува от драмите ти бе неудачник

36

До Анонимен 38

преди 4 години

Да, затова казвам и други анализи, не само химични.....................вирусологични, фармакологични и т.н.!!!

35

До Анонимен 35

преди 4 години

Е .....и???Никоя държава не си е решила проблемите си 100 % и няма право да налага санкции на други държави, особено по научни въпроси!!!Дори и САЩ!!!!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28"... докато не я пусна на един мас-спектрометър, да ми излезе химичния състав"Ама ти и жив вирус да пуснеш на мас-спектрометър, няма да ти излезе нищо обезпокоително. Това аргумент ли е да си го биех спокойно?

33

Анонимен

преди 4 години

Пуснаха коронавируса, за да се преборят с антиваксърите, а тя каква стана - обратен ефект. Хората ги видяха какви са лъжци и тотално загубиха доверие.

32

за хомеопатията

преди 4 години

Дори един БГ-професор, химик , спец по инфрачервена спектроскопия, НЯМА ДА МУ КАЗВАМ ИМЕТО, каза , че хомеопатията била голяма глупост......................хаха...............аз лекувам детето си само с хомеопатия и съм много доволен!!!Преди да отречеш нещо, трябва да го изучиш, това, че си професор, не значи че си Бог и разбираш от всичко!!!

31

Анонимен

преди 4 години

САЩ обяви налагането на санкции срещу пет руски изследователски института:- 33-ти Централен научно-изследователски институт- 48-ми Централен изследователски институт в Киров- 48-ми Централен изследователски институт в Сергиев Посад- 48-ти Централен изследователски институт в Екатеринбург- Държавният научноизследователски институт по органична химия и технологииТова означава, че всеки който купува руска ваксина попада под американски санкции.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27"наночастици с чипове, да излъчват радиовълни"Изразът "наночастици с чипове" предполага, че чиповете са още по-дребни от наночастиците, със субатомни размери, вероятно квантови. Докато пишеш тези бесери или говориш по телефона, е много по-лесно за "елитите" да те следят, ако имат такова желание. Вместо да тъпчат ваксините с технологични небивалици, които и в научната фантастика ще бъдат отхвърбени от редакторите с възмущение и присмех.

29

Анонимен

преди 4 години

Американофил съм, но когато стане дума за наука, технологии, изкуство и култура нямам никакво доверие на САЩ. Американска култура и изкуство вече няма, в технологиите изостават пред Русия поне с 50 години, а в медицината е пълна трагедия - пият белина за да се предпазят от вируси.

28

факт

преди 4 години

И високата смъртност от Ковид в Италия през пролетта, която постави началото на истерията с коронавируса се смята, че е в следствие на евтини инактивирани ваксини против грип, които са бити предимно на възрастното население, те предизвикват свръх реакция на имунната система и при заразявате с коронавируса, пациентът умира то т..нар. "цитокинна буря".

27

za RU

преди 4 години

Русофил съм , но когато става въпрос за наука.................не вярвам нито на Путин, нито на Руската академия на науките даже, която скоро забрани хомеопатията, която има доказани ефекти..........затова казвам пак...............световната фармацевтична мафия е пуснала пипала във всички държави, вкл. и в Русия!!!,...........вярвам само на фактите.................а те не са категорични за ползата от ваксините!!

26

Анонимен

преди 4 години

Живите ваксини са опасни, защото имат жив вирус, но инактивираните ваксини също са опасни, защото имат адюванти, предимно алуминиеви, чиято цел е да предизвикат силна реакция на имунната система и покрай антителата за ваксината, организма започва да образува и за свои клетки - т.н. автоимунни заболявания, които са бичът на съвремието.

25

Анонимен

преди 4 години

Не си слагам никаква ваксина, нито руска , нито западна.................докато не я пусна на един мас-спектрометър, да ми излезе химичния състав..................от водорода до последния елемент в периодичната система...............освен това цялата органика и фармакология да изуча!!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Не се знае какво има в новите ваксини..................може да има наночастици , които увреждат ДНК!!!!!Дори може да има наночастици с чипове, да излъчват радиовълни и елитът да ви следи това..............това също е теоретично възможно!!!!

23

православен патриот

преди 4 години

Ако въобще си бия някога някаква ваксина ,то тя ще бъде руска и никаква друга !!!!! Ако ни задължат с някакъв западен ***, хващам калашника !!!!!

22

Hg

преди 4 години

За информация......................HPV води до рак на шийката на матката, един английски фармацевтичен концерн продава ваксина с/у този вирус и печели милиарди !!!!Мислете и четете преди да си сложите ваксина...............това е игра на живот и смърт!!!!

21

Hg

преди 4 години

Няма да ви убеждавам повече дали да се ваксинирате или не.................всеки решава сам, но ще кажа само един безспорен за мен факт.............световна конспирация с/у здравето има и тя е реална.............дори на един немски учен беше дадена нобелова награда за откриване на HPV вируса, после се оказа че той е член на един от големите фармацевтични концерни , които създават ваксина су този вирус и пречелят милиарди от това!!!

20

до До Митака

преди 4 години

Айде бе?!? Синдром на Гилен Баре не знаеш ли какво е? И по-добре, че не знаеш...

19

Анонимен

преди 4 години

Така и не разбрах,ако не сакам да се ваксинирам..какво ще ми се случи?