100

Анонимен

преди 3 години

Тоя дончев ми прилича на бандит басмач. И на мошеник.

99

Гробокопач

преди 3 години

Тук Дончев за първи път е прав. И за първи път, СДС-то предложи нещо смислено в своето мизерно съществуване - двукамарен парламент, но пък допусна другата грешка - президентът да не се избира от народа. Печелившата формула е: двукамарен парламент - Горна Камара- мажоритарно изразяваща Системните Алтернативи, Долна камара - пропорционално изразяваща Статуквото и Президентът - от народа изразяващ и Несистемните Алтернативи. Дончев, това не е стих;))) Дори твойта философия, не е;)))

98

Плешиво джудже

преди 3 години

А тези подметки да кажат нещо за надписаните сметки от Топлофикация? Ще ви изгоним с вилите и факлите накрая.

97

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНашите са спечелили смешни пари от Югославия,при това препродаваха нефта ,а не го крадяха, в сравнение с краденето на нефт в Азия от турците,българските сделки са направо смешни.Гледай само за един ден каква дълга,километрична колона с тирове с нефт за Турция се е крадяло,има в тубата видео

96

Анонимен

преди 3 години

Беше поспрял да ръси глупости,защпто журналистите забелязаха мириса на акано от страх пред тълпата.Много вреден човек на Доган.

95

Анонимен

преди 3 години

"Позицията на огромна част от структурите на ГЕРБ е, че няма причина да се подава оставка, заяви още вицепремиерът."Да де, но структурите имат и огромен интерес да не се подава оставка.

94

Чичо

преди 3 години

Ами тогава г- Дончев тръгвайте си най-после .Целия отбор юнаци(хайдуци)

93

Уйдрурама

преди 3 години

Доган управлява България от 2000-та година. Тогава Илия Павлов, мина през станишевци и кви ли не... сега Бойко Борисов.

92

Анонимен

преди 3 години

Общи приказки, локуми и пълнеж от празни думи.

91

От протеста

преди 3 години

Новината ние ще определим! Не ни интересувате нито вие, нито крадливите ви структури на всяко ниво! Някои плъхове вече се разбягват, други още се надяват на чудо да има все още ГЕРБ...до тук! Колкото и да присвиваш очи и уста от злоба, няма да стане, само ще си изкривиш още повече неприятната си визия! Мутри вън!!!

90

Анонимен

преди 3 години

ДОЖИВЯХМЕ клошари-катунари да дават оценка, КОЙ работи или не работи, като самите те не правят нищо, освен да лежат и да седят по площадите с алкохолна напитка в ръката

89

Анонимен

преди 3 години

Нещо да не би пачките с евро и кюлчетата злато са свършили май?Защо така не виждам много герберски *** да защитават Гешев и Борисов?И да ни слагат минуси на тия като нас, които не ги харесваме и одобряваме?

88

Анонимен

преди 3 години

Унищожителна критика към България в Европарламента. Евродепутатите от мониторинговата група го нахакаха с 200 на Тиквата и Каскета.

87

Анонимен

преди 3 години

Смяна на караула не би отговорила напълно на исканията на хората--------ИСКАНИЯ НА ХОРАТА:ДА ВИ НЯМА ВСИЧКИ КОИТО В МОМЕНТА СТЕ ТАМ; ДА ВЪРНЕТЕ КАКВОТО ОТКРАДНАХТЕ;ДА НЕ ПОЛУЧАВАТЕ ЗАПЛАТИ И ПРЕМИИ

86

Анонимен

преди 3 години

Габровски шеги.

85

Анонимен

преди 3 години

20 пияни протестъри, платени от Божков - това не е народа на България.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90беше противозаконно и на обикновения човек не беше позволено! но когато тати е шеф на мвр, всичко ти е позволено!

83

123

преди 3 години

Дончев през цялото това време не е свършил работа за 5 стотинки, но много обича да се слуша как говори.

82

Анонимен

преди 3 години

Напролет ще има избори и Народа пак ще избере Бойко и ГЕРБ.Все му предричате крах и народа все него си харесва ;)Колко пъти Бойко спечели избори, а ?

81

Калеко Алеко

преди 3 години

Той караула обикновено се дава и сменя пред президенството и затова фигуранта бърка депутатите от НС и магистратите в Съда и Прокуратурата с гвардейците пред Додндуков 2, и смята че по стар армейски обичай може да ги строява и да им прави развод с вдигнат юмрук на баЛАлатума ... !!!