109

СЛАВА НА ЕРДОГАН!

преди 3 години

БЪЛГАРИ И ТУРЦИ , ВИНАГИ СА ЖИВЯЛИ ДРУЖНО И В СГОВОР!"ТУРСКОТО РОБСТВО"---Е ЧИСТО РУСКА ИЗМИШЛЬОТИНА И ПРОПАГАНДА!БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ СЕ Е БОРИЛА ЗА СВОЯТА НЕЗАВИСИМОСТ!СЛЕД РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА , ТУРЦИЯ НИКОГА НЕ Е ПОСЯГАЛА НА БЪЛГАРИТЕ!ЕРДОГАН Е НАШ ДОБЪР КОМШИЯ И ПРИЯТЕЛ!НИЕ БЪЛГАРИТЕ ГО ОБИЧАМЕ!

108

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ аз съм за Турция. Понеже Гърция винаги е чакала да ни вземе територия.да ни връщат Беломорието това е изконна Българска земя. Минаха 100г от договора след ПСВ.----------Само национален предател може да е за Турция, вместо за християнска Гърция.

107

ПИТАГОР ВАНГЕЛОВ

преди 3 години

АЛО, АЛООООООООО ----- ТУРССКИ БРЯГ = ТОВА Е ВЕЛИКА ЛЪЖА И НЕБИВАЛИЦА !ПЪРВО И ИЗНАЧАЛНО, КАЗВАМ ИЗНАЧАЛНООО !ТОВА КОЕТО Е СТАНАЛО В ЛОЗАНСКИЯ ДОГОВОР, КОЙТО Е СМЕНИЛ СЕВЪРСКИЯ = Е СУПЕР-ВСЕЛЕНСКИ НЕСПРАВЕДЛИВО КЪМ МОЯТА РОДИНА ГЪРЦИЯ, И КЪМ ОЩЕ ДВА ВЕЛИКИ НАРОДА = АРМЕНЦИТЕ И КУРДИТЕ .КАК ТАКА ЗАПАДА СЕ ПРИМИРИ И ДАДЕ ЦЯЛАТА БРЕГОВА ИВИЦА НА МАЛААЗИЯ = ИЗКОННА ГРЪЦКА ЗЕМЯ = НА ЕДНА ЧУЖДА НЕПРИГОДНА ЗА НИЩО ДЪРЖАВА ТОКУ ЩО РОДЕНА = ТУРКИЯ ??ЩЕ ВЪРНЕТЕ вие ТУРЦИ-ПАКИСТАНО-ТАТАРИ , ВСИЧКО

106

Анонимен

преди 3 години

И аз съм за Турция. Понеже Гърция винаги е чакала да ни вземе територия.да ни връщат Беломорието това е изконна Българска земя. Минаха 100г от договора след ПСВ.

105

Уплашено българче

преди 3 години

Като слушам Ердоган, все едно гледам "Време разделно" и Караибрахим как коли и реже глави на дръвника докато не приемем "правата вяра". Ужас, братче.

104

V

преди 3 години

До ДианаБългарската част от Тракия е в Турция .И кво значи Тракия ? Тракииците са македонци щото още Филип ги взема заедно с по голяма част от гръцките полиси. Само Спартанците възстават на по късен етап но са разбити. Това са елински народи .И македонци и гръцките полиси и Траките . Филип македонски ги ги превзема и прави държава от разните му полиси .

103

Анонимен

преди 3 години

Eлада няма да падне. Константинопол пак ще е Византийски. Гърците са морски народ, имат по-голям флот от турския.

102

Диана

преди 3 години

До ОсманНе е проклятие да си турчин в България, Осман! Просто в България няма политици, които да решават проблемите на хората - независимо дали те са българи, турци или *** или черкези или каквито и да е...Нашите политици гледат само кокала и властта. За това всички сме стигнали до тук...Трябва да променим нещата и трябва да сме заедно защото нещата не са никак хубави за никого!...

101

Krom

преди 3 години

Русия има дълга история на гушкане с Османската империя. С руска помощ Османската империя потушава бунта в Египет. Съветската държава дава купища оръжие и боеприпаси на и финанси на Кемал Ататюрк - вярно, под предлог създаване на турска компартия и така косвено е в основата на победите на Ататюрк срещу гърци и арменци. Така че, какво ще каже Русия е неизвестно, но на това не може да се разчита.

100

пп

преди 3 години

До 51 Диана лошото е че Турците ще действат на принципа разделяй и владей и след реда на гърците ще дойде и нашия. Правилната позиция е всички обединени срещу турците. Да не забравяме как са стъпили на Балканите. Отначало са били наемници на византийците и след това са играли като самостоятелен играч.

99

Krom

преди 3 години

Колко "смели" хора има в тоя форум?! Колко са държали оръжие? Колко са помирисвали барут? Колко са лежали под преминаващ танк? Не много, сигурен съм. Ердоган е опасен. А Турция е питбул напомпан от Запада и Америка със стероиди. Това да се ревизират сто годишни споразумения е опасна практика. Запада не помръдна пръст за Кипър. Защо сега да го направи? Германското лицемерие е пословично. Америка - предпочита Турция. А руснаците?

98

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ПО ПРИМЕРА НА КРИМ---ЕРДОГАН Е НЕПРИМИРИМ!РУСИЯ , НЯМА НИЩО ПРОТИВ ЕРДОГАН.ТОВА ЛЯТО ЦЯЛА РУСИЯ БЕШЕ НА ТУРСКИТЕ БРЕГОВЕ И ПЛАЖОВЕ!ЗА ТУРЦИЯ---РУСИЯ Е ЕДИН ОГРОМЕН ПАЗАР И ИЗТОЧНИК НА СУРОВИНИ!ЗА РУСИЯ--ТУРЦИЯ Е ДОБЪР ВОЕНЕН ПАЗАР!ВОЙНА --НЯМА ДА ИМА !ПРОСТО ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАЗАРИТЕ НА БАЛКАНИТЕ, ТИХО И МИРНО..ХА,ХА,ХАААА

97

Анонимен

преди 3 години

До Су-27Много бой са яли и от Персия.

96

Sichtpunkt

преди 3 години

али,Не оставяй да те манипулират!Проблема е не с рибарите, а с газовите находища! Ердоган използва неосведомеността на турците и подменя проблема. Основният такъв е, че Ердоган е диктатор както Путин, Ким Ун, Мадуро и т.н.

95

Су-27

преди 3 години

Голям го вади и тоя.Да му напомня ли руско-турските войни - 7:2 е резултата за Руската Империя.Да му напомня ли Балканската война - балканските народи в Християнски съюз им скъсахме феесовете.

94

Анонимен

преди 3 години

"Чета изявления на специалисти политици от Турция, основните коментари са, че на Турция са им необходими 2-3 седмици и Гърция няма да може да си стъпи на краката следващите 100г.,"Ахахахах големите закани са признак за предстоящ провал.

93

истинска конституция

преди 3 години

Това е светото евангелие с 10-те Божи цаповеди

92

Диана

преди 3 години

Мамма миа! Защо нападате така Ердоган? Той просто търси справедливо решение на проблемите си, а ние знаем какви негодници са гърците от случая с македонците и тракийците ни. Така че какво се очудвате, че на Ердоган му е писнало от техните мръсотии? Той сигурно и затова превърна Света София в джамия - писнало му е вече на мръсниците да крадат и обсебват чуждото! Ние можем да се обединим с него за справедливо решение на македонския проблем и признаването на българския етнос на тракийците в Гърция.

91

Анонимен

преди 3 години

"Това, че хора, които не могат да са достойни и за византийското наследство, днес, взимайки зад гърба си европейците, се стремят към несправедливост, беззаконие и пиратство, е знак, че не са успели да научат нищо от историята", каза президентът на Турция."Хаххахха не знам защо това го казва държава, недостойна за османското наследство.

90

15

преди 3 години

Не драги ми коментатори,прочетете думите на ердоган,цитирам, "ние нямаме аспирации,към никоя чужда земя,суверинитет и интереси,така и няма да остъпим,от това,което е наше" ясно и точно,а вие веднага започвате да коментирате,виждате ли ердоган имал претенции,и щял да ни завоюва.