43

Анонимен

преди 3 години

До 49 и как туи 300 години не са ли поне 600-700 я си помисли малко.

42

Анонимен

преди 3 години

Църквите са свърталища на тъмни и нечисти сили, това са го знаели още богомилите, а църквата ги е горяла на клади. Пък после дошло търското робство - ами ще дойде. И още един шанс имаше България да приключи с църквите и не го използва, затова дойде демокрацията която е по-тежка и от турското робство.

41

жокер

преди 3 години

А коранът е просто една дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълга лъжа.-----------------------------------Коранът е копие на Библията. Мюсюлманството е възникнало 300 години след християнството. В Корана пише подробно за Ибрахим (Авраам), Муса (Моисей), Иса (Исус).

40

гост

преди 3 години

Турция набира скорост по надолнището. Въпрос на време е да се размаже в дъното. Главно заради мъдрото ръководство на великия лидер.

39

Анонимен

преди 3 години

Бойко мутрата е посторил стотици джамии само няколко църкви, сега иска и на ДПС да подменята конституцията която не са подписали пи създаването й и са антиконституцияонна партия по нея!

38

Марла

преди 3 години

Това чака всяка църква, до която доберат мръcните си ръчички тези фанатици - мохамеданите. А защо им се разрешава?! Ами защото войната срещу Християнството всъщност я водят юдеите, които използват мохамеданите като метла и маша! Само във Франция за 2 години над 2000 църкви са превърнати в джамии, но за туй не се говори! Не е полит коректно! И още, ако има свестни и нормални турци в Истанбул, ще спрат тази лудост! Това не им помага! Напротив - настройва света срещу тях!

37

Ееее, тия вече

преди 3 години

се оляха!? То бива наглост, ама чак такава си е направо гавра. А тук мюсюлманите негодуват даже и на връщането на имената на местности. Както в Турция не се съобразяват с християните, така и тук не трябва да се съобразяваме с мюсюлманите.

36

идея

преди 3 години

Да превърнат всички музеи и галерии в Истамбул в джамии, може и летището - и там ще се получи добра джамия.. и да се приключва.

35

Анонимен

преди 3 години

В ислямът няма и никога не е имало нищо свято или вярно.Великите чудеса на света са станали чрез юдеите и това се знае много добре от всички.А коранът е просто една дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълга лъжа.

34

ала бала

преди 3 години

и ние да направим така с дзамиите им.С тези принципът трябва да е око за две и зъб за 4ейне ина4е не вдяват

33

Анонимен

преди 3 години

Това го правят заради гърците - да ги дразнят.

32

Анонимен

преди 3 години

Така пише в библият в прав текст, но християтните не приемат какво им казват апостолите, те смятат че това са лични мнение на апостолите и на библията, а само християните, те знаят кое е вярно и кое не.

31

Анонимен

преди 3 години

Жалко, много жалко, само лоши новини идват от тази Турция.

30

ХХХ

преди 3 години

Една диня колкото и да я чукаш по узряла няма да стане ! (из филма Време Разделно ) но на фанатика няма как да го разбере !

29

Петя

преди 3 години

Моите уважения към исляма, като религия, но място в Европа нямат. Да си стоят от Анадола надолу и да не си мислят, че ще им бъде разрешено безнаказано да поругават светините ни!

28

Хаха

преди 3 години

Хайде да превърнем няколко джамии в църкви и да видим

27

до 27

преди 3 години

Не е вярно.Това са лично твои тълкувания.

26

Възмутена

преди 3 години

Крайно време е и ракетата до Халите, от която вие мюезин на всеки няколко часа, и която компрометира европейския облик на столицата ни да бъде махната, а остатъка от джамията да бъде сторена на музей! Добрината на нас, християните се тълкува от мюсулманите само и единствено като слабост. На зло куче-зъл прът!

25

Анонимен

преди 3 години

иванчо не е като човека

24

Анонимен

преди 3 години

Според християнството Бог няма нужда от ръкотворни храмове и служения от човешки ръце но християните строят църкви и провеждат служби. Едно говорят, друго върщат.