221

Анонимен

преди 3 години

Депутат от европейска държава е показал как се манипулира машинно гласуване - чрез електронно устройство в джоба си е гласувал 200 пъти за себе си!Резидента, който настоява за машинно гласуване използваше хартиени бюлетини - това не е ли луудост, а ;)

220

Долу мафията!

преди 3 години

Че в България кремълската мафия няма да прокопса е ясно. Интересно до кога във Русия ще си ги търпят? Под командването на мафиотите от кремъл Русия се е превърнала в една миньорска колония и полицейска държава.А руснаците - горките - гладни премръзнали, гледат със едни голми очи на запад и въздишат тъжно с мисълта "ех и аз искам да имах това.."Кажете ми една руска търговска марка - за каквото и да е? Дрехи, коли, електроника, компютри, мобилни телефони, нещо?Така е, като те управлява мафия!

219

Зоро

преди 3 години

Кога, питам КОГА, Главният прокурор ще арестува Десислав Руменов Грипенов-Фигуранта за държавна измяна??? КОГА, г-н Гешев???

218

НЕО

преди 3 години

Ако не бяха тези гнусни наркомански изстъпления на маргиналите и лузърите, които се ваъргалят в палатките, никога не бих и помислил да гласувам за ГЕРБ. Сега гласът ми и тези на роднините ми отиват директно за Бойко!

217

Анонимен

преди 3 години

Добре им плащат. Няма да мръднат от там.

216

Анонимен

преди 3 години

виден държавник ще бъде клиент на следствието и прокуратурата, след като му изтече мандатът и това няма да е Баце

215

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

214

Анонимен

преди 3 години

Протеста се отече. Заблудените наивници в началото се дръпнаха защото се отвратиха от шпицконадите от ултраси пращани да тормозят хората и да всяват страх. Останаха само платените наркомани. За това Бибидкян, Лъжигенов и Минетов не могат да съберат и 200 човека вечер.

213

преди 3 години

До Не сме народ а овца!225 - това не са младите хора на България. Те работят, не се влачат по кръстовищата! Ако такива ще ме управляват - благодаря! Били сме им пречели, на какво? Да лентяйстват ли? Да плашат децата ли? Да пият ли? Да крещят ли? Да псуват ли? Да оскверняват ли? Да цапат и рушат ли? Да, на всичко това ще им пречим.

212

Най-опасно

преди 3 години

е да бъде изтрита паметта на хората. Затова тези палатки са символ какво не искаме отново да ни се случи. Те трябва да останат, за да показват на какво е способна човешката алчност и глупост. Както навремето трябваше да остане и мавзолея, за да видят децата, за какво мракобесие е ставало дума през соца. Трябва да остане и паметника на съветската армия за да карат скейт под заплашително размахания шмайзер И НИКОГА ДЕ НЕ ЗАБРАВЯТ ОТ КЪДЕ СМЕ ГИ ИЗМЪКНАЛИ И НИКОГА ДА НЕ СА ВРЪЩАТ ОТНОВО В БЛАТОТО.

211

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен214Да, бе, винаги, когато не спечелят, изборите са манипулирани. Само за Радев не бяха.. Смешници! Най-долни са хората, които приписват собствените си пороци на другите.

210

СИМОНА

преди 3 години

САМО ГЕРБ ...ИНАЧЕ СТАВАМЕ АЗИАТСКА РУСКА РЕПУБЛИКА , ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ФИГУРАНТА!МРАЗЯ РУСИЯ И НЕЙНИТЕ, ЧЕРВЕНИ РУСОФИЛСКИ ИЗРАСТЪЦИ В БЪЛГАРИЯ!ТОЗИ ЧЕРВЕН ТУМОР , ТРЯБВА ДА СЕ ОТСЕЧЕ!

209

Алеко

преди 3 години

До Не сме народ а овца!Прав си. Овце са и блеят ли блеят. Пречело им че едно кръстовище в Софето е блокирано. А не им пречи че държавата загива.

208

АЗ

преди 3 години

До Анонимен 203Какъв ред, бе?! То редът се установява като ви разгонят с палки (или това целите), ама няма - убий простака с мълчание, това е за вас, докато не се самоизядете сами. А вие после ще ревете, че сте били бити, макар това да заслужавате за вашата наглост и безочие . В момента насилието към народа и държавата е от ваша страна. Редът сега е всички, участвали в погромите, да си получат наказанието - яки глоби и плащане на повреденото. Всяко нещо с времето си!

207

В тази държава

преди 3 години

има много за което да се протестира, но определено не е това за което призовават и не е така, както го прявят. Но въпреки всичко е много поучително да останат тези палатки, за да могат ВСИЧКИ да видят КАК НЕ СЕ ПРАВИ. И че силата на идеите и надеждата е единствената която може да води народа, а не разрушението, извиването на ръце и хвърлянето на хранителни продукти за хиляди левове по сградите. По-добре раздай тези пари на хората, отколкото да показваш ЕЛИТАРНОСТ И ВИСОКОМЕРИЕ КЪМ ПРОБЛЕМИТЕ ИМ.

206

Елена

преди 3 години

Гнус ме е от тези пия.ници и плате.ни нар.козав.изими терористи, които ни налагат необясним терор вече повече от месец. Заради тях аз и цялото ми семесйтво ще подкрепим ГЕРБ и господин Борисов на изборите, за предпочитане е !

205

Манчо

преди 3 години

До Анонимен 229Пий си хапчетата и лягай.

204

Анонимен

преди 3 години

До 226Много хора се бяха поотказли от ГЕРБ, особено след някой скорощни изцепки. Тези протести убедиха хората че трябва да гласувме отново за ГЕРБ, защото за съжеление ГЕРБ няма друга алтернатива освен политически кукли на конци и задколисно черепа и руската мафия дърпащи им конците.При това положение - Напред с ГЕРБ!

203

Анонимен

преди 3 години

До Не сме народ а овца!Това ви е грешката от ДБ-то открай време. Много обичате да съдите "народа" от висотата на своето псевдоинтелигентно разбиране за света. Няма как с пренебрежение да спечелите никой на своя страна. Вие също разделяте хората на свои и чужди. А "чуждите" според вас нямат право да се наричат хора.

202

Киро

преди 3 години

Тея пропадняци още ли скимтят? Явно трябва да разчитаме на природата да се справи с тях, защото МВР не иска.