182

Тия

преди 3 години

Нещастници от ГЕРБ, нали за това не искаха оставка, щото "без Парламент ще се счупи държавата"?! какво става?! Отново лъжи и животински страх на главния Т.ъпанар.ОСТАВКА ! Свикнали само да опъват кинти! С

181

Анонимен

преди 3 години

АЛООООО АНОНИМНИЯ КОЛКО КОМЕНТАРА ПУСНА ДО СЕГАНякъв изперкал антикомунист. От години замърсява всяка статия с истерията си. И си сам си шляпа по няколко палчета на коментарите си. Шашава работа.

180

ОСТАВКА

преди 3 години

Да излиза Тиквоний и да хвърля оствка. Щом не идват на работа

179

Вамп ир in action

преди 3 години

Браво на депутатите- не се вързаха на тази изтрещяла жена!Как ще върне от отпуска 240 човека?Те са се пръснали по морета и планини,а тя ги кани да си направи реклама от трибуната на НС,понеже я е страх,че Партията няма да я преизбере за лидер.Никой освен БСП не дойде, даже 10-15 души от нейните я отсвириха!Хайде де - няма да си развалят отпуската заради женски климактерични истерии я!Има си успокоителни хапчета,които лекуват емоционалната нестабилност.Лубрикантите не помагат!И кандидати няма!

178

поредна

преди 3 години

порция ченгеджийски номера - и с гранатомет немогат да го изринат от властта тоя нагъл и *** мафиот

177

НЕ

преди 3 години

На комунизма!!!!!

176

Курнелия жаалка...

преди 3 години

БСП искаше оставка от премиера, но получи червени домати и яйца пред парламента. Весело шоу. Нинова си вкара автогол, и това е последната и глупост засега... С *** начело на Бсп, комунистите винаги ще губят и ще бъдат за смях и подигравки. Не го ли разбрахте все още ?

175

БСП СИ ОТИВА...

преди 3 години

СЕЛЯНКАТА ОТ с.КРУШОВИЦА , ПАК СЕ ОПИТА ДА СЕ НАПРАВИ НА "ВЕЛИКА"!ЯВНО НЕ СХВАЩА , ЧЕ ИСТОРИЯТА , БАВНО, НО СИГУРНО Я ВОДИ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!В БКП/БСП--НЯМА КАПКА ПОЛИТИЧЕСКА "ИДЕОЛОГИЯ", ИЛИ "СОЦИАЛЕН ЕЛЕМЕНТ", ОСВЕН ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НА НАРОДА!БКП/БСП Е ПАРТИЯ НА "РУСОФИЛСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО" СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!В ЦЯЛА ЕВРОПА --НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ...

174

ББ-Време е за

преди 3 години

важни решения. От страх да се навра на кучето в ....

173

Баба Гицка

преди 3 години

*** защо ги замерят с яйца и домати ?Нали и Бе Се ***-то викат "оставка".Явно в тази "народна любов" има нещо недоизказано.

172

Do 190

преди 3 години

До Калеко АлекоГергов е пръв приятел на любимава ви мутра.Правят си бизнес заедно, а Бойко му помага да свали Нинова.Отделно, мутрата назначи човека на Гергов - Дани Каназирева за областен управител на Пловдив.Платиха му на Гергов 50млнза едно парче ненужна земя в центъра на Варна.Таа...да ни обяснявате как Бойко, най-чистия антикомунист на земята, нямал нищо общо с БКП/БСП, ако небеше жалко...все още щеше да бъде смешно.

171

АЛООО...

преди 3 години

АЛООООО АНОНИМНИЯ КОЛКО КОМЕНТАРА ПУСНА ДО СЕГА АЗ ПРОЧЕТОХ ПЕТ СИГУРНО СЕ КАНИШ ЗА ОЩЕ И ВСЕ НИНОВА ТИ Е ВИНОВНА И ДРУГ ПЪТ ТИ ЧЕТОХ ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ И КАКВО ДОСЕЩАМ СЕ КОЙ СИ ОТ ГЕРБ НЯМА КАК ДА Е ДРУГ

170

Анонимен

преди 3 години

аз само да питам, нали според Баце има много важни неща, които трябва да приеме парламента, та като е така, защо парламента е в отпуска, а не приема тия много важни неща

169

Анонимен

преди 3 години

До Атанас Велмазов 182А гербаджиите клекнали под тях и пият - далавера, все пак.

168

Анонимен

преди 3 години

Простакът е много страхлив, пак избяга. Неговите тиквета също.

167

Калеко Алеко

преди 3 години

Другарката Импексова пак иска да прехвъли личните си и вътрешнопартийни проблеми на гърба на Парламента, да ама вече никой не се връзва на сърбежите на селската скандалджийка ... Ако много я сърби да върви да си поговори по мъжки с Гергов ... !!!

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 185Е точно заради такива като теб 30 години не успяхме да отлепим от дъното! Прoдажници смaчкани!

165

Анонимен

преди 3 години

Сравненията с излизането на БСП от заседания на парламента са абсолютно неудачни. Точно защото ГЕРБ, както и сега, са далеч от всякаква форма на умение и желание за водене на делови разговор, за водене на разговор между пораснали хора.

164

ББ-страхливеца

преди 3 години

и морала на неговата пасмина

163

Анонимен

преди 3 години

Ми правилно не е събрал кворум.Това беше поредната акция на Нинова да се изтъпанчи да се бие в гърдите каква голяма опозиционерка е.Не знам има ли друга държава, където опозицията да внася всеки ден някакво ново налудничаво предложение.На Нинова всичко и е фалшиво и тези истерии дето ги демонстрира всеки ден също.Не знам мъжът и как я търпи.